Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i co Puszku!!!!!!!!!! Co z Tobą zrobić ?
Moze p. Janusz pomoże jak wyadoptujemy matkę Kajtka i Małą ? Ale na razie nie śmiem nawet o to pytać !

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klusek04 napisał(a):
Hej Puszku. Co tam u ciebie słychać? Czy zdołasz się uspołecznić trochę?

Sam tego nie zrobi :shake: Nie ma szans Jest od miesięcy na ulicy i choć nie wiem jak często byśmy jeździli do niego to on i tak jest teraz psem ulicy!

Posted

:placz: Niestety Mam złe wieści
Puszek odmawia korzystania z budy Nie chce jeść Nie daje się złapać :placz:
Nie wiem co mam z nim zrobić :placz:

Posted

Maju, nie mozesz zamartiwać się z powodu każdego Psiny bo nie wyrobisz. Puszek juz widać ma zawyk wolności. Zbyt wiele go może spotkało, a może juz starość go dopada. Na siłę nic nie da się zrobić.

Posted

klusek04 napisał(a):
Maju, nie mozesz zamartiwać się z powodu każdego Psiny bo nie wyrobisz. Puszek juz widać ma zawyk wolności. Zbyt wiele go może spotkało, a może juz starość go dopada. Na siłę nic nie da się zrobić.

Klusek niestety są to sprawy silniejsze ode mnie! Biorę po prostu w jakiś sposób odpowiedzialność za każdego psiaka o którym wiem , że potrzebuje pomocy! Nic na to nie poradzę!

A Puszka napewno i starość, i złość na ludzi za wyrządzone krzywdy, dopada !

Martwi mnie to że on nic nie je!

Posted

Niestety Puszek odmawia zamieszkania w budzie Dramatycznie pilnuje się płotu eks właścicielki Boya !
A u nas pogoda taka jak na zdjęciu Puszka ! Psina śpi pod płotem w kupce suchych liści :placz:

Posted

Kamkam napisał(a):
Czy on jest wciąż w tym samym miejscu, lub okolicy? Jakoś nie mam szczęścia go zobaczyć, widziałam garnek pod płotem czy to może jego?

Tak On ciągle śpi pod płotem eks właścicielki Boya najczęściej zagrzebany w liście :placz: :placz: :placz:
A garnek jest ponizej wystawiony i z tego co się zroientowałam to garnek własnie dla Puszka!

Posted

Ja mogę go odwiedzać:painting: , wkońcu to niedaleko, jedzenie też mogę mu zostawiać, ja gotuję dla Bastera a i sucha też w domu to możemy się podzielić. Ktoś wie jakie piesio ma upodobania żywieniowe?:hmmmm: