Drzagodha Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 A sukienka została w końcu zbadana? Czy policji się nie chciało? Quote
feliksik Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Drzagodha napisał(a):A sukienka została w końcu zbadana? Czy policji się nie chciało? dobre pytanie Quote
Indy Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie chciałabym oceniać, ale mam wrażenie że policja nie bardzo się wysiliła. :shake: Quote
mania1979 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 chyba już nic się więcej nie dowiemy...:-( suniu dla nas nie byłaś anonimowa,byłaś wspaniałą sunią ,która zostanie w naszych sercach [*] Quote
3 x Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 rozmawialam z Iza, mówiła, że neistety nie ma żadnych nowych info nie ma żadnego powiadomienia z policji o postepach czy tez o umorzeniu śledztwa niestety teraz ma zawieruchę z łapamien połdzikiej suni która uciekła Quote
Biafra Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Niestety na sukience nie znaleziono żadnch śladów :shake: Myślę, że Policja niebawem zakończy dochodzenie... Zostaje nam jedynie ogłaszanie, na portalach myślenickich, że szukamy świadka tego zdarzenia. Kogoś kto może wskazać sprawcę . Nagroda wynosi 2000 zł. Może ktoś się skusi i pamięć mu wróci :shake: Quote
megi_winters Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 na jakim swiecie my żyjemy :((((((((((( Quote
moca35 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Generalnie nie życzę źle ludziom ale mam nadzieję, ze odpowiedzialny za to będzie konał w męczarniach ze świadomością za co go to spotyka a po za tym, czy można takie "coś" nazwać człowiekiem? Quote
Maria1957 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Zaglądam - myślałam, że znajdę dobre wieści a tu bez zmian ... ... nie każdy mający dwie nogi to człowiek ... Może kiedyś prawda o tym zdarzeniu wyjdzie na jaw ... miejmy taką nadzieję. malutka Tika: http://www.dogomania.pl/threads/2146...3#post17699903 Didi: http://www.dogomania.pl/threads/2130...7#post17489787 Quote
Casablanca Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Zaglądam...słów brakuje :( I jak tu pomóc, jak ma się związane ręce? :( Quote
Nutusia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A w tych okolicach ponownie doszło do skatowania psa... Jak miało nie dojść, skoro poprzedni czyn pozostał bezkarny?... http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-%28-To-jest-kolejna-masakra-%28 Quote
Barkelona Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 nie wiem co kieruje ludźmi, żeby być takimi zwyrodnialcami... Nie wierzę też, że nie było głupich odcisków palców na sukience, nie mówiąc o innych śladach.. po prostu sprawa jest niestety bagatelizowana Quote
taks Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Barkelona'] Nie wierzę też, że nie było głupich odcisków palców na sukience, nie mówiąc o innych śladach.. po prostu sprawa jest niestety bagatelizowana[/QUOTE] Barkelona na tkaninie nie zostają odciski palców a nawet gdyby takie odciski z czegoś zebrano to jak sobie wyobrazasz dalsze szukanie jesli sprawca np. nie jest w rejestrze. Inne slady biologiczne tez są przydatne tylko jako materiał porównawczy a nie jako "drogowskaz" do sprawcy. Nie wiem czy sprawa jest bagatelizowana ale na podstawie tego co piszesz takich wniosków na pewno nie mozna wyciągać Quote
Barkelona Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 taks, dziekuję za informacje, tak sie składa, że też troszeczkę na ten temat wiem. Można już ściagać ślady odcisków palców z tkanin. Może nasze organy nie dysponują jescze tymi metodami, ale to już inna sprawa i ok, na to nikt nie ma wpływu. Nie chce mi się jedynie wierzyć, że nie było tam śladów biologicznych, które, jkak mówisz, stanowią materiał porównawczy, ale jest to przede wszywstkim materiał dowodowy. Nie wnikam więc w to, że jest to materiał porównawczy, skoro nie ma do czego, a raczej kogo go porównywać, przynajmniej na razie. Wnikam jedynie w to, że nie wierzę, że zakatowano ON-kę w skórzanych rękawiczkach, z kominiarką na całej głowie albo najlepiej w skafandrze, żeby uniknąć zostawienia JAKICHKOLWIEK śladów na sukience. Wiesz, uczono mnie, że sprawca ZAWSZE pozostawia po sobie ślady. Przyznaję przy tym, że moja wiedza jest teoretyczna, zatem jeśli się mylę, to przepraszam wszystkich, kogo moja opinia mogłaby urazić. Quote
Indy Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Barkelona']nie wiem co kieruje ludźmi, żeby być takimi zwyrodnialcami... Nie wierzę też, że nie było głupich odcisków palców na sukience, nie mówiąc o innych śladach.. po prostu sprawa jest niestety bagatelizowana[/QUOTE] Prawda jest taka, że sprawa od samego początku była bagatelizowana, niestety. Quote
Figanna Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Indy']Prawda jest taka, że sprawa od samego początku była bagatelizowana, niestety.[/QUOTE] hm.. jak większość jeżeli chodzi o kwestie związane z policją i zgłaszaniem.. ratowanie jest potrzebne ale karanie tych ktorzy zaniedbują, krzywdzą - jest równie ważne inaczje nigdy nic się nie zmieni i takie sprawy się nie skończą. nie mówięo tym konkretnym przypadku, tylko os yt gdzie pies zabierany jest od "właściciela" bezpośrednio Quote
Barkelona Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Figanna']hm.. jak większość jeżeli chodzi o kwestie związane z policją i zgłaszaniem.. ratowanie jest potrzebne ale karanie tych ktorzy zaniedbują, krzywdzą - jest równie ważne inaczje nigdy nic się nie zmieni i takie sprawy się nie skończą. nie mówięo tym konkretnym przypadku, tylko os yt gdzie pies zabierany jest od "właściciela" bezpośrednio[/QUOTE] zgadzam się w 100%. Mam nadzieję, że kiedy nowela ustawy o ochronie zwierząt wejdzie w życie, faktycznie karanie zwyrodnialców zwiększy się. Quote
anna10025 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='moca35']Generalnie nie życzę źle ludziom ale mam nadzieję, ze odpowiedzialny za to będzie konał w męczarniach ze świadomością za co go to spotyka a po za tym, czy można takie "coś" nazwać człowiekiem?[/QUOTE] Jestem za..czasem zastanawiam się , a może właśnie taki jest człowiek. Quote
Nadziejka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 :-(:-(pamietamy na wieki sunieczko :candle::candle: Quote
anna10025 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pale dzis lampke za Twoja psia duszyczke.... Quote
_Goldenek2 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Dla Ciebie sunieczko i innych zakatowanych psiaków [*] Quote
Biafra Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Wciąż szukamy sprawcy , który zabił Onkę :shake: Nagroda za wskazanie , lub doprowadzenie do oprawcy wynosi 2000 zł W czwartek, 10 listopada TVP3 wyemitowała nasz apel z prośbą o pomoc w dotarciu do sprawcy Reportaż TVP3-apel o pomoc w odnalezieniu sprawcy, który zabił Onkę - kliknij film Quote
Recommended Posts