Deirdre Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ralph gdzies ty to sfocił? czy to nie jest RUSSIAN TOY DOG - żaden tam terrier jak mi wyjaśniła jedna rosjanka - miałsm je i gładkie jak ten i długowłose - ciałko jak zgrabna ciłała a uszy jak szalony grzywacz takie kosmate ale ja raczej widziałam czekoladowe RUSSIAN TOY DOG'i były w pawilonie 16 na ringu 65 (niedziela oczywiście) Quote
UTAAP Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Deirdre napisał(a): Ralph gdzies ty to sfocił? czy to nie jest RUSSIAN TOY DOG - żaden tam terrier jak mi wyjaśniła jedna rosjanka - miałsm je i gładkie jak ten i długowłose - ciałko jak zgrabna ciłała a uszy jak szalony grzywacz takie kosmate ale ja raczej widziałam czekoladowe RUSSIAN TOY DOG'i były w pawilonie 16 na ringu 65 (niedziela oczywiście) Czy to to samo co Moskiewski Terier Miniaturowy :roll: ?? chyba nie, bo mowicie ze 'zaden tam terrier'...kurka wodna nich ktos sie zdecyduje:evil_lol: Quote
Atrisko Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Gosiak napisał(a):Aaaaaaaaaaaa to my, to my!!! tzn. nasze psiochy :multi: i nasze nogi. Z lewej TYTUSEK Imparato, z prawej FIGA Logones która wywalczyła srebrny medal w kl. posredniej ! Nareszcie jakieś znajome mordki...No proszę, proszę jakie śliczności...tylko dlaczego ich tak mało...? zdjęć znaczy! Dla FIGI specjalne G R A T U L A C J E !!! Wow... srebrny medal na światówce... A jakie macie śliczne nóżki....hehe Quote
PANGEA Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 UTAAP napisał(a):to na 100% nie jest zaden terier:lol: to Basset Griffon Vendeen grand wedlug mnie;) hihi Pisalam kilka postow wczesniej To jest Petit Basset Griffon Vendeen i jesli sie nie myle to jest Zwyciezca Swiata w rosyjskich rekach i ich hodowli :) Quote
UTAAP Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 PANGEA napisał(a):hihi Pisalam kilka postow wczesniej To jest Petit Basset Griffon Vendeen i jesli sie nie myle to jest Zwyciezca Swiata w rosyjskich rekach i ich hodowli :) wiem ze pisalas kilka postow wczesniej ale tez pare postow ...po mnie:evil_lol: Quote
Mi. Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ralph napisał(a):to chyba najpiekniejsza fotka jaka sklecilismy :D o rany!!!! TO JEST PIĘKNE!!!!!!! RALPH, MASZ WIĘCEJ??? A MOŻE MASZ JAKIEŚ GRZYWACZE LUB WEIMARY?:):):) Quote
bajadera Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 UTAAP napisał(a):to na 100% nie jest zaden terier:lol: to Basset Griffon Vendeen grand wedlug mnie;) Petit - grand ma długie nogi, a petit taką nieco jamniczą budowę. Quote
UTAAP Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 sirion napisał(a):Petit - grand ma długie nogi, a petit taką nieco jamniczą budowę. a czy nie jest tak ze jest albo 'petit' albo 'grand':evil_lol:? Rasa Basset Griffon Vendeen a wersja rozmiarowa 'petit' albo 'grand' Quote
PaYooK Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ELO!!! wrescie mam dostep do fotek zabieram sie za mala segregacje i cos powstawiam dzisiaj Quote
PANGEA Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 UTAAP napisał(a):wiem ze pisalas kilka postow wczesniej ale tez pare postow ...po mnie:evil_lol: No moze :loveu: A tak swoja droga to Grand B.G.V. wygral 6 grupe. Moze ma ktos fotki?? Quote
M10M Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 http://www.toychik.sitecity.ru/stext_2008020355.phtml Wyglada na to samo co piękność na zdjęciu ralpha, a to ruski toy terier... No to już nie wiem??? ;) Quote
KaRa_ Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dobra lece dalej z fotami, chociaz dzisiaj ledwo zyje:evil_lol: Quote
olcha Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Deirdre napisał(a): Ralph gdzies ty to sfocił? czy to nie jest RUSSIAN TOY DOG - żaden tam terrier jak mi wyjaśniła jedna rosjanka - miałsm je i gładkie jak ten i długowłose - ciałko jak zgrabna ciłała a uszy jak szalony grzywacz takie kosmate ale ja raczej widziałam czekoladowe RUSSIAN TOY DOG'i były w pawilonie 16 na ringu 65 (niedziela oczywiście) UTAAP napisał(a):Czy to to samo co Moskiewski Terier Miniaturowy :roll: ?? chyba nie, bo mowicie ze 'zaden tam terrier'...kurka wodna nich ktos sie zdecyduje:evil_lol: Moskiewski toy terier, rosyjski toy terier, toy itp nazwy. Z końcówki terier zrezygnowano. Więc niby to już nie terier. Kiedyś miały w naziwe terier, a teraz już nie. Chyba się zaplątałam :eviltong: Toyki to mieszanka papiliona, cziłały, pinczera i chyba jeszcze czegoś. Quote
UTAAP Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 olcha napisał(a):Moskiewski toy terier, rosyjski toy terier, toy itp nazwy. Z końcówki terier zrezygnowano. Więc niby to już nie terier. Kiedyś miały w naziwe terier, a teraz już nie. Chyba się zaplątałam :eviltong: Toyki to mieszanka papiliona, cziłały, pinczera i chyba jeszcze czegoś. Ja Cie zrozumialam :evil_lol: . Dzieki olcha ;) Quote
PANGEA Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 sirion napisał(a):Petit - grand ma długie nogi, a petit taką nieco jamniczą budowę. No wiec wlasnie Petit nie ma miec "jamniczej budowy" Wiele niestety taka ma i te naszczescie tym razem schodzily z bdb. Quote
olcha Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 World Winner (Female) FIREOPAL Misty Meadow's, Włochy i jeszcze ta cudna sunia :loveu: 4 niunia w Polsce :loveu: p.s. czy mógłby ktoś zeskanować mi całą stawkę cziłała? krótko i długowłosych? i przesłać na mejla alexandra3004@op.pl ??? Quote
PANGEA Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 UTAAP napisał(a):a czy nie jest tak ze jest albo 'petit' albo 'grand':evil_lol:? Rasa Basset Griffon Vendeen a wersja rozmiarowa 'petit' albo 'grand' Tak mniej wiecej. W latach 70tych byly hodowane razem i "dzielone" juz jako dorosle. Teraz sa to 2 rasy ale rodza sie w miotach i takie i takie. Ogolnie w eksterierze roznia sie tylko cm wzrostu. Quote
PaYooK Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ELO!!!! to co dzis zdazylem przerobic i przejzec z wszytkich fotek Quote
UTAAP Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 PANGEA napisał(a):Tak mniej wiecej. W latach 70tych byly hodowane razem i "dzielone" juz jako dorosle. Teraz sa to 2 rasy ale rodza sie w miotach i takie i takie. Ogolnie w eksterierze roznia sie tylko cm wzrostu. Acha, o tym ze nadal moga sie urodzic obie 'wersje' w miocie nie wiedzialam. Dzieki :) Quote
teqquila Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ja tez mam kilka foteczek przepraszam ale nie ktore wyszly rozmazane :P Quote
bajadera Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Teraz ja w końcu coś wstawię. Zrobiłam mało zdjęć i kiepskich, ale miałam co innego na głowie. I zdjęcia od sasa do lasa. Dwa komondory, niestety ruchliwe dranie To chyba jużak Mudi Ocena mudi w ringu Sznurki dogomaniackiej Puli Teraz pumi, które stasznie mi się spodobały. A to piekny biały puli Też puli - dla mnie zjawisko Dwie migawki z ringu ponów CDN.... Quote
Marysia_i_gończy Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ostatnia partia na dziś :) Agnieszka Boczula i Erti Migawki ;) Z dedykacją dla sirion :cool3: Podium Best Puppy - piątek 1. miejsce whippet 2. miejsce jack russell terier 3. miejsce dalmatyńczyk Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts