Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

W sumie temat umarł smiercią naturalną około gwiazdki co jest normalne, wszystkie zdjęcia pokazano.
A otóż nie, ja mam jeszcze spore zaległości zpowodowane perturbacjami zawodowo-prywatnymi, na obróbkę i rozrywki towarzyskie na forumie czasu zabrakło. No i od inetu jestem odcięta....

Anyway. Jeśli kogoś interesuje jak wyglądają skaczące a wystawie "mopiki" naszej Puli to proszę!

Posted

Grzywacz Chiński Nagi i Grzywacz Chiński Owłosiony (Powder Puff)

niestety troszkę ziarniste te foty i zaszumione - wina drugiej zapasowej karty - wszsytko na niej wyszło "nie takie"..... :-(

Posted

[quote name='sirion']Rewelka !
Deirdre, Twoje zdjęcia skye terriera BOB Doriana, tak sie spodobały włścicielowi, że ozdobił nimi swoją stronę.
www.skyeomania.at

Cieszę się bardzo że z nich skorzystał! hehe, jestem na światowych stronach (hihihihihihihihihi :evil_lol: )

to ja tu jeszcze wrzuce resztki jakie mi po stracie kartowej z niedzieli zostały, potem lecę do dentysty (buuuuuuuuuuuuuuu) a jutro znowu jak się zasieciuję dorzucę sobotnie molosy - może kto jeszcze bedzie nimi zainteresowany ;))

pudello w ochraniaczach

duecik black and white czyli Skye i maltańczyk-szczeniaczek

Posted

[quote name='Deirdre']W sumie temat umarł smiercią naturalną około gwiazdki co jest normalne, wszystkie zdjęcia pokazano.
A otóż nie, ja mam jeszcze spore zaległości zpowodowane perturbacjami zawodowo-prywatnymi, na obróbkę i rozrywki towarzyskie na forumie czasu zabrakło. No i od inetu jestem odcięta....

Anyway. Jeśli kogoś interesuje jak wyglądają skaczące a wystawie "mopiki" naszej Puli to proszę!

czaderskie te fotki.....
one tak zawsze radosnie podskakuja?

Posted

[quote name='Deirdre']Anyway. Jeśli kogoś interesuje jak wyglądają skaczące a wystawie "mopiki" naszej Puli to proszę!

:loveu: Zabójcze te fotki :megagrin::megagrin::megagrin:

Deirdre, masz może jakieś fotki cocker spanieli angielskich?:cool3:

Posted

[quote name='Deirdre']W sumie temat umarł smiercią naturalną około gwiazdki co jest normalne, wszystkie zdjęcia pokazano.

genialne te zdjęcia! :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia']czaderskie te fotki.....
one tak zawsze radosnie podskakuja?

One są nauczone skakać przez nogę i przez siebie nawzajem i robiły sesję na komendę ;)

[quote name='Zula']Deirdre, masz może jakieś fotki cocker spanieli angielskich?:cool3:

niestety nie - wszystko co bylo w niedziele straciłam razem ze zgubioną kartą 1Gb :( Koncowka niedzieli robiona na zapasowej mniejszej i gorszej karcie mi została tylko, dlatego te grzywki takie zaszumione:( )

Posted

oczywiscie zapomnialam rozpiski co na jakim zdjęciu mam. Jak się pomyle to poźniej poprawię ;)

Petit Basset Griffon Vendeen

Grand Basset Griffon Vendeen - różnica polega na długosci nóg - grand jest długonogi ;) ten jednak był wstydliwy i nie chciał pozować

Bloodhound

Beagle - tricolor

Beagle - bicolor

Deerhound - wiem wygląda biedak jak ilustracja do "taki jestem zagubiony" cóż zrobic- one najpiękniejsze są w ruchu, w biegu!

moja odwieczna i niespełniona miłość - Wilczarz Irlandzki

Posted

wilczarzowych kruszynek ciąg dalszy....

Chart Afgański

Kraski Ovcar

Mastif tybetański

przepiekna suka - ta sama która wygrała parę hodowlana o ile się nie mylę!

Posted

Hovawart

Leonberger

Nowofundland czarno-biały

Owczarek środkowoazjatycki

Rottweiler - co ciekawe i miłe bardzo dużo było długoogonkowych!!!

Zagłębie średnich sznaucerków - też długoogonowe!!!

pracowicie wycięte grzywki i bródki!

Sznaucer olbrzym (pies i suka, suka zdaje się dość młoda)

Sznaucer miniaturowy

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']takie słodkie mordy maja i te oczeta...ale rany jakie to wielgachne i troche chude????

chude?? oj nie! chude to są saluki czy deerhoundy. Wilczarze to są fest massive psiska. No i wielkie - większe i masywniejsze od dogów niemieckich. Nie zdążyłąm ztrzelic foty jak te obie rasy stoją koło siebie na dowód. Dog tylko wysoko nosi glowę za to wymiar w kłebie - tylko wilczarze. Kocham te rasę od dziecka i zawsze sobie wzdycham - że jak juz bede miec to 50 ha rancho..............
marzenia!

Posted

Pirenejski pies górski

Buldog angielski w gustownym ubranku! :cool1:

Dogi niemieckie

Dogue de bordeaux

Aidi - BTW: zwycięzca rasy

Owczarek anatolijski

Borholmer

Ca de Bou

Perro de presa Canario

Posted

[quote name='Deirdre']

no i zaczynaja się schody - to było coś nietypowego na tym samym ringu co mastify tybetańskie - jak znajde to wstawię co to....

Ja zgaduje ze to Sarplaninac :hmmmm: