Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti, cudownie! W razie czego foty mogę wkleić, wystarczy mi na maila wysłać (tak jak login plus tlen.pl) :loveu:

Aniamat, ależ czarna ta Roma, cudna! Fajnie, że koty ją akceptują.

Greatmadwoman, w sumie, nie robiłam nigdy tak jak piszesz, czyli dolepiając poszczególne elementy ogłoszenia w osobnych kartach. Może spróbuję tą metodą. Najbardziej wkurzające jest, jak gdzieś jest a to tekst za długi, a to można bez rejestracji, a w niektórych trzeba rejestrować. Jak już trzeba rejestrować, to najpierw próbuję starych haseł, nie zawsze wchodzą, a jak już rejestruję, bo mi narzekają, że za krótki login albo że myślników nie chcą i potem nigdy nie wiem, gdzie jestem bric a gdzie bric-a-brac :lol: A to zdjęcia nie chcą wejść. :lol: Dom wariatów z tymi ogłoszeniami, ale trzeba robić ;)

Posted

Bardzo dziekujemy wlascicielom Romy za wiesci i zdjecia :multi:czekamy na wiecej a
zdjecia bardzo mile widziane.;)
Moze nowi wlasciciele innych suczek tez sie zaloguja?byloby milo.
A zeby nie bylo tak kolorowo to beda potrzebne ogloszenia dla psiakow ze Skarzyska-Kamiennej .Sa tam 2 suczki,piesek(ktorego opiekunka przywiozla pociagiem do WAWYa pani powiedziala ze go nie chce] i ich mama .Karola zrobila zdjecia.Pani ktora sie nimi zajmuje wkrotce bedzie musiala sie wyprowadzic bo zabieraja dzialke na droge.Psiaki sa superowe i ich mama tez.Bardzo bardzo zadbane i przyjaznie nastawione do ludzi.Moga isc do domku z dziecmi z kotami na kanape.Nie beda wydane do budy:mad:
Jezeli ktos bedzie chcial wiecej info do ogloszen to sluze wiedza

Posted

[quote name='bric-a-brac']A to są psiury też od pani Joli? Jezu, ja nie wiem, ten wysyp po wiosennych cieczkach i przedwakacyjny jest nie do ogarnięcia :shake:[/QUOTE]
Te psiny beda wydane przez Jole ich watek jest na swietokrzyskim jutro go odswieze bo po tej podrozy jestem padnieta.Tu trza delikatnie ale ja bym ta babe:snipersm:

Posted

Roma vel Roxi jest niesamowicie mądrą sunieczką, w miej więcej 24godz. opanowała siurdanko na podklad (jeszcze zdaża jej sie obok, ale są to pojedyńcze incydenty). Zawołana przybiega z merdajacym ogonkiem, jest bardzo przytulasta, grzeczniutka i wesolutka. Pierwszą noc niebardzo przespałam, bo malucha co chwilke przytulała sie i lizała :), nie zapłakała ani razu:)
Pani Jolu, bardzo dziękuję za zaufanie :)
Poniżej link do filmiku :)
http://www.youtube.com/watch?v=ICqE1jwru_k

Posted

[quote name='Aleksandra95']oo.:loveu: jaka fajna,a jak szczeka. :D

sunia zamieszkała w bloku,czy w domku ? ;)[/QUOTE]
W domku ;-) po szczepieniach będzie zapoznawać się z najlepszym przyjacielem na dalsze życie Rotkiem-Negrem;-)

Posted

[quote name='aniamat']W domku ;-) po szczepieniach będzie zapoznawać się z najlepszym przyjacielem na dalsze życie Rotkiem-Negrem;-)[/QUOTE]
o to fajnie. :)

Posted

[quote name='aniamat']W domku ;-) po szczepieniach będzie zapoznawać się z najlepszym przyjacielem na dalsze życie Rotkiem-Negrem;-)[/QUOTE]
Chyba lepiej trafic nie mogla:multi:bedzie miala suprowe towarzystwo a i rottka chcemy zobaczyc(bo w tajemnicy Ci powiem ;) ze bardzo kocham rotty)

Posted

Domek widać zazwierzęcony, więc jest dobrze! Ja tez kocham rotki, więc chętnie obejrzę relację z poznawania się psiaków. A że to chłopak i dziewczyna, to na pewno będzie bez zgrzytów ;) Czarnula rozbrajająca, czarna z niebieskimi oczami, cuuuudo!

Posted

Może coś nie doczytałam, albo nie opanowałam jeszcze wszystkich wymogów forum, ale zastanawia mnie, dlaczego na pierwszej stronie wątku nie jest podany kontakt do opiekunów suni i szczeniąt?
Fotki Nyguska załączę w odpowiednim wątku, w temacie udane adopcje :)
Domek mam rzeczywiście troszki zazwierzęcony, w sumie teraz 28 łapek, lub inaczej mówiąc 7 ogonków :D