Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A czy widział ktoś na wystawie (nie wiem czy dobrze piszę) rumuńskie owczarki "carpathian"? Bardzo jest ten pies podobny do mojego maksa :) i ciekawi mnie bardzo jak prezentował sie na wystawie i czy wogóle był tam!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiuroszczura']A czy widział ktoś na wystawie (nie wiem czy dobrze piszę) rumuńskie owczarki "carpathian"? Bardzo jest ten pies podobny do mojego maksa :) i ciekawi mnie bardzo jak prezentował sie na wystawie i czy wogóle był tam!

tak byly carapatiany.... ale ja widzialam jednego tylko na ringu glownym i nie mam jego fotki-czego bardzo zaluje :(

Posted

[quote name='maga18']a to my

Piękny grzywacz:loveu: :loveu: :loveu:

Ta, moi rodzice "brzydki pies, przecież to bez sierści! ble!jak mozna cos takiego dotykać??!!" A jak zobaczyli w sobote w samochodzie takie dwa w kubraczak to " Jaki fajny pies! Widziałąś?! Super!":evil_lol:
Mam nadzieje, że tak samo bezie tz z Tollerem, bo narazie to "łe, ale ona ma jasny nos! Pies powinien mieć czarny! brzydki, berny sa ładniejsze":lol:

Posted

A tu przyklad dlaczego nie nalezy nosić biodrówek i na pewno nie na wystawie psów :diabloti:

chyba łatwo się domyślec że NIE CIERPIĘ biodrówek hehehhehe
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

U nas na ringu też taka jedna była... Gdyby nie to, ze schylała sie tyłem do sedziego można by pomyśleć ze poprzez pokazywanie czarnych stringów chce uzyskać lepsza ocenę :evil_lol:

Posted

[quote name='BeataSabra']A tu przyklad dlaczego nie nalezy nosić biodrówek i na pewno nie na wystawie psów :diabloti:

chyba łatwo się domyślec że NIE CIERPIĘ biodrówek hehehhehe
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale jakos trzeba pokazac te TATUAZE...:roll: bo po cos sie je tam ma...

Posted

[quote name='psiuroszczura']A czy widział ktoś na wystawie (nie wiem czy dobrze piszę) rumuńskie owczarki "carpathian"? Bardzo jest ten pies podobny do mojego maksa :) i ciekawi mnie bardzo jak prezentował sie na wystawie i czy wogóle był tam!
Był :)

Posted

Shanny.. napisał(a):
Ma ktoś zdjęcia z finałów z niedzieli? chodzi mi o grupy hodowlane, reproduktora i suke hod.

najlepsza grupa hodowlana w niedziele byly flaty :loveu: tylko nie mam zdjecia . nbo na ring glowny wpuszczali tylko Vipow....

Posted

[quote name='dog_master']Był :)

O JEZU!!! BOSKI JEST!!! Ciekawe czy jest jakaś jego hodowla w Polsce..:roll:
Mój maks jest z maści podobny, ale mniejszy i mniej masywny.
Spodobały mi się bardzo te psy... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dzięki wielkie za foty!!

Posted

dzięki za wszelkie fotki))) sporo tego i nawet uchwyciłes mnie osobiscie z moim slodziakiem..ja byłam z softem....dzieki sliczne))) oczywiscie ja bez głowy na fotce ale bardzo miło znalesc sie wsrod tysiecy fot z wystawy.
dzieki sliczne.:lol:
Impreza - trzeba to przyznac "dosc obszerna"

Pozdrawiam ciepło,
Aga

Posted

Shanny.. napisał(a):
No raczej, że spotkałam. :lol: moze dla nich lepiej, ze nie wiedzialam :evil_lol: zagadalabym na smierc.:evil_lol:

no patrz! a jak ja do was zagadalam to absolutnie gadac nie chcialyscie. jeszcze mi sie oberwalo ze sie wcinam.

Posted

[quote name='Rauni']

Ten na zdjęciu to też owczarek pirenejski a poil long, nie cao de sierra de aires.

a jak jest poil long to gdzie ma dredziki?? to one są LONG z dredami lub bez dredów?? Nie miałam na rozpisce zbyt dokładnie opisane która fota który pies bo już ringi były w rozsypce i po ocenach, czasem nie było juz kgo zapytac o rasę bo ludki gnały gdzie indziej. Posiłkowałam się grafiką z googla i wyszło mi że podobne totot do cao de sierra, ale ponieważ się nie znam to się sprzeczać nie bede. Wiem na pewno ze pirenejczyk a face race był tylko jeden zgłoszony więc wiadomo - ten jeden jest dobrze opisany. Te długowlose to mnie motają, sama juz nie wiem ..... Tak się przygladam i ten szary pyrek to ma inne uszka niż czarny Cao. Rauni ,mam rację? - masz pyrka to się znasz :D cao ma większe uszy? a pyrek mniejsze?