shangri_la Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 a oto owczarek chorwacki : zatrzymalam sie myslac ze to Mudi, ale pan wlasciciel tak sie zaaferowal ze sie interesujemy jego psem ze zaczal nam wreczac ulotki z jego psem, razem ze standardem FCI :crazyeye:, wizytowki i jeszcze jakies rozne karteczki :lol: jeszcze atkie goncze psy : :cool3: raz,dwa lewa... :evil_lol: chyba ten byl bardzo niegrzeczny i skoczyl na wlascicielke, ktora poleciala na klatki z psami pozniej w hali... a to cio za piesio? ring 70? pozdrawiam Quote
Gosia_i_Luka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 bety napisał(a):To mi wygląda na psa rasy Norsk Lundehund To są na pewno lundehundy. :) A co do nagusów meksykańkich - to trzeba było dotknąć! :evil_lol: Na grzbiecie skóra jak stary dziad, ale za to na klacie - jak dupcia niemowlaka. :loveu::p Quote
nefre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Bostony jeśli kogoś zainteresują Doda Fer Nor z synkiem Fido Bostmagi's HOW CUTE I AM I. EBONEYE KIN PIN of South Farl II Rodonna N Waidan's TRUMP THAT III ASHLEY Garnet Star I. JEROME II. KENEDY's BOY Krasna Fanfara III. MAFFI'S KING OF HEART Quote
nefre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 I.Bogerudmyra's PAJO II. VERY FRENCH BOSTON du Grand Fresnoy III. WYNOT MONTAIN MAVERICK na drugim planie IV.COLORADO SPRING del Pons Aureoli SUCZKI I.Barroco's SHINE OF GLORY III EMILI od Kopce Zebina w tle IV. AIE AU LIT des Hauts Coureus Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 bety napisał(a):To mi wygląda na psa rasy Norsk Lundehund dziękuję bardzo! :multi: galeria grafiki w googlach to potwierdza! :cool3: http://images.google.pl/images?hl=pl&q=Norsk+Lundehund Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 to ja pokażę trochę wyżłów...:evil_lol: na początek weimarki... nawet długowłosy sie pojawił... wyżeł Saint - Germain Węgierskie Spinone Italiano Niemiecki długowłosy Quote
bety Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Deirdre napisał(a):dziękuję bardzo! :multi: galeria grafiki w googlach to potwierdza! :cool3: http://images.google.pl/images?hl=pl&q=Norsk+Lundehund Nie ma za co - szpice to moja ulubiona grupa :lol: choć z rozpoznaniem niektórych skandynawskich ras też miewam czasem kłopoty. :roll: :razz: :lol: Quote
UTAAP Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 beatkacg napisał(a): Czy ja moglabym prosic o przeslanie tych fotek w oryginalnym rozmiarze na maila utaap@yahoo.com :cool3: Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Skye specjalnie dla SIRION (ciacho było przepyszniaste - orzechowe!! :sabber: :jumpie: mniam! ) jakies obce sztuki. Niestety część fotek okropnie zaszumiona - jakieś złe światło było w tym kącie 3A bo z każdego dnia mam tam niefarciarskie zdjątka. a ten tu siedział w kącie i na wszystko warczał ;) skye który był II-gim weteranem zdaje się że to suki, na pewno I-sze miejsce a to II-gie miejsce tej samej klasy DORIAN DORIAN ma wszystko w poważaniu czyli przed rozgrywką na BOB-a Dorian frontem Dorian tyłem i bokiem z sędzią i wynikiem oraz właścicielem FRODO FRODO jako I-szy weteran! A to już w przebiegach na BOB-a czyli FRODO tyłem, ogon w lewo ogon w prawo i frontem i jeszcze konkurencja do BOB-a czyli piesek z panią piesek z panem Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 oczywiście jescze JASMINA JASMINA i FRODO a tyle sobie o wystawach myśli SANDRA Quote
UTAAP Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 beatkacg napisał(a): I to tez - duze rozmiary na maila, please:modla: !! Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Bullterierry polazłam sprawdzać jaka jest różnica między standartem i miniaturowym. Oto ona: miniatura mocno poniżej kolan i szczuplejsze jakby ;) poza tym pozy i pozowania wypuśćcie mnie, już będę grzeczny! BEDLINGTON TERRIER DANDIE DIAMOND TERRIER Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 AUSTRALIAN SILKY TERRIER AUSTRALIAN TERRIER JACK RUSSEL TERRIER i PARSON RUSSEL TERRIER SEALYHAM TERRIER Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 NORFOLK TERRIER to ten z klapniętymi uszkami I skąd ja mam teraz wiedzieć czy to NORWICH czy CAIRN czy inne cudo?? ;) IRISH SOFT COATED WHEATEN TERRIER IRISH GLEN OF IMAAL TERRIER TERRIER IRLANDZKI mój pies tak nie potrafi grzecznie nózki trzymać :( I psy żywopłoty - tak samo pracowicie strzyżone na miejscu jak i spokojne i nieruchliwe w czasie strzyżenie :cool3: KERRY BLUE TERRIER Quote
moon_light Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 CO TO BABSKO ROBI Z PSEM ? ! :angryy::angryy::angryy: Quote
anea Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 to ja wrzuce jeszcze kilka dogów Niestety zdjęcia Jo-jo kompletnie mi nie wyszly :-( Quote
anea Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 To mi wygląda na norwiche A MA KTOŚ MOŻE CAIRNY???? kiepskich zdjęć dogów ciąg dalszy Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 no i nie wiem bo nie miałam porównania - MANCHESTER TERRIER czy jednak ENGLISH TOY TERRIER SZKOTY WESTY - znane ale nie mogłam się oprzeć: zagłebie i przerób westów szczylki zawsze słodkie BORDER TERRIER JAGD czyli NIEMEICKI TERRIER MYŚLIWSKI potwornie szczekliwa bestia O ile sie nie mylę LAKELAND TERRIER A to FOX i WALIJCZYK? YORKASY-smutasy, no jak mnie ich żal za to szczelne papilotowanie, bidule CAIRN TERRIER uffffffffffffffffff resztka piatku ciut soboty i grzywki niestety dopiero w weeken - teraz trzeba popracować - starczy tych nastu godzin przy obróbce :D Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 anea napisał(a): To mi wygląda na norwiche A MA KTOŚ MOŻE CAIRNY??? dzieki Cairny własnie wrzucialam Quote
Mona4 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 moon_light napisał(a): CO TO BABSKO ROBI Z PSEM ? ! :angryy::angryy::angryy: Yorki to prawdziwe eksponaty wystawowe,tak sie je traktuje w Tych wielkich hodowlach!!! reszte zycia spedzaja w Klatkach:angryy: :placz: :placz: :placz: Widzialam to na wlasne oczy w Czeskiej super hodowli. Moze by tak ta kobiete tak za leb i potrzasnąc:angryy: Quote
UTAAP Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Deirdre napisał(a): IRISH SOFT COATED WHEATEN TERRIER Deidre, Ciebie tez baaaardzo prosze w wolnej chwili o przeslanie oryginalnych romiarow tych fotek na mojego maila utaap@yahoo.com ;) Quote
karolayna Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 sirion napisał(a): Thai ridgbek. Najpierw z daleka myślała, że to jakaś naga rasa. Po bliższym przyjrzeniu się stwierdziła, że pies jest pokryty szarosrebrnym aksamitem. Fantazja :lol: rewelacyjny :loveu: ciekawa jestem jaka w dotyku jest ta siersc Quote
Recommended Posts