Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klusek04 napisał(a):
"Pucha" w górę.

A ja dzisiaj miałam szczęście spotkać księcia Puszka ! Przedpołudniem wygrzewał się na słoneczku na skarpie Rzucił mi powłóczyste spojrzenie i ...olał :eviltong:

Posted

Dziewczyny ale Wy nic nie rozumiecie!!;) Puszek to INDYWIDUALISTA I WIELKI MYŚLICIEL nie bedzie sobie zawracał głowy przymilaniem się:evil_lol: On ma ważniejsze sprawy na główce hahahahhaa:cool3:

Posted

klusek04 napisał(a):
No to Pucha tzrymaj się. Dałeś się już Kamkam we znaki. Bądź miły bo ci michy nie zostawi jak cię nie będzie na miejscu.

jak go nie ma to pół biedy;) michę mu zostawiam, powiedzmy jest na spacerku wróci na kolację...
ale jak już żywcem mnie "olewka" to:mad: , w sobotę mu serek bialy nie pasował:angryy: , podszedł, powąchał, spojrzał leniwie na mnie i odwrócił się ogonem...
swoją drogą to puzderko to on ma w niezłych dredach, ale co zrobić...

Posted

Kasia ja nie wiem jak go złapać żeby to go całkiem do ludzi nie zniechęciło? Ja widuję Puszka od 2-3 m-cy prawie codziennie a Puszek pozwala mi na zbliżenie się najwyżej na 1-1,5m i tylko jak jest bardzo michą zajęty. No chyba, że łapać go za wszelką cenę tylko czy to ma sens? Może bliżej lata?