Agucha Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Osa']Agucha Ty to masz szczęście dziewczyno Tak to już jest - jeden nie chce widzieć a drugi zobaczy i w ciemnościach. Niedługo Kasia jeszcze coś podeśle. Ciebie Gosieńko również serdecznie witamy ;) Rozmawiałam z Kasią dziś. Oświeciła mnie, że nie miała większego pudła i dlatego wysłała TYLKO tyle :lol: :lol: :lol: Muszę teraz wyskrobać czas na sklecenie tego giga bazaru :) Quote
holly101 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 zapraszam na bazarek m.in. dla marusi :) Zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/210185-Bazarek-dla-Mary-Szopena-i-Fadusia-zapraszamy-mamy-przyszłe-i-obecne-do-18.07?p=17142212#post17142212 Podbijanie wskazane :) Quote
Agucha Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='holly101']zapraszam na bazarek m.in. dla marusi :) Zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/210185-Bazarek-dla-Mary-Szopena-i-Fadusia-zapraszamy-mamy-przyszłe-i-obecne-do-18.07?p=17142212#post17142212 Podbijanie wskazane :) Już pędzę:loveu: Quote
Agucha Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='handzia']Zapiszę się u Marusi, brak słów :-(:-(:-([/QUOTE] Witaj Kochana :) :) :) Odwiedzaj nas częściej :) Quote
tomcug Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 To i ja się przywitam w ten paskudny, ponury, deszczowy dzień.:mad:;) Quote
haliza Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Faktycznie okropny dzień :cool3: ale sunia cudowna :loveu: Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='tomcug']To i ja się przywitam w ten paskudny, ponury, deszczowy dzień.:mad:;) Dzieńdoberek :) :) :) Oj paskudnie u nas, od wczoraj nie przestaje padać :( [quote name='holly101']Do góry Maruniu :) Dzień dobry :) Witamy cieplutko pomimo chłodów za oknem :) [quote name='haliza']Faktycznie okropny dzień :cool3: ale sunia cudowna :loveu: Nie tylko ten, to się już dłuższy czas ciągnie... ale nie dołujemy się i czarujemy słoneczko dla Kochanej Maruni, żeby mogla wychodzić na spacerki... no i dla poprawy naszego samopoczucia! Quote
malagos Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 A u nas wreszcie słonce, ale jakoś takie...dupawe ....... Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='malagos']A u nas wreszcie słonce, ale jakoś takie...dupawe .......[/QUOTE] Oj, zazdraszczam nawet takiego! :) Quote
Syla Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Pogoda "barowa", chyba pójdę na piwo...a potem do łóżeczka chyba, tak paskudnie i nieprzyjemnie.Pozdrawiam Marusię.Moje kundle niechętne na ten deszczowy spacerek. Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Syla']Pogoda "barowa", chyba pójdę na piwo...a potem do łóżeczka chyba, tak paskudnie i nieprzyjemnie.Pozdrawiam Marusię.Moje kundle niechętne na ten deszczowy spacerek.[/QUOTE] I znów beze mnie na to piwko... eh :lol: Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='holly101']Buziaki dla Marusi! Buziaki dla sponsorki! [quote name='zerduszko']Co u malutkiej słychać? Marusia juz się pomału przyzwyczaja do tego, że czasem musi sama posiedzieć Mniej płacze nauka czystości nadal trwa Ma apetyt, lubi towarzystwo człowieka lubi wylegiwać się na dywaniku :) Nadal czeka na wizytę weta... Quote
azalia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Marusia jest śliczna,oby domek szybko znalazła maleńka. Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='azalia']Marusia jest śliczna,oby domek szybko znalazła maleńka.[/QUOTE] Witamy i dziękujemy za wizytę :) :) :) Quote
sylwia zienkiewicz Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jutro wizyta weta-jak się wszystkiego dowiem to dam znać.Doszedł dla Marci worek karmy chociaż nie bardzo jej pasuje-woli większe granulki:lol: Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='sylwia zienkiewicz']Jutro wizyta weta-jak się wszystkiego dowiem to dam znać.Doszedł dla Marci worek karmy chociaż nie bardzo jej pasuje-woli większe granulki:lol:[/QUOTE] Witamy na wątku :) :) :) Niech nie marudzi, bo to dobra karma i wcina, żeby nadrobić zaległości! :lol: Może lepiej będzie jej moczyć? czekam z niecierpliwością na wyczekaną wizytę i wieści. Od razu prosze o skany /zdjęcia rachunków od weta i samej Marusi z karmą od Darczyńcy :loveu: Quote
sylwia zienkiewicz Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agucha']Witamy na wątku :) :) :) Niech nie marudzi, bo to dobra karma i wcina, żeby nadrobić zaległości! :lol: Może lepiej będzie jej moczyć? [/QUOTE] Wiem,też jej to mówiłam ale nie bardzo mnie słucha:lol: Tym bardziej nie chce jeść ale może po odrobaczaniu jej przejdzie. Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='sylwia zienkiewicz']Wiem,też jej to mówiłam ale nie bardzo mnie słucha:lol: Tym bardziej nie chce jeść ale może po odrobaczaniu jej przejdzie. Będzie jadła ;) Postawić michę - przekona się jak nie będzie miała innych smakowitości pod nosem. najlepiej na noc jej wstawić a rano od razu wyprowadzić na spacerek ;) ------------------------------------------------------------------- Niespodziewanka :) Marusia - Myśliciel :loveu: Marusia z karmą od Kochanej Kasi! :Rose: Quote
holly101 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dzień dobry Malutka! Pokazuj piękny pyszczek :) Quote
Recommended Posts