Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooo te Gelacany też kiedyś widziałam, płyn chyba dla Marusi bardziej przyswajalny; w piątek kupię, ok?.. no chyba, że nie chcecie..
Biosol z opisu super, ten ostatni też fajny, typowy na kościec.:)

Posted

RenW napisał(a):
Ooo te Gelacany też kiedyś widziałam, płyn chyba dla Marusi bardziej przyswajalny; w piątek kupię, ok?
Biosol z opisu super, ten ostatni też fajny, typowy na kościec.:)

One są wszyskie na wzmocnienie i odbudowanie kości i stawów.

Ten darling jest najkonkretniejszy i ma rozszerzone działanie.

Jeżeli mam coś dorzucić - podaj kochana nr konta - przeleję od razu pieniążki ;)

Posted

Ale bukiet:crazyeye: Zupełnie niepotrzebnie...

Tylko kwestia który, ja bym optowała za płynem i skład się nie dubluje.. chyba przełknięcie płynu, nie sprawia Niuni trudności, bierze Artroflex; no chyba, że przesyt..
*5 ml na każde 10 kg masy psa, w początkowej fazie można dawkę zwiększyć trzykrotnie..

Posted

[quote name='RenW']Ale bukiet:crazyeye: Zupełnie niepotrzebnie...

Tylko kwestia który, ja bym optowała za płynem i skład się nie dubluje.. chyba przełknięcie płynu, nie sprawia Niuni trudności, bierze Artroflex; no chyba, że przesyt..
*5 ml na każde 10 kg masy psa, w początkowej fazie można dawkę zwiększyć trzykrotnie..
Ja stawiam na [FONT=Verdana]GELACAN® PLUS DARLING BIOSOL. 500ml :)

Artroflexu, Marusia nie bierze dużo.
Można podawanie go wstrzymać na czas zwiększonych dawek Gelacanu.
[/FONT]

Posted

Murko, proszę nr telefonu na PW, dzwoniłam do firmy z zamówieniem, mam złożyć mailem wraz z nr telefonu odbiorcy, co ułatwi pracę kurierowi.;)

Posted

[quote name='RenW']Murko, proszę nr telefonu na PW, dzwoniłam do firmy z zamówieniem, mam złożyć mailem wraz z nr telefonu odbiorcy, co ułatwi pracę kurierowi.;)

Mój nr jest ogólnie dostępny :) 503683050

Oto Mara w swoim nowym koszyczku :) Trochę się jej urosło, co nie? ;)

W miejscu gdzie miała to zaczerwienienie zrobił się jej malutki "placek", ale nic tam nie ma, ani zaczerwienienia, ani strupków, ani łuszczenia się skóry, sunia się tam nie liże, więc mam nadzieję, że zarośnie. Od paru dni smaruję to takim olejem dla zwierząt na otarcia itp., podobno pomaga w odrastaniu sierści.

Posted

Ech, ja to marzę o wygranej w totka - własnym domu, bo póki co sami nie mieszkamy, i wtedy Marunia od razu do nas :) Jest taka piękna! A ja mam pytanie do Aguchy - jak finanse Maruni teraz? Jesli nie jest najgorzej to odpuszczę jeden bazarek dla Mary i zrobię dla zadłużonych bid, jeśli nie masz nic przeciwko, oczywiście :)

Posted

[quote name='2411magdalenka']miziołki dla Marusi, kasiora choć niewielka, poszła, także pysioł do góry, dobrze jest ;)
Priv otrzymałam i obiecuję, że potwierdzę wpływ mailowo :)

[quote name='Murka']Mój nr jest ogólnie dostępny :) 503683050

Oto Mara w swoim nowym koszyczku :) Trochę się jej urosło, co nie? ;)

W miejscu gdzie miała to zaczerwienienie zrobił się jej malutki "placek", ale nic tam nie ma, ani zaczerwienienia, ani strupków, ani łuszczenia się skóry, sunia się tam nie liże, więc mam nadzieję, że zarośnie. Od paru dni smaruję to takim olejem dla zwierząt na otarcia itp., podobno pomaga w odrastaniu sierści.

Jaka wielka już jest!
Łapinki jej się wydłużyły i ogólnie taka postawna jest babeczka :loveu::loveu::loveu:

Moja Zuzia też ma takie wyłysienie na łopatce... po nieudolnym zaszczepieniu na sciekliznę przez popaprańca nie weta.
Minął rok a jej to nie zarosło, ale może u Marusieńki to chwilowe :)

[quote name='RenW']Zamówienie złożone i opłacone. :) Pan mnie poinformował, że wysyłka będzie w poniedziałek.
Cudownie!:multi:

Ogromnie dziękuję. Marusieńka zacznie się pięknie wzmacniać dzięki Tobie :loveu:

[quote name='holly101']Ech, ja to marzę o wygranej w totka - własnym domu, bo póki co sami nie mieszkamy, i wtedy Marunia od razu do nas :) Jest taka piękna! A ja mam pytanie do Aguchy - jak finanse Maruni teraz? Jesli nie jest najgorzej to odpuszczę jeden bazarek dla Mary i zrobię dla zadłużonych bid, jeśli nie masz nic przeciwko, oczywiście :)
Cioteńko, Marusia na razie ma pieniążki.
W razie jakby się miało coś zmienić - zrobię bazarek na nią.

Przeznacz swoje bazarki na bardziej potrzebujące psy.
Mara dostała od Ciebie i tak BARDZO, BARDZO DUŻO! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Agucha, ja teraz bardzo mało bywam na dogo, mam nadzieję, że chwilowo. Ale pamiętam o ogłoszeniach i jestem w każdej chwili gotowa, potrzebuję tylko tekstu, zdjątka sobie poszukam na wątku.:lol:

Posted

Dziś doszło od FajnejApteki - 50zł darowizny :) :) :)

BARDZO DZIĘKUJĘ!

[quote name='Murka']Na RTG chyba z paluszkami wyszło wszystko ok. Tylko to odwapnienie jest widoczne (kości są szare, a powinny być białe na zdjęciu). Pokażę jeszcze to RTG naszemu wetowi przy okazji, to zapytam.

Hej, hej Maruśka :)
Koniec wakacji zbliża się nie ubłagalnie... :shake:

Chyba najwyższy czas zacząć Cię promować?

Kasiu, nie pamiętam czy pytałam - co wet robiący RTG, mówił o braku pazurków?
Są tam paliczki/opuszki?
Skłaniał się bardziej do okrucieństwa czy do genetyki?

Pokazywałaś zdjęcia i opis waszemu wetowi?

Doszły witaminki od RenW?

[quote name='tomcug']Agucha, ja teraz bardzo mało bywam na dogo, mam nadzieję, że chwilowo. Ale pamiętam o ogłoszeniach i jestem w każdej chwili gotowa, potrzebuję tylko tekstu, zdjątka sobie poszukam na wątku.:lol:
Cioteczko Tomcug, pamiętam o Tobie Kochana :Rose: :)
Myślę, że lada moment będzie trzeba Marusię ogłaszać.

Teraz chwilkę jeszcze zaczekam, bo mam na siebie ogłoszenia ONki Wery i po prostu nie wyrobię z rozmowami i czasowo ;)

Posted

RenW napisał(a):
Dzisiaj dostałam maila, że preparat został wysłany, jutro powinien być.:)

Ach! Bo Ty dopiero składałaś zamówienie w ubiegły piątek... a mnie się pokićkało, że wcześniej :oops::oops::oops:

Dopiero sprawdziłam i - mój błąd!