BUDRYSEK Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 (edited) Leonek to młody ok 3-4 letni psiak, masakrycznie zaniedbany :( Sama skora i kosci,naraz zje 2 duze puszki, futerko w oplakanym stanie i dodatkowo złamany ogonek, ktory trzeba amputowac bo wda sie zakazenie :( Obecnie przebywa w punkcie, jest juz po kwarantannie czyli jedzie w pierwszym transporcie do myslowic :( Czy zdazymy Go uratowac? :( Prosze powalczmy o Niego! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us mega zakoltuniony Uploaded with ImageShack.us zlamany ogonek :( Uploaded with ImageShack.us Edited May 19, 2012 by BUDRYSEK Quote
BUDRYSEK Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 jezeli jutro wszystko wypali i Leon bedzie grzeczny to pojedzie na bdt z opcja ds :) ederek dzieki wielkie za pomoc :) Quote
zuzlikowa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='BUDRYSEK']jezeli jutro wszystko wypali i Leon bedzie grzeczny to pojedzie na bdt z opcja ds :) ederek dzieki wielkie za pomoc :) Bardzo się cieszę! W tych rękach będzie bezpieczny! Quote
BUDRYSEK Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 zuzlikowa napisał(a):Bardzo się cieszę! W tych rękach będzie bezpieczny! Leon jedzie do znajomej Pani Ewy martwi mnie jednak to, ze moze byc ciezko zalozyc mu szelki/obroze ja jeszcze nie probowalam tego ale pracownicy mowia ze nie pozwala sobie nic zalozyc i moze byc nie za wesolo :( Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 nikt nie zagladnal? :( a Leonek dzis pojechal do bdt...trzymajcie kciuki bo to troszke dzikusek jest Quote
Milla.j Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 a jak poszło zakładanie szelek/obróżki? kciuki ciągle zaciśnięte, bo musi być dobrze ;) Quote
BUDRYSEK Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 milla.j napisał(a):a jak poszło zakładanie szelek/obróżki? kciuki ciągle zaciśnięte, bo musi być dobrze ;) burczal strasznie pod nosem, ale dostal troszke pasy na uspokojenie i byl jak misio :) juz jest w bdt, koltuny sa juz podciete ale nie wszystkie, ogonek chyba jednak nie jest zlamany i to najwazniejsze :) dostal na imie Dino :) troche czasu zejdzie zanim zaaklimatyzuje sie tam, mam nadzieje, ze z reszta psiakow sie dogada, na razie jest izolowany ten biedaczek nie wie co to dom :( ma slad na szyjce po prawdopodobnie sznurze ktory przegryzl i poszedl w sina dal.... ciagle chodzi i weszy, ludzi traktuje jak powietrze...byc moze ktos rzucal mu tylko jakis ochlap i tyle mial do czynienia z czlowikiem? wydaje mi sie ze gdzies strozowal no ale teraz juz musi byc tylko dobrze! :) Quote
cyga-fryga Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 zapraszam :smile: http://www.dogomania.pl/threads/2102...8#post17152748 Quote
Piromanka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Trafilam dopiero teraz na watek. Ciesze sie, ze Dino jest w DT. Jak sie aklimatyzuje? Quote
BUDRYSEK Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='What May NN']co u psiaka??[/QUOTE] wszystko ok :) musze przeslac Panstwu @ bo fotki maja a ja zapomnialam o tym Quote
BUDRYSEK Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us Dinus zamieszkał z kaukazikiem...trzymajcie kciuki zeby sie udało Im dogadac ;) http://www.dogomania.pl/threads/216676-Piękny-i-wielki-Kaukaz-Rahim-z-wrośniętą-obrożą-antyszczekową!!-Zerknij!?p=18271122#post18271122 Quote
Recommended Posts