Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Zuzlikowa, kocham Cię , ale nie KROTOSZYN, ale Kruszewo :)
z mojego bazarku niestety tylko 33 zł się uzbierało, o ile ludzie wpłacą, ale dokładam je do transportu.[/QUOTE]

... i masz- jak się człowiek spieszy... POPRAWIŁAM.

Dziękuję!

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='esperanza']Kruszewo-W-wa już mamy (przywiezie p.Wiesia, najchętniej w niedzielę).
Poszedł mail do Romy :-)[/QUOTE]

Nr telefonu juz przesłałam. Skontaktujcie się z Fundacją także.
I... szczęśliwej drogi Jankes!

Posted

Jest, ale p.Grzegorz, który za zwrot kosztów miałby psa zawieźć jeszcze nie wie, czy pojedzie w niedzielę, a to na razie jedyny możliwy termin. Potem dopiero w środku tygodnia Jankes mógłby wyjechać ze schroniska.

Posted

esperanza napisał(a):
Jest, ale p.Grzegorz, który za zwrot kosztów miałby psa zawieźć jeszcze nie wie, czy pojedzie w niedzielę, a to na razie jedyny możliwy termin. Potem dopiero w środku tygodnia Jankes mógłby wyjechać ze schroniska.

esperanza, napisałam Ci maila o jeszcze jednej możliwości i wygląda,że właśnie w niedzielę, ale koniecznie trzeba skontaktować się z APSA... szkoda byłoby stracić okazję skoro 2 psiaki jadą do tego samego ośrodka Fundacji z Warszawy.

Posted

Coś wczoraj usłyszałam o środzie... natłok nowych psiaków tak duży, że obraobić się trzeba i nie na wariata psiaki przyjmować, więc o ile się nie mylę poproszono by Jankes przyjechał w srodę.

Posted

Tak, zgadza się, psiak jedzie w środę.
Uzgodniliśmy, że Jankes przechodzi pod formalną opiekę Fundacji Bernardyn,czyli leczenie, kastrację etc. fundacja bierze na siebie. My natomiast zobowiązujemy się dostarczać dla niego karmę Britt.
Z przewiezieniem przy okazji transportu Szekspira się nie udało, bo APSA sama miała wieźć Szekspira i z dwoma nie dałaby sobie rady.
Transport psa na trasie W-wa-Radomsko będzie kosztował około 220zł. Połowę płaci Fundacja połowę Niczyje. Wsparcie finansowe bardzo się przyda.

Posted

esperanza napisał(a):
Tak, zgadza się, psiak jedzie w środę.
Uzgodniliśmy, że Jankes przechodzi pod formalną opiekę Fundacji Bernardyn,czyli leczenie, kastrację etc. fundacja bierze na siebie. My natomiast zobowiązujemy się dostarczać dla niego karmę Britt.
Z przewiezieniem przy okazji transportu Szekspira się nie udało, bo APSA sama miała wieźć Szekspira i z dwoma nie dałaby sobie rady.
Transport psa na trasie W-wa-Radomsko będzie kosztował około 220zł. Połowę płaci Fundacja połowę Niczyje. Wsparcie finansowe bardzo się przyda.

Życie bywa mądrzejsze od nas... i takim to sposobem inny psiak- Czesio( vel Wermiś) juz po wizycie lekarskiej i nawet nogę do nieba podnosi, i nie boli go!

A Jankes widać musi przyjechać w środę... :)
Bardzo prosimy o wsparcie dla tego psiaka- ma szansę szybko wyleczonym zostać i dom znaleźć... warto psiakowi pomóc.
Niestety Fundacja, jak każda inna fundacja, czy stowarzyszenie, nie ma innej możliwości finansowania potrzeb psiaka, jak z darowizn społeczeństwa... i leczenie, i kastracja i wszystko co będzie psiakowi potrzebne...i jak widzę i połowa kosztów transportu(?), to wszystko jedynie z darowizn i wsparcia min, nas dogomaniaków.
Bardzo proszę o wszelką pomoc, nie dla Fundacji, ale dla konkretnych psiaków, zwierzaków, które pod opieką Fundacji się znajdują.