psiuroszczura Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A czy widział ktoś na wystawie (nie wiem czy dobrze piszę) rumuńskie owczarki "carpathian"? Bardzo jest ten pies podobny do mojego maksa :) i ciekawi mnie bardzo jak prezentował sie na wystawie i czy wogóle był tam! Quote
maga18 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [SIZE="7"]zakochałam sie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
betty_labrador Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='psiuroszczura']A czy widział ktoś na wystawie (nie wiem czy dobrze piszę) rumuńskie owczarki "carpathian"? Bardzo jest ten pies podobny do mojego maksa :) i ciekawi mnie bardzo jak prezentował sie na wystawie i czy wogóle był tam! tak byly carapatiany.... ale ja widzialam jednego tylko na ringu glownym i nie mam jego fotki-czego bardzo zaluje :( Quote
psiuroszczura Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 betty_labrador napisał(a):tak byly carapatiany.... ale ja widzialam jednego tylko na ringu glownym i nie mam jego fotki-czego bardzo zaluje :( Ale przynajmniej byly, co mnie cieszy :D Dzięki za odpowiedź! Quote
Atena Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='maga18']a to my Piękny grzywacz:loveu: :loveu: :loveu: Ta, moi rodzice "brzydki pies, przecież to bez sierści! ble!jak mozna cos takiego dotykać??!!" A jak zobaczyli w sobote w samochodzie takie dwa w kubraczak to " Jaki fajny pies! Widziałąś?! Super!":evil_lol: Mam nadzieje, że tak samo bezie tz z Tollerem, bo narazie to "łe, ale ona ma jasny nos! Pies powinien mieć czarny! brzydki, berny sa ładniejsze":lol: Quote
BeataSabra Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A tu przyklad dlaczego nie nalezy nosić biodrówek i na pewno nie na wystawie psów :diabloti: chyba łatwo się domyślec że NIE CIERPIĘ biodrówek hehehhehe :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
klepcia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 U nas na ringu też taka jedna była... Gdyby nie to, ze schylała sie tyłem do sedziego można by pomyśleć ze poprzez pokazywanie czarnych stringów chce uzyskać lepsza ocenę :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='BeataSabra']A tu przyklad dlaczego nie nalezy nosić biodrówek i na pewno nie na wystawie psów :diabloti: chyba łatwo się domyślec że NIE CIERPIĘ biodrówek hehehhehe :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale jakos trzeba pokazac te TATUAZE...:roll: bo po cos sie je tam ma... Quote
dog_master Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='psiuroszczura']A czy widział ktoś na wystawie (nie wiem czy dobrze piszę) rumuńskie owczarki "carpathian"? Bardzo jest ten pies podobny do mojego maksa :) i ciekawi mnie bardzo jak prezentował sie na wystawie i czy wogóle był tam! Był :) Quote
CHI Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Czy ma Ktoś zdjęcie boksera weterana = Diuk Meritum??? Plizzz Pozdrawiam CHI Quote
Shanny.. Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ma ktoś zdjęcia z finałów z niedzieli? chodzi mi o grupy hodowlane, reproduktora i suke hod. Quote
betty_labrador Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 ojejku!! ale fajny carpatian!! :) a masz (lub ktos inny) sarplaninaca? Quote
betty_labrador Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Shanny.. napisał(a):Ma ktoś zdjęcia z finałów z niedzieli? chodzi mi o grupy hodowlane, reproduktora i suke hod. najlepsza grupa hodowlana w niedziele byly flaty :loveu: tylko nie mam zdjecia . nbo na ring glowny wpuszczali tylko Vipow.... Quote
psiuroszczura Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='dog_master']Był :) O JEZU!!! BOSKI JEST!!! Ciekawe czy jest jakaś jego hodowla w Polsce..:roll: Mój maks jest z maści podobny, ale mniejszy i mniej masywny. Spodobały mi się bardzo te psy... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki wielkie za foty!! Quote
panienkabubu Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Doginka'] To wygląda jak mop :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
massima Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Czy ktoś ma jakieś zdjęcia dobermanów ?? Oprócz tych, które są gdzieś już w tym temacie ?? Poproszę na maila dobermanka@master.pl Quote
anetta Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Przebrnelam od mojej ostatniej wizytu tutaj :mdleje: Nie powiem ile mi to zajelo :siara: Zdjecia REWELACYJNE!!:iloveyou: Dzieki wszystkim za foty :thumbs: Jakby ktos mial za malo zdjec to jeszcze tu sa :evil_lol: http://foto.jeere.com/dogshow23/ Quote
Agunia-Pańciunia) Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 dzięki za wszelkie fotki))) sporo tego i nawet uchwyciłes mnie osobiscie z moim slodziakiem..ja byłam z softem....dzieki sliczne))) oczywiscie ja bez głowy na fotce ale bardzo miło znalesc sie wsrod tysiecy fot z wystawy. dzieki sliczne.:lol: Impreza - trzeba to przyznac "dosc obszerna" Pozdrawiam ciepło, Aga Quote
ralph Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Shanny.. napisał(a):No raczej, że spotkałam. :lol: moze dla nich lepiej, ze nie wiedzialam :evil_lol: zagadalabym na smierc.:evil_lol: no patrz! a jak ja do was zagadalam to absolutnie gadac nie chcialyscie. jeszcze mi sie oberwalo ze sie wcinam. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 powaznie??? kurcze.....to dziwne..... no nie wiem co mam powiedziec.... Aga Quote
Deirdre Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Rauni'] Ten na zdjęciu to też owczarek pirenejski a poil long, nie cao de sierra de aires. a jak jest poil long to gdzie ma dredziki?? to one są LONG z dredami lub bez dredów?? Nie miałam na rozpisce zbyt dokładnie opisane która fota który pies bo już ringi były w rozsypce i po ocenach, czasem nie było juz kgo zapytac o rasę bo ludki gnały gdzie indziej. Posiłkowałam się grafiką z googla i wyszło mi że podobne totot do cao de sierra, ale ponieważ się nie znam to się sprzeczać nie bede. Wiem na pewno ze pirenejczyk a face race był tylko jeden zgłoszony więc wiadomo - ten jeden jest dobrze opisany. Te długowlose to mnie motają, sama juz nie wiem ..... Tak się przygladam i ten szary pyrek to ma inne uszka niż czarny Cao. Rauni ,mam rację? - masz pyrka to się znasz :D cao ma większe uszy? a pyrek mniejsze? Quote
Recommended Posts