feliksik Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 mania1979 ja ciągle wierzę, że ujrzymy te gęby Quote
mania1979 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ja też mam cały czas nadzieję,tylko ze dni uciekają,czas płynie a oni chodzą sobie i być może krzywdzą dalej..ta bezsilność boli mnie najmocniej..biedna sunia,zginęła bezimiennie:-( mam nadzieję że fundacja nie odpuści.. trzymam kciuki,mnóstwo ludzi z mojego otoczenia wypytuje jak to dalej poszło,czy coś wiadomo...a ja nie mam żadnej odpowiedzi.. Quote
kaja555 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ktoś musi coś wiedzieć, może pies nie był z tej miejscowości gdzie został porzucony, może trzeba większą okolicę obkleić Quote
mania1979 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 to chyba też było brane pod uwagę,nikt nie zgłaszał zaginięcia takiej suni.. suńka była zadbana,nie mogła przecież do cholery 300 km przejść sama ,nie była wycieńczona,zagłodzona tylko jak wykazała sekcja zwłok była zadbana za życia..musiała być z tamtej okolicy..gdy pies wałęsa się bezdomnie to wiemy jak wygląda..jejku nikt nie chce mówić,dlaczego?? a powiedzcie czy tam na miejscu były ślady tego mordu czy raczej sunię skatowano gdzie indziej i po prostu ją tam wywalono w ten rów?? bo juz nie pamiętam..czy znaleziono jakieś narzędzie tam na miejscu?? Quote
Cleo2008 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 mania1979 napisał(a):to chyba też było brane pod uwagę,nikt nie zgłaszał zaginięcia takiej suni.. suńka była zadbana,nie mogła przecież do cholery 300 km przejść sama ,nie była wycieńczona,zagłodzona tylko jak wykazała sekcja zwłok była zadbana za życia..musiała być z tamtej okolicy..gdy pies wałęsa się bezdomnie to wiemy jak wygląda..jejku nikt nie chce mówić,dlaczego?? a powiedzcie czy tam na miejscu były ślady tego mordu czy raczej sunię skatowano gdzie indziej i po prostu ją tam wywalono w ten rów?? bo juz nie pamiętam..czy znaleziono jakieś narzędzie tam na miejscu?? ktos mogl swojego psa tak zalatwic. nie znacie tej historii co facet wlasnego psa pod pociag wsadzil? nie tak dawno to bylo przeciez. mogl byc jego pies. Quote
mania1979 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 znam tę historię o tym bidaku,widziałam nawet film w necie bo nie dowierzałam :shake: tak to mógł zrobić właściciel tej suni,ale to nikt z sąsiadów nie zauważył zaginięcia pieska? nikt nie chce mówić i tyle... Quote
al-ka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Skoro sunia była zdbana,to pewnie też była szczepiona.Musiał ją więc ją widywać vet.Vetów nie jest przecież nieskończenie wiele w okolicy w której sunię znaleziono.Może ten trop doprowadzi do zwyrodnialców. Quote
JOHANNALIND Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Przeczytałam cały wątek...coś okropnego. Mam 2 psiaki i 2 koty i nie wyobrażam sobie, że można zwierzakowi coś takiego zrobić:( Quote
Javena Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ania z poznania napisał(a):mnie najbardziej dziwi, że nie zgłosił się właściciel, że pies mu zginął...??? Mnie wcale nie dziwi. Znam osobę ,której pies nie wrócił .Przez trzy dni czekali.Potem pochowała miski ,koszyk ,komentujac "jak skur....nie wrócił ,to mam go gdzies........ Wrócił. Co wiecej pisac. Niektórzy traktują zwierze, jak zbedny przedmiot. Quote
iwop Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 może zrobił to właściciel..? :( Człowiek jest zdolny do wszystkiego... Quote
feliksik Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 iwop napisał(a):może zrobił to właściciel..? :( Człowiek jest zdolny do wszystkiego... właśnie miałam nadzieję, ze nie, ale jeżeli do tej pory nikt nie zgłosił zaginięcia swojego zwierzaka i nie wypatrzył na plakatach ani w mediach to jest to całkiem prawdopodobne Quote
kaja555 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 jeżeli zrobił to właściciel to wiadomo że nikt się nie zgłosi może Veci to jedyny trop - ale chyba do wetów wiadomość poszła Quote
arabiansaneta Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 A może ten gość ukradł psa komuś, na kimś chciał się w ten sposób zemścić? Quote
mania1979 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 pamiętam i wciąż czekam na jakiekolwiek informacje.... Quote
Lili8522 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Podnoszę i nadal trzymam kciuki żeby znaleźć zwyrodnialców!! Quote
Lili8522 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Dziewczyny od 1 sierpnia zaczynają się premierowe odcinki UWAGI, może warto by było jeszcze raz do nich napisać? Przypomnieć się? Quote
3 x Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Lili8522 napisał(a):Dziewczyny od 1 sierpnia zaczynają się premierowe odcinki UWAGI, może warto by było jeszcze raz do nich napisać? Przypomnieć się? napiszemy, dziękuję :) czy ktoś z was wie czy można przedłużyć zakończone wydarzenie na fb? myślałam, ze miesiąc wystarczy niestety rzeczywistość zweryfikowała moje myślenie :( niestety nie mamy żadnych nowych inf. telefon milczy Quote
Figanna Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 3 x napisał(a): czy ktoś z was wie czy można przedłużyć zakończone wydarzenie na fb? ten kto robił wydarzenie może je edytować i zmienić datę zakończenia etc Quote
szafranekm Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nadszedł moment, gdy polskie psy razem ze swoimi opiekunami pójdą pod Sejm RP, aby wspomóc Posłów w walce o zmianę Ustawy o ochronie zwierząt. Nasz wyjątkowy marsz pod hasłem: â��Polskie zwierzęta proszą o głos na TAKâ�� odbędzie się 18.08.2011 r. 18 sierpnia w Sejmie odbywać się będzie debata nad naszą nowelizacją, na 19 sierpnia przewidziane jest głosowanie nad projektem. http://www.dogomania.pl/threads/2121...0#post17358410 Quote
feliksik Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 arabiansaneta napisał(a):A może ten gość ukradł psa komuś, na kimś chciał się w ten sposób zemścić? to braliśmy pod uwagę, ale nie żadnego złoszenia, że komuś pies zaginął Quote
Indy Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='szafranekm']Nadszedł moment, gdy polskie psy razem ze swoimi opiekunami pójdą pod Sejm RP, aby wspomóc Posłów w walce o zmianę Ustawy o ochronie zwierząt. Nasz wyjątkowy marsz pod hasłem: â��Polskie zwierzęta proszą o głos na TAKâ�� odbędzie się 18.08.2011 r. 18 sierpnia w Sejmie odbywać się będzie debata nad naszą nowelizacją, na 19 sierpnia przewidziane jest głosowanie nad projektem. http://www.dogomania.pl/threads/2121...0#post17358410 STAWIĘ SIĘ Z MOJĄ SUNIĄ :lol: Quote
Drzagodha Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Otwiera się, ale ten w poście, a nie ten w cytacie ;) Quote
Recommended Posts