Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponieważ myślę, że choćby dla mnie, wczorajsze wydarzenie jest bardzo ważne, a dla innych miłośników naszej rasy także chyba nie jest to wydarzenie do przeoczenia, więc założyłam nowy topik na temat tej wystawy.
Dziękuję tym co potrafili pokazać, ze zależy im na rasie i pogratulować, choćby skromnie, ale zawsze ;-).
Ja jestem bardzo , bardzo szczęśliwa i choć przez śmieszne dla mnie układy towarzyskie panujące na tym forum staram się tu nie udzielać, to jednak uważam, że zdobycie przez kerry blue terriera BIS na wystawie rangi międzynarodowej i to u sędziny która w Paryżu na Wystawie Światowej 2011 r sędziować będzie kerry blue terriery -zasługuje na to, abym choćby się tutaj przypomniała i napisała, że nasza Semi w dniu wczorajszym wywalczyła BOG i BIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na krakowskiej międzynarodówce i że obie z Czaplą jesteśmy z niej bardzo dumne, ale nade wszystko jesteśmy bardzo szczęśliwe.
Ci co szczerzy niech się cieszą razem z nami, a reszta niech zazdrości- bo jest czego.
Pozdrawiam wszystkich bywalców.

Posted

Ogromne gratulacje!!! Żałuję jedynie ,że nie mogłam zostać na finałach i nie zobaczyłam Semi na podium " na żywo" - od czasu tymczasowej opieki nad porzuconym niewidomym kerakiem pozostał mi wielki sentyment do tej rasy. Życzę jeszcze wielu sukcesów - sunia jest tego warta.

• 4 weeks later...