eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Estrela, bo ma głowę inną niż leonberger;) chyba;) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Tak, myślę, że to może być Estrela... Jakiś szorstki wyżeł Wyżeł wiemarski długowłosy Braque d'Auvergne AMADEUS des Gorges de Franchard i dogomaniaczka Honey HERA od Smutne Ricky (Honey - nie kręcę?) I konkurencja - czyli ARCHIE du Ruisseau de Monthburn CDN Quote
puli Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='betty_labrador']to jest TORNJAK (nie zarejestrowany w FCI). sama nie wiedzialam co to za rasa z pozcatku, ale pani dzien w dzien kladla te psy w tym samym miejscu z wielka plahta i nazwa rasy az sie nauczylam jaka to rasa ;) TORNJAK JEST ZAREJESTROWANY W FCI! Quote
bognik Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ralph - jaki Ty masz aparat?! :crazyeye: Możesz mi napisac? ;) Robi świetne fotki!!! :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='bognik']ralph - jaki Ty masz aparat?! :crazyeye: Możesz mi napisac? ;) Robi świetne fotki!!! :loveu: To nie aparat robi fotki, ale człowiek, który który go używa :eviltong: Jeszcze kilka na dziś :) Braque D'Auvergne Braque Du Bourbonnais chyba Pokazy agility - grzywka i border Grzywki w obu wersjach owłosieniowych :) Hans Muller :razz: CDN Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 boszzz jakie cudne :loveu: ralph naprawdę cudne fotki!!!! może masz więcej rusków :modla: :razz: Quote
bognik Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']To nie aparat robi fotki, ale człowiek, który który go używa :eviltong: No to też, ale od aparatu dużo zależy :cool3: Moim by takich zdjec sie nie zrobiło, amatorski, mały ... :roll: Sorry za off'a :lol: Quote
Atena Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 betty_labrador napisał(a):prosze-field spaniel. chcialam zrobic jednemu fotke-temu co wychodzil z ringu glownego po ocenie gr. 8. ale pan sie tak spieszyl gdzies ze go nie moglam dogonic i dalam sobie spokoj. pewnie nie mialby czasu zeby stanac i ustawic psa. szkoda :( bo fajne psy. Dzięki:loveu: :loveu: Pewnie, że fajne:multi: Na mojej liście są zaraz po Puli :eviltong: Czyli 3:razz: Szkoda, ze nie ma zdjecia z postawy, no i numeru ;) Quote
puli Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):To nie aparat robi fotki, ale człowiek, który który go używa :eviltong: Obejrzałam Galerię i jestem pod wielkim wrażeniem umiejętnosci człowieka,który używał Twojego aparatu w Poznaniu..;) Quote
betty_labrador Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Żebym wiedziała, to bym nie pytała ;) Ale betty dała odpowiedź - pinczer austriacki :-o :crazyeye: Skąd Ty to wszystko wiesz?? Jesteś niezastąpiona! :loveu: hmmmm...pamietam jak go wyczytywali-poza tym troche kojarzylam ta rase ;) [quote name='Marysia_i_gończy']Jeśli mnie pamięć nie myli to mam :cool1: aaaahhhh-to super :loveu: nie moge sie doczekac! [quote name='Marysia_i_gończy']Nie wiem :lol: Trzeba było być sędzią albo oficjelem FCI :lol: A żeby dostać akredytację, trzeba było mieć zgodę ze swojej redakcji i wypełnić formularz akredytacyjny, potem wystarczyło odebrać plakietkę z biura prasowego i już! Ale na ring nie można było tak "bez przeszkód" wchodzić :lol: Sama byłam jednym z nich :razz: aaaa-juz rozumiem ;) to mnie by nie wpuscili raczej z moim amatorskim aparacikiem ;) [quote name='Marysia_i_gończy']Jeszcze kilka fot :) Wybory BOG II Rasa mi nie znana tak to etsrella-byl dlugo i krotkowlosy-chcialam zrobic im zdjecia po wysjciu z ringu, ale gdzies mi uciekly i ztopily sie z tłumem... [quote name='puli']TORNJAK JEST ZAREJESTROWANY W FCI! :oops: sory!!! wbrew pozorom- nie wszystko wiem ;) Quote
puli Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Bo nie czytałas jeszcze ostatniego "Psa". Tornjak to "świeży nabytek" FCI (podobnie jak nasz gończy). Jest o nim sporo: historia,wzorzec itd Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Śliczny :loveu: Powiedzcie mi, dużo było długowłosych weimarów? Pamiętam, że w Krakowie na międzynarodówce był tylko jeden :roll: Quote
betty_labrador Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 puli napisał(a):Bo nie czytałas jeszcze ostatniego "Psa". Tornjak to "świeży nabytek" FCI (podobnie jak nasz gończy). Jest o nim sporo: historia,wzorzec itd o tak-nie czytalam najnowszego PSA :) a o gonczym to glosno bylo na wystawie. ale o tornjaku ani slowa ;) Quote
puli Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='betty_labrador']o tak-nie czytalam najnowszego PSA :) a o gonczym to glosno bylo na wystawie. ale o tornjaku ani slowa ;) To sie własnie nazywa nacjonalizm i dyskryminacja ze względu na pochodzenie....:evil_lol:. A te miśki lezały tam na srodku własnie dlatego,zeby sobie kazdy mógł je dokładnie obejrzeć.Inna rzecz,ze nie było przyzwoitej informacji na ich temat. A powinno byc coś o pochodzeniu,charakterze,wzorzec itd Quote
alive Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Jakiś szorstki wyżeł to wyżeł węgierski szorstkowłosy :cool3: Quote
betty_labrador Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='puli']To sie własnie nazywa nacjonalizm i dyskryminacja ze względu na pochodzenie....:evil_lol:. A te miśki lezały tam na srodku własnie dlatego,zeby sobie kazdy mógł je dokładnie obejrzeć.Inna rzecz,ze nie było przyzwoitej informacji na ich temat. A powinno byc coś o pochodzeniu,charakterze,wzorzec itd taaaaak. dokladnie..... Quote
BeataSabra Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Podpatrzone :) I chyba tyle na dziś :) CDN Marysiu to jest Ula z Asti ??? Pozdrowionka od nas z Krakowa Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='puli']Obejrzałam Galerię i jestem pod wielkim wrażeniem umiejętnosci człowieka,który używał Twojego aparatu w Poznaniu..;) Człowiek, który używał mojego aparatu bardzo dziękuje za miłe słowa :razz: [quote name='betty_labrador']aaaa-juz rozumiem ;) to mnie by nie wpuscili raczej z moim amatorskim aparacikiem ;) Nie pytali o posiadany sprzęt :) Równie dobrze mogłaś być jako osoba pisząca reportaż :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Śliczny :loveu: Powiedzcie mi, dużo było długowłosych weimarów? Pamiętam, że w Krakowie na międzynarodówce był tylko jeden :roll: W katalogu podano liczbę: 8 :) [quote name='alive']to wyżeł węgierski szorstkowłosy :cool3: Dzięki :) Tak mi się zdawało, ale nie byłam pewna :) Nova Scotia Duck Tolling Retriever Mam nadzieję, że więcej wklei Toller-Fox :cool3: Lagotto Romagnolo Podobają mi się te pieski. Ktoś wie o nich coś więcej? Bo jak zapytałam Włochów na wystawie po angielsku to wpadli w popłoch :lol: Podium MŚ obi Wybór Best Junior albo Best Puppy - wyżeł (alive - węgierski?) Best Junior niedzieli - pudel duży III Best Junior - Hiszpański Pies Dowodny Wybór Best Veteran - Kooikerhondje Best Veteran niedzieli - terier tybetański CDN :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 W katalogu podano liczbę: 8 :smile: Marysia a'propos katalogu to ja ma jeszce Twój z c zwartku w domu, bo o nim zapomniałam :oops: A ten długowłosy weimar prześliczny :loveu: Podium MŚ obi I oczywiście trzy bordery.....:cool3: Quote
alive Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Wybór Best Junior albo Best Puppy - wyżeł (alive - węgierski?) wszystko na to wskazuje :lol: i sądząc po psie to best junior Quote
Honey Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marysiu, jeszcze raz Ci dziekuje ( bardzo serdecznie ) za piekna pamiatke ! :buzi: Quote
BeataSabra Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='ralph'] Świnek morski długowłosy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='BeataSabra']Marysiu to jest Ula z Asti ??? Tak :) [quote name='alive']wszystko na to wskazuje :lol: i sądząc po psie to best junior Eeeeee... Best Junior w niedzielę to pudel duży :stupid: Acha, ale na pewno jest to Najlepszy Junior w Rasie :) [quote name='Honey']Marysiu, jeszcze raz Ci dziekuje ( bardzo serdecznie ) za piekna pamiatke ! :buzi: Polecam się życzliwej pamięci :cool1: Clumber spaniel Field spaniele (ktoś o nie pytał...) Rosyjski Toy I dla betty - Najlepsza Grupa Hodowlana niedzieli - flaty CDN Quote
alive Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Eeeeee... Best Junior w niedzielę to pudel duży :stupid: Acha, ale na pewno jest to Najlepszy Junior w Rasie :) to własnie miałam na mysli :roll: Quote
Martyna Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marusiu moge podeslac link hodowli na fotce? :-) Sliczniasta!!! No kurka takie cieple sa te kolory!! A nie wpadl Ci w obiektyw moze flacik na BIS junior ? :oops: :cool3: to bylabym ja i Tijak Pijak :-) Quote
Recommended Posts