UTAAP Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Piekna ta sunia, taka kompaktowa a jednoczenie bardzo subtelnie zbudowana:loveu: - jesli oczywiscie moge cos powiedziec jako zupelny laik w tej rasie :evil_lol: Quote
Ludek Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Cudne zdjęcia. Mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec.:) Mam nadzieję, że komuś wpadły w obiektyw parson russell terriery i wrzuci zdjęcia. Quote
Marysia_i_gończy Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Lecimy dalej :) Finały szczeniąt bądź młodzieży :stupid: PONek? Owczarek szkocki krótkowłosy (z dedykacją dla Noelani :)) Corgi Lakenek - z dedykacją dla belgomaniaków Jużak I migawki z miejsc różnych :) Z dedykacją dla Rauni :) Z dedykacją dla Asiaczka Kto wie co to za rasa? I na koniec dedykacją dla puli CDN Quote
UTAAP Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Kto wie co to za rasa? Wg mnie podengo portugues pequeno albo medio szorstkowlosy :roll: Quote
Noelani Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Owczarek szkocki krótkowłosy (z dedykacją dla Noelani :)) O rany slicznie dziekuje :loveu: To suczka urodzona w Finlandii a mieszkajaca w Czechach Helga Neitin WELLAMO - Najlepszy Szczeniaczek w Rasie :loveu: Quote
jo-jo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 olcha napisał(a): Oooooo my :multi: Olcha co się nie przywitałas z nami? :placz: A tyle fotek nam zrobiłaś?! Quote
anea Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jo-jo napisał(a):Oooooo my :multi: Olcha co się nie przywitałas z nami? :placz: A tyle fotek nam zrobiłaś?! No Olch przyznaj sie czemu sie nie przywitałas z Jojkiem???? :) moje zdjecia sa tragiczne ale dzis jeszcze kilka wstawie :) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dziękuję za informacje o rasie :loveu: Noelani robiłam to zdjęcie myśląc o Tobie :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olcha Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jo-jo napisał(a):Oooooo my :multi: Olcha co się nie przywitałas z nami? :placz: A tyle fotek nam zrobiłaś?! Bo widziałam jak Ci łapki latały :eviltong: i nie chciałam jeszcze dodatkowo denerwować :eviltong: Quote
jo-jo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 olcha napisał(a):Bo widziałam jak Ci łapki latały :eviltong: i nie chciałam jeszcze dodatkowo denerwować :eviltong: E tam no ale ja nie biję :evil_lol: Możesz się spytać osób które podjęlysię poznania nas :evil_lol: Asiackzu czy ja az taka straszna jestem ?:evil_lol: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Piekne ! :loveu: ( jak wszystkie zdjecia Marysi ;) ) Quote
Deirdre Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dziękuję wszystkim, którzy obfocili weimarki za zdjęcia :) I mam pytanie - co to za dwie rasy? a to moje zdjecie - i przecież opisałam że MUDI - nawey wizytówke od hodowcy dostałam ;) a to zdjęcie drugie (wywaliłam) to jeśli ATENA mówi że nie fieldy to na pewno PŁOCHACZE NIEMIECKIE - były na tym samym ringu co fieldy i co ja sie napytalam ludzi - przepraszam to field? - nie płochacz. Bo szukałam fieldów - potem już po numerach wiedziałam że 15842-15848 to były fieldy na pewno... Quote
olcha Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jo-jo napisał(a):E tam no ale ja nie biję :evil_lol: Możesz się spytać osób które podjęlysię poznania nas :evil_lol: Asiackzu czy ja az taka straszna jestem ?:evil_lol: :evil_lol: Przecież my się już kiedyś na warszawskiej poznałyśmy :eviltong: A poza tym wolałam się z dobrej miejscówki nigdzie nie ruszać :oops: Quote
jo-jo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 olcha napisał(a):Przecież my się już kiedyś na warszawskiej poznałyśmy :eviltong: A poza tym wolałam się z dobrej miejscówki nigdzie nie ruszać :oops: Wiem że isę poznałyśmy, ale miałaś przyleźć i się pokazać no i wspomódz psychicznie!:eviltong: :evil_lol: Quote
anushka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jovanna napisał(a): http://img153.imageshack.us/img153/3650/poznan05in8.jpgco to za rasa?????????? jest boooski,taki Spokerowaty hehe :loveu: chyba nie znowu Spinen..bo tamte szukałam potem na necie i ten mi do tamtych nie pasuje..prosze wie ktoś???:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dagi Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ooooo na stronie 41 i 62 jest mój charcior BOHATER Ferrero Może macie więcej to na priva baaaaaaardzo proooooooszę:lol: Quote
olcha Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ania-k napisał(a):co to za rasa?????????? jest boooski,taki Spokerowaty hehe :loveu: chyba nie znowu Spinen..bo tamte szukałam potem na necie i ten mi do tamtych nie pasuje..prosze wie ktoś???:loveu: :loveu: :loveu: dandie dinmont terier? Ale nie jestem pewna? Quote
olcha Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jo-jo napisał(a):Wiem że isę poznałyśmy, ale miałaś przyleźć i się pokazać no i wspomódz psychicznie!:eviltong: :evil_lol: Yyy oj no bo teges no... ja to do wspierania nie za bardzo się nadaję :eviltong: jak już zacznę ględzić to bys mogła przegapić wejście na ring :evil_lol: a jakby jeszcze się do mnie anea dołączyła to już wogóle (p.s. ona tez ma pare Twoich fotek :eviltong: ) Quote
UTAAP Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ania-k napisał(a):co to za rasa?????????? jest boooski,taki Spokerowaty hehe :loveu: chyba nie znowu Spinen..bo tamte szukałam potem na necie i ten mi do tamtych nie pasuje..prosze wie ktoś???:loveu: :loveu: :loveu: to na 100% nie jest zaden terier:lol: to Basset Griffon Vendeen grand wedlug mnie;) Quote
Deirdre Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Anna Rapp napisał(a):Witam! Czy może ktoś robił zdjęcia Hiszpańskim psom dowodnym? Hala III - ring 17?Chciałabym umieścić zdjęcia na mojej stronie,moje zdjęcia niestety nie wyszły ( awaria aparatu ). Przy okazji chciałabym pochwalic się osiągnięciami Tequili - hiszpański pies dowodny - Klasa championów ocena doskonała lokata III. Ufano Zorrazo - Zwycięzca Świata!!! - to przyszły "mąż" Teqilki! Jest naprawdę piękny i ma doskonały charakter. Pozdrawiam Ania jak pisałam na podforum aporterów wycięło mi wszystkie zdjęcia hiszpanków. Ale Tekile wymiziałam :) Xenia Zorrazo tuż przed wskoczeniem na podiumek z 3 lokatą! Quote
fattyciak Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Piękne fotki :) Uwiecznił ktoś może, na swoim aparacie mastino albo owczarki anatolijskie ? (tak bardzo prooooosię ;) ) Quote
fattyciak Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ania-k napisał(a):co to za rasa?????????? jest boooski,taki Spokerowaty hehe :loveu: chyba nie znowu Spinen..bo tamte szukałam potem na necie i ten mi do tamtych nie pasuje..prosze wie ktoś???:loveu: :loveu: :loveu: może Basset Griffon Vendeen czy jakoś tak ? edit: przepraszam za post pod postem Quote
anushka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 UTAAP napisał(a):to na 100% nie jest zaden terier:lol: to Basset Griffon Vendeen grand wedlug mnie;) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no jak mogłam tego niewiedzieć....:oops: :oops: :shake: a wcześniejszy pies o którego pytałam to też chyba basset griffon,bo te spineny to jakieś wyżełki ale one mają dłuższe łapki i wogóle...no to lece na google poszukać :loveu: :loveu: śliczności:-o Quote
Recommended Posts