Loona Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Może mi ktoś powiedzieć czy i jakie są wymogi hodowlane dla labków? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote
Gazuś Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Loona napisał(a):Może mi ktoś powiedzieć czy i jakie są wymogi hodowlane dla labków? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Wystarczają "podstawowe" - czyli 3 oceny dosk/bdb (psy/suki) w tym conajmniej ejdna na miedzynarodowej. Każdy uczćiwy hodowca, któremyu zależy na psach zrobi dodatkowo conajmniej badanie na dysplazję biodrową - super też gdyby było badaniena łokciową, oczy, serce... Quote
Loona Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Gazuś napisał(a):super też gdyby było badanie na łokciową, oczy, serce... A co konkretnie z sercem i oczami? Dzięki za odpowiedź :) Quote
Gazuś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Loona napisał(a):A co konkretnie z sercem i oczami? Dzięki za odpowiedź :) Odpisałam na PW ;) Quote
Recommended Posts