gochgoch Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Piękne zdjęcia Marysiu!!!! To się napracowałaś kobitooooo! I na pewno wiesz cóż to za cudo jest....? Quote
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 gochgoch napisał(a):Piękne zdjęcia Marysiu!!!! To się napracowałaś kobitooooo! I na pewno wiesz cóż to za cudo jest....? Napracowałam się tak, że miałam odciski od aparatu :cool3: Niestety nie wiem :( Tych nieznanych mi gończych była cała masa i nie dałam rady spamiętać :oops: Jeszcze kilka fotek z konkurecnji hodowlanych: Te saluki wygrały Najlepszą Grupę Hodowlaną - były fantastyczne! Podpatrzone :) I chyba tyle na dziś :) CDN Quote
Mi. Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Atena napisał(a):Zauważając sam fakt, ze zdjeie jest źle zrobione gdyż pies powinien byc na środku i go ucina ;) Nie chodzi o to, ze coś nei tak amm do zdjecia, bo wiadomo, ze trudno złapać, no ale w takim razie zdjecie jako zdjecie nie może być super:razz: tak tak tak tak, oczywiście coś sie mnie wszyscy ostatnio czepiają no ale ok Quote
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mam jeszcze moment, to daję :) CDN Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 no to jeszcze parę wyżłów z mojej strony...:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Na koniec - PIĘKNY welsch - Best of Group III I całkiem niebrzydki ;) fox - na trzecim stopniu podium BOG III Na dziś definitywnie koniec :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 gochgoch napisał(a):Piękne zdjęcia Marysiu!!!! To się napracowałaś kobitooooo! I na pewno wiesz cóż to za cudo jest....? Gonczy bernenski :) Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Honey napisał(a):Gonczy bernenski :) No tak! Że tez od razu do Ciebie z tym pytaniem nie poszłam.....któż inny mógł wiedzieć.....:loveu: Kurcze strasznie żałuję, że nie widziałam zadnych gończych....:shake: Quote
Honey Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='gochgoch']No tak! Że tez od razu do Ciebie z tym pytaniem nie poszłam.....któż inny mógł wiedzieć.....:loveu: Kurcze strasznie żałuję, że nie widziałam zadnych gończych....:shake: Ja rowniez zaluje... Uwielbiam goncze, gdyby byly w sobote przyjechalabym dzien wczesniej. Szkoda. Choc z mojej rasy nie bylo ani jednego egzemplarza ;) Quote
Shanny.. Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='ralph'] Toż to moje rude! Ralph jedno zdjecie irlanda i akurat moje!!! :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
moth Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Honey napisał(a):Gonczy bernenski :) A nie Gascon Saintongeois? Quote
betty_labrador Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='moth']A nie Gascon Saintongeois? na pewno gonczy bernenski, bo ja sama sie pytalam o tego psa, i dostalam wizytowke z hodowla tej rasy strona www.bernsky-honic.cz :) ja zaraz dams woje fotki Quote
Aga_j Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Deirdre']No i tu mam troszke namieszane ale posiłkowałam sie grafika z googli i chyba dobrze poprzydzielam nazwy: i zagadka bo nie mam pojęcia co to, w każdym razie pawilon 15 (czwartek) wyglada na psa islandzkiego Quote
panienkabubu Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 bernardyny tutaj: www.swiatowa.jpg.pl jakosc zła, no ale lepszy rydz niz nic :p heheheh Quote
betty_labrador Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Aidi -Chien de l'Atlas zaraz wstawie reszte-jak zadziala mi imageshack :shake: Quote
betty_labrador Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Aidi -Chien de l'Atlas Akita amerykanski zwyciezca wystawy bracco italiano :ilove: owczarki australiskie Asti bialy owczarek szwajcarski cao de serra de aires charty afganskie chesapeake bay retriever clumber spaniel collie krotkowlosy collie blue merle rouhgt collie śniady Pony eurasier flat coated retriever Quote
Doginka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Czy nikt nie lubi sznaucerków?:placz: Obejrzałam wszystko, ale sznaucików było może 2 - 3:mad: Quote
Korenia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Macie może fotki podium - najpiekniejszy pies wystawy ? Quote
betty_labrador Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 irlandzki spaniel wodny karelski pies na niedzwiedzie kelpie komondor lakenois mastiff tybetanski mioritic mudi ogar polski Żaba ogar polski Żmiłka i jej pani samograj :) Żmilka owczarek holenderski krótkowłosy owczarek holenderski długowlosy owczarek pikardyjski Quote
betty_labrador Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 pharaon hound pinczer sredni szczeniak flat sie jeszcze jeden zaplatal reszta jutro bo zaraz usne -dobranoc :) Quote
Deirdre Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='puli']Deirdre - Jestes Wielka! :multi: Własnie sie dokopałam do fotek kudłatych. Gdybyś znalazła chwilę,to proszę przyślij mi węgierskie pastuchy (niewazne czy mniej czy bardziej udane!) lidia.puli@wp.pl Puli gdzieś ty się ukrywała w sobotę i niedziele? Ja miałam całą płytkę z nagranymi dużymi fotami wszystkich pulików dla Ciebie! Ale w tym weekendowym tłumie to już marne-sząse było się odnaleść :( Ja wszystko co zrobiłam już tu wrzuciłam - zostały mi tylko twoje dziewczyny z tej sesji skakaniowej do obrobienia bo dłubię w zdjęciach po kolei i one są w piątek po południu a do tego jeszcze ne dotarłam. Napisz mi (na PW może) czy byś chciała te foty na maila żeby z nich fotki na papierze zrobić? bo wtedy to trzeba inaczej obrobić, rozumiesz. I koniecznie jaki format! Quote
Deirdre Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Doginka napisał(a):Czy nikt nie lubi sznaucerków?:placz: Obejrzałam wszystko, ale sznaucików było może 2 - 3:mad: bardzo lubimy tylko ze ja np skupiłam się na tym czego nie znam lub znam mało. Poza tym jak polazłam miedzy sznaucery średnie szare to zrobiłam 4 portrety ładnie obciętych grzywek i bródek a potem się popłakałam przy klatce z dwoma szczeniakami i uciekłam stamtąd prędko. Łzy były na temat - o matko a mój sznauceros też taki był mały latem '90 roku i też taki kręcidup jak te tutaj wszystki dorosłe a teraz to na spacerze tylko tup.... tup... tup... Nie lubię jak mi co przypomina że to jeszcze z pół roku może rok jeszcze będziemy razem. Moja reszta fotek w weekend a teraz buty na stopy i do robotyyyyyyyyyyyyy! :D Quote
Deirdre Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='betty_labrador'] cao de serra de aires czy to przypadkiem nie jest perro de aqua??? bo cao de serra de aires to jednak wygląda tak: http://images.google.pl/images?hl=pl&q=cao+de+serra+de+aires znaczy nie ma takich loczków wpadających w dredziki tylko gładko rozczesany i ledwo falisty jest... Quote
marmara_19 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 a byly moze spaniele bretonskie??nie znam ich prawdziwej nazwy.. ale po polsku tak sie mowi... Quote
Recommended Posts