Majaa Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 No i co Puszku!!!!!!!!!! Co z Tobą zrobić ? Moze p. Janusz pomoże jak wyadoptujemy matkę Kajtka i Małą ? Ale na razie nie śmiem nawet o to pytać ! Quote
klusek04 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Więc co dalej z Puszkiem? Czy ktoś pokocha tego staruszka? Quote
klusek04 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Hej Puszku. Co tam u ciebie słychać? Czy zdołasz się uspołecznić trochę? Quote
Majaa Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 klusek04 napisał(a):Hej Puszku. Co tam u ciebie słychać? Czy zdołasz się uspołecznić trochę? Sam tego nie zrobi :shake: Nie ma szans Jest od miesięcy na ulicy i choć nie wiem jak często byśmy jeździli do niego to on i tak jest teraz psem ulicy! Quote
klusek04 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Puszku staruszku co tam u ciebie? Nic nowego nie wiadomo? On chyba już na tej ulicy zostanie. Kto pokocha Puszka?:shake: Quote
Majaa Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 :placz: Niestety Mam złe wieści Puszek odmawia korzystania z budy Nie chce jeść Nie daje się złapać :placz: Nie wiem co mam z nim zrobić :placz: Quote
Majaa Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Co robić ?????????????????????:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
klusek04 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Maju, nie mozesz zamartiwać się z powodu każdego Psiny bo nie wyrobisz. Puszek juz widać ma zawyk wolności. Zbyt wiele go może spotkało, a może juz starość go dopada. Na siłę nic nie da się zrobić. Quote
Majaa Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 klusek04 napisał(a):Maju, nie mozesz zamartiwać się z powodu każdego Psiny bo nie wyrobisz. Puszek juz widać ma zawyk wolności. Zbyt wiele go może spotkało, a może juz starość go dopada. Na siłę nic nie da się zrobić. Klusek niestety są to sprawy silniejsze ode mnie! Biorę po prostu w jakiś sposób odpowiedzialność za każdego psiaka o którym wiem , że potrzebuje pomocy! Nic na to nie poradzę! A Puszka napewno i starość, i złość na ludzi za wyrządzone krzywdy, dopada ! Martwi mnie to że on nic nie je! Quote
klusek04 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 No i co tam u Puszka? Czy już lepiej jest. Wrócił mu apetyt? Quote
Madzialajda Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a może je, tylko ktoś inny go karmi?... Quote
Majaa Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Karmi go kilka osób Niestety jedzenie zostaje nietknięte :placz: Quote
Majaa Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Puszek wędruje na pierwszą stronę! Quote
KasiaM Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 miałm przyjemnośc poznać puszka:) jest swietny:):):) Quote
Majaa Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Niestety Puszek odmawia zamieszkania w budzie Dramatycznie pilnuje się płotu eks właścicielki Boya ! A u nas pogoda taka jak na zdjęciu Puszka ! Psina śpi pod płotem w kupce suchych liści :placz: Quote
Madzialajda Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Puszek jest chyba w najgorszej sytuacji ze wszystkich starachowickich psów...:( Quote
Majaa Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Jak tego psa oswoić ? Mnie czasu brak, bo inne psy też potrzebują zainteresowania, nie mówiąc o moich własnych, a gdzie praca, dom! Quote
KamaG Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Czy on jest wciąż w tym samym miejscu, lub okolicy? Jakoś nie mam szczęścia go zobaczyć, widziałam garnek pod płotem czy to może jego? Quote
Majaa Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Kamkam napisał(a):Czy on jest wciąż w tym samym miejscu, lub okolicy? Jakoś nie mam szczęścia go zobaczyć, widziałam garnek pod płotem czy to może jego? Tak On ciągle śpi pod płotem eks właścicielki Boya najczęściej zagrzebany w liście :placz: :placz: :placz: A garnek jest ponizej wystawiony i z tego co się zroientowałam to garnek własnie dla Puszka! Quote
KamaG Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ja mogę go odwiedzać:painting: , wkońcu to niedaleko, jedzenie też mogę mu zostawiać, ja gotuję dla Bastera a i sucha też w domu to możemy się podzielić. Ktoś wie jakie piesio ma upodobania żywieniowe?:hmmmm: Quote
KamaG Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 hej kto wie lepiej suche czy gotowane? i co z tym karmieniem? To ja się przejdę teraz. Quote
Recommended Posts