Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro nikt nie zgłosił się z ogłoszeń, to może oznaczać, że to sam właściciel zrobił to suczce.
Sunia musiała być szczepiona przeciwko wściekliźnie. Czy sprawdzono wszystkie lecznice w okręgu, w lecznicach są prowadzone rejestry, na pewno mają informacje o suczkach rasy ON. Po nitce do kłębka może by się udało...

Posted

Sprawdzaliśmy lecznice od razu , ale żaden wet nie dopasował suczki do właściciela.

Ja dostałam niestety oficjalne pismo z Prokuratury w Myślenicach o umorzeniu sprawy z powodu niewykrycia sprawcy :-(
Pan Prokurator pisze także, że ta sprawa pozostaje w zainteresowaniu organów ścigania i w sytuacji uzyskania informacji, pozwalajacych na wykrycie sprawcy postepowanie zostanie podjęte.

Plakaty dalej wiszą, ale cisza jak makiem zasiał ...
Po reportażu w TVP też zero odzewu

Posted

Jestem pewna, że zrobił to właściciel psa ...nie wiadomo skąd była sunia, może z takiego miejsca małego gdzie wszyscy znają się doskonale ...a właściciel suni to "POTWÓR" w ludzkiej skórze którego pewnie bardzo boją się ... wszyscy w koło...
Może ...po jakimś czasie ... ktoś uchyli rąbka tajemnicy ...a może już nigdy prawda nie ujrzy światła dziennego....

Posted

Barkelona napisał(a):
Mam nadzieję, że ci sadyści sami się kiedyś w jakiś sposób zdradzą...

Oby tylko nie za sprawą kolejnej psiej ofiary

Posted

Indy napisał(a):
Oby tylko nie za sprawą kolejnej psiej ofiary

psiej albo i innej .. jeżeli psina była przebrana w sukienkę i tak dręczona, to to już zakrywa o dewiacje lub inne zaburzenie psychiczne...
więc ta niebezpieczna osoba gdzieś sobie chodzi po świecie jakby nigdy nic i nie wiadomo co jeszcze wymyśli..
ale najprościej umorzyć trudną sprawę..

Posted

Przepraszam za off'a, ale znalazłam przed chwilą w sieci komunikat o następnym skatowanym owczarku, którego zdjęcie pojawiło się na Facebook'u.
Może na dogomani jest już wątek, nie wiem, po prostu brak sił szukać, ale przesyłam dalej, może ktoś rozpozna, pomoże:
http://owczarekwpotrzebie.com/ - strona główna news z 23.11.2011 - to drastyczne zdjęcie otrzymała osoba z woj.małopolskiego - czy to tylko zbieg okoliczności?

Posted

:crazyeye: Boże święty....zamurowało mnie. Jak jestem na dogo tyle lat to czegoś takiego nie widziałam...Aż mi się słabo zrobiło.
Nie ma przebaczenia dla tego co to zrobił. Koszmar to mało powiedziane.

Posted

[quote name='atena21']Przepraszam za off'a, ale znalazłam przed chwilą w sieci komunikat o następnym skatowanym owczarku, którego zdjęcie pojawiło się na Facebook'u.
Może na dogomani jest już wątek, nie wiem, po prostu brak sił szukać, ale przesyłam dalej, może ktoś rozpozna, pomoże:
http://owczarekwpotrzebie.com/ - strona główna news z 23.11.2011 - to drastyczne zdjęcie otrzymała osoba z woj.małopolskiego - czy to tylko zbieg okoliczności?

o Boże :(:(:(

Posted

[quote name='atena21']Przepraszam za off'a, ale znalazłam przed chwilą w sieci komunikat o następnym skatowanym owczarku, którego zdjęcie pojawiło się na Facebook'u.

z czego ja kojarzę to jest ONek któremu gnoje włozyli petardę do pyska . Pies został uspiony , a gnoje złapani, to gdzieś za granica było :(:(:(

Posted

Czorcik napisał(a):
z czego ja kojarzę to jest ONek któremu gnoje włozyli petardę do pyska . Pies został uspiony , a gnoje złapani, to gdzieś za granica było :(:(:(

Więc wynika z tego,że jakiś skurwiel kopiuje nadal to zdjęcie w sieci i dobrze się przy tym bawi.

Posted

Barkelona napisał(a):
Nie mogę na to patrzeć :( co za bydlaki... Wiadomo, jaki dostali wyrok?

niestety nie wiem , to było w Bośni bodajże więc cieżko powiedzieć jak tam działa wymiar sprawiedliwości

Posted

[quote name='feliksik']a może na plakatach napisać tak wstrząsająco:

"twój pies może być następny
prosimy o jakiekolwiek informacje, aby zapobiec dalszym nieszczęściom"

może kogoś to ruszy[/QUOTE]

na plakatach było coś w stylu: "Twoje dziecko może być następne"

Posted

To nie było u nas ,ale pomimo tego. Nie wyobrazam sobie ,jak musiał cierpieć. Wierze jednak ,że kiedyś sprawcy odpokutują ,jeśli nie tu na ziemi ,to po drugiej stronie.

Posted

Javena napisał(a):
To nie było u nas ,ale pomimo tego. Nie wyobrazam sobie ,jak musiał cierpieć. Wierze jednak ,że kiedyś sprawcy odpokutują ,jeśli nie tu na ziemi ,to po drugiej stronie.

a ja jużstraciłam nadzieję, znieczulica ogólna panuje i to mnie martwi najbardziej