Kerian Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Przepraszam za bałaganienie w wątku, ale to bardzo pilna sprawa - DT potrzebny na cito, bo ten psiak może znaleźć się dzisiaj na ulicy... Dogomaniacy z mazowieckiego, pomocy! Błagam... http://www.dogomania.pl/threads/207837-Szczeniak-Tolu%C5%9B-zn%C3%B3w-na-drodze!-Nikt-mu-nie-pom%C3%B3g%C5%82!/page9 Quote
zuzlikowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='malagos']Przypomnę Jankesa.......... Małgosiu, czy ja dobrze umiejscawiam to schronisko, w ok. Ostrołęki ? http://www.kruszewo.schronisko.org/ ...to to schronisko? Quote
zuzlikowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Kerian']Przepraszam za bałaganienie w wątku, ale to bardzo pilna sprawa - DT potrzebny na cito, bo ten psiak może znaleźć się dzisiaj na ulicy... Dogomaniacy z mazowieckiego, pomocy! Błagam... http://www.dogomania.pl/threads/207837-Szczeniak-Tolu%C5%9B-zn%C3%B3w-na-drodze!-Nikt-mu-nie-pom%C3%B3g%C5%82!/page9 ...bardzo pilne!!!! Quote
esperanza Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Nie było mnie na dogo ze względu na dwudniowe, wekendowe szkolenie. Odpisałam już zuzlikowej na maila, że na karmę uzbieramy (mamy 2 wory zasponsorowane, dzięki Magda!). Możemy zagwarantować wyżywienie na pół roku. To i tak wyniesie około 1200zł. Na hotel nie damy rady uzbierać. Przyczyny wyłysień jeszcze nie znamy. Prawdopodobnie jutro wet obejrzy psiaka i wtedy poznamy diagnozę. Jankes ani się nie podkopuje, ani nie wspina. Quote
malagos Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='zuzlikowa']Małgosiu, czy ja dobrze umiejscawiam to schronisko, w ok. Ostrołęki ? http://www.kruszewo.schronisko.org/ ...to to schronisko? Tak to to. Quote
esperanza Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Jest miejsce dla Jankesa. Fundacja go weźmie, ale potrzebny jest transport na trasie Kruszewo-Łódź lub Radomsko, czyli około 300km w jedną stronę. Czy ktoś może pomóc w poszukiwaniu transportu? Wyjeżdżam na 2 dni i nie będę miała dostępu do komputera. Quote
malagos Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 A pytałaś ludzi? Na transportowym już jest? Moze zmień tytuł na jakiś bardziej alarmujący! Quote
zuzlikowa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='esperanza']Jest miejsce dla Jankesa. Fundacja go weźmie, ale potrzebny jest transport na trasie Kruszewo-Łódź lub Radomsko, czyli około 300km w jedną stronę. Czy ktoś może pomóc w poszukiwaniu transportu? Wyjeżdżam na 2 dni i nie będę miała dostępu do komputera. Transport potrzebny na trasie Kruszewo- ok. Radomska! Psiak ma miejsce od już... ale Fundacja nie da rady po niego pojechac( podopieczne zwierzęta wymagają stałej obecności na miejscu)... niestety koniecznie trzeba dowieźć Jankesa do ośrodka Fundacji. Na ten moment, myślę,że nie ma co Jankesa wozić po wetach... Fundacja i tak dokładnie go będzie chciała zdiagnozować i odpowiednio leczyć, by szybko doprowadzić likwidacji problemów, wiec może lepiej ew. środki przeznaczyć na transport... im szybciej chłopak trafi do Fundacji , tym dla niego lepiej. Quote
zuzlikowa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='malagos']A pytałaś ludzi? Na transportowym już jest? Moze zmień tytuł na jakiś bardziej alarmujący! Na transportowy wrzuciłam, ale nie dam rady z podnoszeniem(net siada notorycznie :( )... http://www.dogomania.pl/threads/210625-Pilnie-transport-na-trasie-KRUSZEWO%28ok.Ostro%C5%82%C4%99ki%29-ok.RADOMSKA-dla-bernardyna...?p=17194400#post17194400 Quote
malagos Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Moze schronisko by podwiozło choć trochę w kierunku Warszawy? Bo i tak chyba trzeba jechać przez Różan - Warszawę - i dalej na Radomsko i Łódź? Quote
Paulina_mickey Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Może wydarzenie z prośbą o pomoc w transporcie by pomogło? Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Podnoszę wątek, bo psiak w pilnej potrzebie transportowej... KRUSZEWO k. Ostrołęki- ośrodek Fundacji BERNARDYN pod RADOMSKIEM. Dostałam taką informację: "mogę pojechać z bernardynem za zwrot kosztów. Mieszkam teraz pod Łodzią, czyli na trasie." Mogę zainteresowanym ze schroniska przesłać kontakt... mogą bezpośrednio dogadać sprawę i wszystko poustalać z Fundacją i z osobą mogącą przewieźć benia do oś. Fundacji. Komu mam przekazać konkretne informacje?...kto pilotuje sprawę benia w schronisku na miejscu? edit: przesłałam pw esperanzie, by nie tracić czasu- jest zbyt cenny dla psiaka...niestety skrzynka pełna. Quote
zuzlikowa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='bebcik']I jak? I jak? ciekawość mnie zżera :)[/QUOTE] Także chciałabym wiedzieć... wysłałam na maila informację esperanzie z propozycją transportową... Quote
malagos Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Zuzlikowa, kocham Cię , ale nie KROTOSZYN, ale Kruszewo :) z mojego bazarku niestety tylko 33 zł się uzbierało, o ile ludzie wpłacą, ale dokładam je do transportu. Quote
esperanza Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Kruszewo-W-wa już mamy (przywiezie p.Wiesia, najchętniej w niedzielę). Poszedł mail do Romy :-) Quote
malagos Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Kiedyś i ja wezmę takiego psiaka, bo na razie same ratlerki i ratlerki.... Quote
Recommended Posts