BeataSabra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='JustynaJK'] dziękuje poprosze więcej Quote
gogunia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jaki piekny wygląda całkiem jak lew:loveu: :loveu: :D Quote
Deirdre Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 W sumie temat umarł smiercią naturalną około gwiazdki co jest normalne, wszystkie zdjęcia pokazano. A otóż nie, ja mam jeszcze spore zaległości zpowodowane perturbacjami zawodowo-prywatnymi, na obróbkę i rozrywki towarzyskie na forumie czasu zabrakło. No i od inetu jestem odcięta.... Anyway. Jeśli kogoś interesuje jak wyglądają skaczące a wystawie "mopiki" naszej Puli to proszę! Quote
bajadera Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Rewelka ! Deirdre, Twoje zdjęcia skye terriera BOB Doriana, tak sie spodobały włścicielowi, że ozdobił nimi swoją stronę. www.skyeomania.at Quote
Deirdre Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Grzywacz Chiński Nagi i Grzywacz Chiński Owłosiony (Powder Puff) niestety troszkę ziarniste te foty i zaszumione - wina drugiej zapasowej karty - wszsytko na niej wyszło "nie takie"..... :-( Quote
Deirdre Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='sirion']Rewelka ! Deirdre, Twoje zdjęcia skye terriera BOB Doriana, tak sie spodobały włścicielowi, że ozdobił nimi swoją stronę. www.skyeomania.at Cieszę się bardzo że z nich skorzystał! hehe, jestem na światowych stronach (hihihihihihihihihi :evil_lol: ) to ja tu jeszcze wrzuce resztki jakie mi po stracie kartowej z niedzieli zostały, potem lecę do dentysty (buuuuuuuuuuuuuuu) a jutro znowu jak się zasieciuję dorzucę sobotnie molosy - może kto jeszcze bedzie nimi zainteresowany ;)) pudello w ochraniaczach duecik black and white czyli Skye i maltańczyk-szczeniaczek Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Deirdre']W sumie temat umarł smiercią naturalną około gwiazdki co jest normalne, wszystkie zdjęcia pokazano. A otóż nie, ja mam jeszcze spore zaległości zpowodowane perturbacjami zawodowo-prywatnymi, na obróbkę i rozrywki towarzyskie na forumie czasu zabrakło. No i od inetu jestem odcięta.... Anyway. Jeśli kogoś interesuje jak wyglądają skaczące a wystawie "mopiki" naszej Puli to proszę! czaderskie te fotki..... one tak zawsze radosnie podskakuja? Quote
zula Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Deirdre']Anyway. Jeśli kogoś interesuje jak wyglądają skaczące a wystawie "mopiki" naszej Puli to proszę! :loveu: Zabójcze te fotki :megagrin::megagrin::megagrin: Deirdre, masz może jakieś fotki cocker spanieli angielskich?:cool3: Quote
eria Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 pikne te foty zwłaszcza ta : czekam na sobotnie molosy....a może jakiś sznaucio??? Quote
Korenia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='eria']pikne te foty zwłaszcza ta : czekam na sobotnie molosy....a może jakiś sznaucio??? Odjazdowa fota :-o Quote
cockermanka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nieee....nooo...skaczące piesy Puli to REWELACJA :-) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Zgadzam się - skaczące puli są genialne :roflt: :roflt: :roflt: Quote
stellanovaa Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No tak ! Te zdjęcia to po prostu REWELACJA! Gratuluję Quote
gochgoch Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 to ja Wam pokarzę szalejące bracco italiano Quote
puchu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Deirdre']W sumie temat umarł smiercią naturalną około gwiazdki co jest normalne, wszystkie zdjęcia pokazano. A otóż nie, ja mam jeszcze spore zaległości zpowodowane perturbacjami zawodowo-prywatnymi, na obróbkę i rozrywki towarzyskie na forumie czasu zabrakło. No i od inetu jestem odcięta.... Anyway. Jeśli kogoś interesuje jak wyglądają skaczące a wystawie "mopiki" naszej Puli to proszę! genialne te zdjęcia! :loveu: Quote
Deirdre Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia']czaderskie te fotki..... one tak zawsze radosnie podskakuja? One są nauczone skakać przez nogę i przez siebie nawzajem i robiły sesję na komendę ;) [quote name='Zula']Deirdre, masz może jakieś fotki cocker spanieli angielskich?:cool3: niestety nie - wszystko co bylo w niedziele straciłam razem ze zgubioną kartą 1Gb :( Koncowka niedzieli robiona na zapasowej mniejszej i gorszej karcie mi została tylko, dlatego te grzywki takie zaszumione:( ) Quote
haska_12 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Extra :loveu: :loveu: :loveu: Ja czekam na molosy :D I jak sie znajdą jakies jeszcze SH lub AM to z chęcią obejrze :loveu: Quote
Deirdre Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 oczywiscie zapomnialam rozpiski co na jakim zdjęciu mam. Jak się pomyle to poźniej poprawię ;) Petit Basset Griffon Vendeen Grand Basset Griffon Vendeen - różnica polega na długosci nóg - grand jest długonogi ;) ten jednak był wstydliwy i nie chciał pozować Bloodhound Beagle - tricolor Beagle - bicolor Deerhound - wiem wygląda biedak jak ilustracja do "taki jestem zagubiony" cóż zrobic- one najpiękniejsze są w ruchu, w biegu! moja odwieczna i niespełniona miłość - Wilczarz Irlandzki Quote
Deirdre Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 wilczarzowych kruszynek ciąg dalszy.... Chart Afgański Kraski Ovcar Mastif tybetański przepiekna suka - ta sama która wygrała parę hodowlana o ile się nie mylę! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Deirdre']wilczarzowych kruszynek ciąg dalszy.... takie słodkie mordy maja i te oczeta...ale rany jakie to wielgachne i troche chude???? Quote
Deirdre Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hovawart Leonberger Nowofundland czarno-biały Owczarek środkowoazjatycki Rottweiler - co ciekawe i miłe bardzo dużo było długoogonkowych!!! Zagłębie średnich sznaucerków - też długoogonowe!!! pracowicie wycięte grzywki i bródki! Sznaucer olbrzym (pies i suka, suka zdaje się dość młoda) Sznaucer miniaturowy Quote
Deirdre Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']takie słodkie mordy maja i te oczeta...ale rany jakie to wielgachne i troche chude???? chude?? oj nie! chude to są saluki czy deerhoundy. Wilczarze to są fest massive psiska. No i wielkie - większe i masywniejsze od dogów niemieckich. Nie zdążyłąm ztrzelic foty jak te obie rasy stoją koło siebie na dowód. Dog tylko wysoko nosi glowę za to wymiar w kłebie - tylko wilczarze. Kocham te rasę od dziecka i zawsze sobie wzdycham - że jak juz bede miec to 50 ha rancho.............. marzenia! Quote
Deirdre Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Pirenejski pies górski Buldog angielski w gustownym ubranku! :cool1: Dogi niemieckie Dogue de bordeaux Aidi - BTW: zwycięzca rasy Owczarek anatolijski Borholmer Ca de Bou Perro de presa Canario Quote
UTAAP Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Deirdre'] no i zaczynaja się schody - to było coś nietypowego na tym samym ringu co mastify tybetańskie - jak znajde to wstawię co to.... Ja zgaduje ze to Sarplaninac :hmmmm: Quote
Recommended Posts