Majaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pojechaliśmy dzisiaj w trójkę na zgłoszenie o boksiu Boy’u, który ma być oddany natychmiast do nowego domku i przy okazji spotkaliśmy psa Puszka – staruszka najprawdopodobniej (ma ok. 9-10 lat?).:placz: Kolega, który był ze mną i Kasią19 natychmiast go poznał i dzięki temu znamy jego historię! Kobieta miała w domu 8 psów ! Z domu się wyprowadziła i psy zostawiła na pastwę losu! We współudziale wspomnianego Kolegi wszystkie zostały wydane, a w tym czasie ten zniknął ... A teraz się.... odnalazł ... biedny, samotny, nieufny ..... pod płotem na osiedlu domków jednorodzinnych .... Zdjęcia są robione dzisiaj! Zobaczcie jaki śnieg u nas, a psy wciąż na ulicach! Piesek jest na tyle nieufny, że nie daje się dotknąć, dlatego też zdjęcia nienajlepsze! Wiek też określiliśmy na podstawie oglądu zębów (a wielu nie ma) z odległości co najmniej 2 metrów Kontakt w sprawie Puszka: mada-1000@wp.pl lub tel. 660440525 Quote
Pushli Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 o jej :( jaki biedaczek... a ja nic nie moge zrobic... podnosze chociaz a tak mi przypomina mojego Puszka :-( Quote
Kar0la Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 O rany następny bezdomny pies...mnie już serce boli jak pomyślę o tych wszystkich bezdomnych psach, śpiących na gołej ziemi w taką pogodę...:placz::placz: Quote
akucha Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Stoi na tej drodze, za nim samochody :shake: :shake: :shake: Dramat!!!! Ładny pies... Quote
mama_Dorota Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :placz: Quote
Majaa Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Celina12 napisał(a)::-(:-(:-(-dlaczego?????!!!!!!!!!! bo w takim mieście przyszło mi żyć i zaczynam mieć powoli tego dosyć Sztukę negocjacji z miastem, hyclem, to ja sobie niedługo wybiję z główki Tego się nie da zrobić :placz: Quote
Celina12 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 To się chyba nie tylko w Twoim mieście tak dzieje!!!!:shake: Na jakim my świecie żyjemy????:placz: Quote
pixie Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Puszku! Dziadku Puszku pchaj sie do gory...moze moze Majka tez by ciebie zabrala w podroz... bardzo sie zrobilam pazerna...oj bo tak zimno za oknem, a na jezdni chyba jeszcze zimniej Quote
Kar0la Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Pada i pada jak te bezdomne psy dają sobie radę... Quote
akucha Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Podnosze, on pilnie potrzebuje pomocy!!!! Może ktoś mógłby mu pomóc przetrwac te okropne warunki, może tymczas!!! Quote
Pushli Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 a mozna wiecej informacji o Puszku? wtedy bedzie mu łatwiej szukac domu... :) Quote
Majaa Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Pushli napisał(a):a mozna wiecej informacji o Puszku? wtedy bedzie mu łatwiej szukac domu... :) Niestety nic więcej nie wiemy a nam jeszcze nie pozwala się do siebie zbliżyć żeby choć wiek określić dokładniej Quote
Kara. Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Magdina oferowała przetrzymanie psiaka w przytulisku w Sycynie. http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2370988&postcount=461 Może to wykorzystać.Przecież on zamarznie:placz: Quote
klusek04 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Rzeczywiście te durne Starachowice jakoś wyjątkowo wyróżniają się niestety w swojej obojętności na los mniejszych braci. Wstyd ciężki. Quote
Recommended Posts