BooBC Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 WORLD DOG SHOW BOOGIE ze Sfory z Krasnego Boru przygotowania suki Z Czech Z Włoch [SIZE=3] [SIZE=3] [SIZE=6]porównanie WIĘCEJ W GALERII Quote
Rul Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 jakie piekne foteczki :D ! Strasznie żałuje że mnie nie było, taka wystawa no i uznanie gp :( ... Quote
moon_light Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mona4 napisał(a):Yorki to prawdziwe eksponaty wystawowe,tak sie je traktuje w Tych wielkich hodowlach!!! reszte zycia spedzaja w Klatkach:angryy: :placz: :placz: :placz: Widzialam to na wlasne oczy w Czeskiej super hodowli. Moze by tak ta kobiete tak za leb i potrzasnąc:angryy: Jakbym była na miejscu, to chyba bym nie wytrzymala :mad: Quote
milamini Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 shangri_la napisał(a):a oto owczarek chorwacki : zatrzymalam sie myslac ze to Mudi, ale pan wlasciciel tak sie zaaferowal ze sie interesujemy jego psem ze zaczal nam wreczac ulotki z jego psem, razem ze standardem FCI :crazyeye:, wizytowki i jeszcze jakies rozne karteczki :lol: A mogę te namiary prosić na aga@shetland.pl ??? Uwielbiam te diabełki:loveu: Quote
małyskrzat Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 moon_light napisał(a): CO TO BABSKO ROBI Z PSEM ? ! :angryy::angryy::angryy: odp.-wystawia- to żeby czasem włos się nie pogniótł, chociaż nie wiem jak włos może się pognieść- to jak niektórzy traktują te cudowne psiaki woła o pomstę do nieba!!! Dzięki za zdjęcia dinmondów-a może znajdzie się ujęcie z przodu??? Quote
tossaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Boże jakie piękne psy,,,,,,tyle sie działo a ja wystawiałam moje i nic nie zobaczyłam,jak szkoda :shake: Quote
BooBC Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 tossa to tak jak ja, nic nie zobaczyłam pomijając ring BC i honorowy Quote
eria Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 czy może mi ktoś napisać jaki pies zwycięzył BiS ??? bo nie mogę się doszukać , może jakaś fotka z najlepszymi psami wystawy ? Quote
Jerez Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Deirdre napisał(a): SCHIPPERKE Śliczne są Schipperke!!!!!! Quote
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 eria napisał(a):czy może mi ktoś napisać jaki pies zwycięzył BiS ??? bo nie mogę się doszukać , może jakaś fotka z najlepszymi psami wystawy ? Bracco italiano (jest napisane na stronie wystawy). Ja mam jego zdjęcia, ale trochę mi zajmie czasu, zanim do nich dotrę :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
eria Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 dzięki dotarłam już do stronki z wynikami, niuf drugie miejsce :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 eria napisał(a):czy może mi ktoś napisać jaki pies zwycięzył BiS ??? bo nie mogę się doszukać , może jakaś fotka z najlepszymi psami wystawy ? Marysia_i_gończy napisał(a):Bracco italiano (jest napisane na stronie wystawy). Ja mam jego zdjęcia, ale trochę mi zajmie czasu, zanim do nich dotrę :) Pozdrawiam Marysia i Una Na stronie światówki jest podane kto wygrał i jest zdjęcie tego psiaka :) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 To ciąg dalszy fotek :) Piątek - finały :) I z okolic ringu :) CDN Quote
puli Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Nie wiem,czy ktoś już wklejał; - tu jest trochę fotek (te kudłate z kolorowymi smyczkami,to moje sznurki) http://portalwiedzy.onet.pl/8412,36,0,0,1,galeria_media.html Quote
Atena Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Jaka ślicznota:loveu: reszta też, ale mam słabosć do jasnych psiaków:evil_lol: Quote
Atena Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 *luthien* napisał(a):chodziło mi o zdjęcie a nie o sytucacje:roll: Zauważając sam fakt, ze zdjeie jest źle zrobione gdyż pies powinien byc na środku i go ucina ;) Nie chodzi o to, ze coś nei tak amm do zdjecia, bo wiadomo, ze trudno złapać, no ale w takim razie zdjecie jako zdjecie nie może być super:razz: Quote
bajadera Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Deirdre, jesteś boska, ja ci strasznie dziękuję ! Quote
Talagia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Powaznie nikt nie ma ani jednego zdjęcia setera angielskiego? :( Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 sirion napisał(a):Deirdre, jesteś boska, ja ci strasznie dziękuję ! osz kurczę - ale się zarumieniłam :) nie ma sprawy. ja tak w ogóle to mam straszny niedosyt wszsytkiego. szkoda że te wystawy nie są latem jak jest porządne swiatło.... Quote
KaRa_ Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 A do mnie wlasnie napisala jakas Pani redaktor z Kijowa czy moglaby upublikowac moje zdjecia w gazecie o psach w ich kraju;). Nie wiem zabardzo jak jej odpisac, gdyz napisala mi po angielsku a u mnie z tym nie najlepiej:lol: Quote
Cavisia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 KaraTC nie wkleiłaś jeszcze cavalierków. Jeślibyś mogła :) Quote
puli Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Kara - Napisz jej: O.K., albo : "Yes,yes,yes!" Quote
KaRa_ Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 puli napisał(a):Kara - Napisz jej: O.K., albo : "Yes,yes,yes!" Szybka odpowiec to by byla:evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Cavisia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):Szybka odpowiec to by byla:evil_lol: :lol: :lol: :lol: I to prawdziwie polska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
puli Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Deirdre napisał(a):osz kurczę - ale się zarumieniłam :) nie ma sprawy. ja tak w ogóle to mam straszny niedosyt wszsytkiego. szkoda że te wystawy nie są latem jak jest porządne swiatło.... Deirdre - Jestes Wielka! :multi: Własnie sie dokopałam do fotek kudłatych. Gdybyś znalazła chwilę,to proszę przyślij mi węgierskie pastuchy (niewazne czy mniej czy bardziej udane!) lidia.puli@wp.pl Quote
Recommended Posts