zuzlikowa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='malagos']Zuzlikowa, kocham Cię , ale nie KROTOSZYN, ale Kruszewo :) z mojego bazarku niestety tylko 33 zł się uzbierało, o ile ludzie wpłacą, ale dokładam je do transportu.[/QUOTE] ... i masz- jak się człowiek spieszy... POPRAWIŁAM. Dziękuję! Quote
zuzlikowa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='esperanza']Kruszewo-W-wa już mamy (przywiezie p.Wiesia, najchętniej w niedzielę). Poszedł mail do Romy :-)[/QUOTE] Nr telefonu juz przesłałam. Skontaktujcie się z Fundacją także. I... szczęśliwej drogi Jankes! Quote
zuzlikowa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='malagos']Kiedyś i ja wezmę takiego psiaka, bo na razie same ratlerki i ratlerki....[/QUOTE] Polecam z całego serca... Quote
esperanza Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Jest, ale p.Grzegorz, który za zwrot kosztów miałby psa zawieźć jeszcze nie wie, czy pojedzie w niedzielę, a to na razie jedyny możliwy termin. Potem dopiero w środku tygodnia Jankes mógłby wyjechać ze schroniska. Quote
malagos Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Tu potrzebny podobny transport, ale w drugą stronę http://www.dogomania.pl/threads/210658-Potrzebna-wizyta-PA-na-%C5%BBoliborzu-ko%C5%82o-cmentarza-na-Pow%C4%85zkach Quote
piołun Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 szukam transport Katowice - Warszawa - Katowice dla Karolka Kochani domek wspaniały:multi:, Karol pakuje plecaczek i wyrusza w podróż ale nie ma transportu, czy może ktoś pomóc?, może ktoś jeździ na odcinku Katowice - Warszawa, Częstochowa - Warszawa?:lol: Karol jest w Żywcu, może Żywiec - Warszawa? http://www.dogomania.pl/threads/2055...ny-Karol/page6 dziękuje Quote
zuzlikowa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 esperanza napisał(a):Jest, ale p.Grzegorz, który za zwrot kosztów miałby psa zawieźć jeszcze nie wie, czy pojedzie w niedzielę, a to na razie jedyny możliwy termin. Potem dopiero w środku tygodnia Jankes mógłby wyjechać ze schroniska. esperanza, napisałam Ci maila o jeszcze jednej możliwości i wygląda,że właśnie w niedzielę, ale koniecznie trzeba skontaktować się z APSA... szkoda byłoby stracić okazję skoro 2 psiaki jadą do tego samego ośrodka Fundacji z Warszawy. Quote
zuzlikowa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 malagos napisał(a):To jest szansa, ze chłopak pojedzie?.... Już na niego w Fundacji czekają... ale nie zapomnijcie skontaktować się bezpośrednio z Fundacja :) Quote
zuzlikowa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jankes pokazuje się z rana, a my na informacje czekamy...z zapartym tchem czekamy. Quote
Aimez_moi Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 malagos napisał(a):ciekawe, co tam w Kruszewie słychać........ Ja tez mysle caly dzien....... Quote
zuzlikowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Coś wczoraj usłyszałam o środzie... natłok nowych psiaków tak duży, że obraobić się trzeba i nie na wariata psiaki przyjmować, więc o ile się nie mylę poproszono by Jankes przyjechał w srodę. Quote
zuzlikowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 malagos napisał(a):ciekawe, co tam w Kruszewie słychać........ Bardzo jestem sama ciekawa... Quote
esperanza Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Tak, zgadza się, psiak jedzie w środę. Uzgodniliśmy, że Jankes przechodzi pod formalną opiekę Fundacji Bernardyn,czyli leczenie, kastrację etc. fundacja bierze na siebie. My natomiast zobowiązujemy się dostarczać dla niego karmę Britt. Z przewiezieniem przy okazji transportu Szekspira się nie udało, bo APSA sama miała wieźć Szekspira i z dwoma nie dałaby sobie rady. Transport psa na trasie W-wa-Radomsko będzie kosztował około 220zł. Połowę płaci Fundacja połowę Niczyje. Wsparcie finansowe bardzo się przyda. Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 esperanza napisał(a):Tak, zgadza się, psiak jedzie w środę. Uzgodniliśmy, że Jankes przechodzi pod formalną opiekę Fundacji Bernardyn,czyli leczenie, kastrację etc. fundacja bierze na siebie. My natomiast zobowiązujemy się dostarczać dla niego karmę Britt. Z przewiezieniem przy okazji transportu Szekspira się nie udało, bo APSA sama miała wieźć Szekspira i z dwoma nie dałaby sobie rady. Transport psa na trasie W-wa-Radomsko będzie kosztował około 220zł. Połowę płaci Fundacja połowę Niczyje. Wsparcie finansowe bardzo się przyda. Życie bywa mądrzejsze od nas... i takim to sposobem inny psiak- Czesio( vel Wermiś) juz po wizycie lekarskiej i nawet nogę do nieba podnosi, i nie boli go! A Jankes widać musi przyjechać w środę... :) Bardzo prosimy o wsparcie dla tego psiaka- ma szansę szybko wyleczonym zostać i dom znaleźć... warto psiakowi pomóc. Niestety Fundacja, jak każda inna fundacja, czy stowarzyszenie, nie ma innej możliwości finansowania potrzeb psiaka, jak z darowizn społeczeństwa... i leczenie, i kastracja i wszystko co będzie psiakowi potrzebne...i jak widzę i połowa kosztów transportu(?), to wszystko jedynie z darowizn i wsparcia min, nas dogomaniaków. Bardzo proszę o wszelką pomoc, nie dla Fundacji, ale dla konkretnych psiaków, zwierzaków, które pod opieką Fundacji się znajdują. Quote
Aimez_moi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Czyli pojutrze cudny beniutek rusza w droge.......:) Quote
esperanza Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Prawdopodobnie jednak pojutrze, bo Grzegorz ma jakieś problemy remontowe w domu. Quote
Recommended Posts