Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ufffff przerobiłam czwartek więc czas na ciąg dalszy... AUSTRALIAN CATTLE DOG, ku mojemu żalowi nie udało mi się "upolować" wersji Stumpy Tail - czyli Cattle'a bez ogona AUSTRALIAN KELPIE CZECHOSŁOWACKI WILCZAK pasienie wilka a co ty tu młody dobrego masz??? prawie spanko wstawanko! Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 BOUVIER DES FLANDRES z ogonkami i bez Czy tu złapałam jakiegoś OWCZARKA HOLENDERSKIEGO ??? prosze o podpowiedź SAARLOOSWOLFHOND BIAŁY OWCZAREK SZWAJCARSKI Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 BERGAMASCO SCHIPPERKE CHOW-CHOW pierwszy raz widziałam tak jaśniutkiego chow-chowa! śliczny po raz 1000-czny - różnica między ALASKAN MALAMUTE i SIBERIAN HUSKY Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 No i tu mam troszke namieszane ale posiłkowałam sie grafika z googli i chyba dobrze poprzydzielam nazwy: OWCZAREK PIKARDYJSKI (niezbyt pięknie pachniały!) OWCZAERK PIRENEJSKI (A FACE RASE) OWCZAREK PIRENEJSKI (A POIL LONG) wersja z dredami OWCZAREK PIRENEJSKI (A POIL LONG) wersja bez dredów CAO DE SERRA DE AIRES OWCZAREK KATALOŃSKI DŁUGOWŁOSY SZPIC WILCZY (ten na skarpety ;) ) ISLANDZKI SZPIC PASTERSKI ŁAJKA WSCHODNIOSYBERYJSKA (na pewno bo pytałam właściciela :cool1: ) Też ŁAJKI ale juz nie jestem pewna które a teraz uwaga - nazwa łamacz języka: SUOMENLAPINKOIRA czyli FINNISH LAPPHUND i zagadka bo nie mam pojęcia co to, w każdym razie pawilon 15 (czwartek) Quote
bajadera Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Deidre, a nie ufociłaś jakiś skye terrierów. Bo mnie mąż zastrajkował i musiałam wszystkie trzy wystawiać i do zdjęć głowy nie miałam. Zrobiłam tylko Dorianowi parę fotek. Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 No powoli końcówka czwarku czyli pawilon 16 pomarańczany i grejfrutany czyli POMERANIAN dośc rzadkie rodzynki chyba bo mało widziałam - grejfrutanek czarny: PIES FARAONA PODENCO IBINEZO zgrabny, bardzo wysoki pies PODENGO PORTUGALSKI SZORSTKOWŁOSY MINIATUROWY PODENGO PORTUGALSKI GŁADKOWŁOSY MINIATUROWY PODENGO PORTUGALSKI SZORSTKOWŁOSY ŚREDNI niestety nie mam wersji gladkowlosej Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 nie mam hokkaido ani shikoku - nie udało mi się ich znaleść - tylko SHIBA - sporo ich było NAGI PIES MEKSYKAŃSKI w wersji nieubranej i w super sport dresikach! A to best mexico - wersja na punka! THAI RIDGEBACK DOG piękne ubranko handlerki - w temacie klimatyczno-krajoznawczym ;) znaczy no z kraju pochodzenia :cool3: Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 już mi podpowiedziano nazwę więc wstawiam. Dziękuję bety! NORSK LUNDEHUND a w ogóle w czwartek taak ładna pogoda była i dlatego fotki dobre - zobaczymy co z piatkowymi bedzie.... A tu przyklad dlaczego nie nalezy nosić biodrówek i na pewno nie na wystawie psów :diabloti: chyba łatwo się domyślec że NIE CIERPIĘ biodrówek hehehhehe Quote
Deirdre Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 sirion napisał(a):Deidre, a nie ufociłaś jakiś skye terrierów. Bo mnie mąż zastrajkował i musiałam wszystkie trzy wystawiać i do zdjęć głowy nie miałam. Zrobiłam tylko Dorianowi parę fotek. no fociłam, fociłam, Twoje ciasto zeżarłam nawet :D (ta, no wiesz w szarej kurtce z aparacikiem malutkim ;) ) czwartek przerobiony (170 fotek obcietych, wyciągnietych z cienia, wyostrzonych etc... efekt widac bylo) teraz biore sie za piatek - znaczy terierki. Mam sporo Dorianka, Frodka i JAsminy plus nieznane mi pysie skye-owe. Troszke to potrwa, na popołudnie beda gotowe Quote
zula Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 kathie napisał(a): :loveu: to my :multi: dziękujemy bardzo:Rose: Ma ktoś jeszcze jakieś fotki cocker spanieli angielskich? Quote
bajadera Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Deirdre napisał(a):no fociłam, fociłam, Twoje ciasto zeżarłam nawet :D (ta, no wiesz w szarej kurtce z aparacikiem malutkim ;) ) czwartek przerobiony (170 fotek obcietych, wyciągnietych z cienia, wyostrzonych etc... efekt widac bylo) teraz biore sie za piatek - znaczy terierki. Mam sporo Dorianka, Frodka i JAsminy plus nieznane mi pysie skye-owe. Troszke to potrwa, na popołudnie beda gotowe To dziękuję i czekam. A jak ciasto ? Quote
shangri_la Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ja tyz mam kilka fotek, robione glownie przez mojego tz :lol: tylko cos w rasach sie nie moge polapac. moze ktos pomoze ? : zdjecia z piatku sliczne byly te psy? tylko co to za rasa? tu tez neiwiem, ale rto byl ring 70 i tylko ta suczke tam widzialam jakby byla sama bloodhound ??? slovenskie kopovy :loveu::loveu::loveu: pozdrawiam Quote
Mi. Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Korenia dzięki:) świetne:) Macie jeszcze jakieś pudle duże???:loveu: :loveu: :loveu: to jest boskie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 shangri_la napisał(a):sliczne byly te psy? tylko co to za rasa? Mysle, ze to goncze bernenskie. Quote
klepcia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Zdjęcia z ringu Gordonów do obejrzenia w temacie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32370 oraz na stronie http://nelice.ovh.org Quote
Honey Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Deirdre napisał(a): A tu przyklad dlaczego nie nalezy nosić biodrówek i na pewno nie na wystawie psów :diabloti: chyba łatwo się domyślec że NIE CIERPIĘ biodrówek hehehhehe Hm... a moze to wlasnie o to chodzilo ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bety Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Deirdre napisał(a):Na koniec czwarku zagadka totalna - wie moze co to za rasa??????? były w pawilonie 16 zfocone ale nie znaczy ze koniecznie tam wystawiane To mi wygląda na psa rasy Norsk Lundehund Quote
eria Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 *luthien* napisał(a):Korenia dzięki:) świetne:) Macie jeszcze jakieś pudle duże???:loveu: :loveu: :loveu: to jest boskie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to nie jest boskie to jest tragedia jak ta kobiata psa traktuje....jak przedmiot i tyle :shake: :shake: :shake: Quote
panienkabubu Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Deirdre napisał(a):A to best mexico - wersja na punka! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: hahahahahahahahaha nieeeeeeeeeeeeezłyyyyyyyyyyy :D:D:D:D:D Deirdre napisał(a):A tu przyklad dlaczego nie nalezy nosić biodrówek i na pewno nie na wystawie psów :diabloti: chyba łatwo się domyślec że NIE CIERPIĘ biodrówek hehehhehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bowskie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tez nie znosze biodrowek :watpliwy: Quote
ralph Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 biodrowki sa sexy :) ale zalezy jaka ktos ma pupe :) Quote
panienkabubu Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 ralph napisał(a):biodrowki sa sexy :) ale zalezy jaka ktos ma pupe :) no tak, moze i tak, ale jak sie ktos schyla lub kuca to wszystko na wierzchu :roll: czy ktos oprocz mnie ma moze jakies foteczki ( w wiekszych ilosciach ) bernardynow? :razz: Quote
Mi. Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 eria napisał(a):to nie jest boskie to jest tragedia jak ta kobiata psa traktuje....jak przedmiot i tyle :shake: :shake: :shake: chodziło mi o zdjęcie a nie o sytucacje:roll: Quote
Recommended Posts