Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chodziło mi o konsultację w sprawie m.in podawanych leków w klinice, ale widzę że już po fakcie. Dobrze,że jest taka silna. Co mówił lekarz?

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lusia ma się dobrze .Ubrana w kubrak posterylkowy człapie sobie .Apetyt ma .spokojnie i po woli chodzi na spacerach .Podsypia tez sporo ,ale nie jest to dziwne w jej sytuacji .
Nikt ostatnio nie dzwonił ,

Posted

Funiu ale ona odżyła bardziej? czy jest taka jak wtedy gdy ją przywiozłyśmy?
Zastanawiam się czy ona jest taka spokojna bo taki ma charakter czy ją bolało?

Posted

Po dłuższej obserwacji naszej Lusi dochodze do takich wniosków.
Na pewno bolało ja więc unikała zabaw czy kontaktów .Ale teraz juz ją nie boli i nadal jest typem samotnika .Owszem na nasz widok się cieszy ,ale nie płacze też gdy jesteśmy dalej .
Nie potrafi ( i nie chce ) bawić się z innymi psami/ sukami .Na te drugie potrafi się rzucić i złapać zębami gdy np.stanie za blisko niej .Na psa zresztą podobnie.
Dzisiaj ugryzła Pestkę bo podeszła za blisko i cieszyła się bo ją głaskałam .....
Skarciałam ją i odeszłą w kąt obrażona .Nazwałabym ja takim ,,nerwem na wierzchu ,, Myślę .ze gdyby dziecko za bardzo ją miętoliło mogłaby kłapnąć ...( moje odczucie bo widać ,ze jest mało cierpliwa )
Uwielbia głaski ,przytulania i spacery .U weta potulna i grzeczna . Dałą zrobić sobie wszystko bez jednego piśnięcia ( zdejmowane były szwy )Rana piekna .Nie ma śladu .
Myślę .ze gdyby nie ingerować a druga suka byłaby mniejsza mogłaby dotkliwie pogryżc .WIęc lepiej dom bez żadnych psów i malutkich dzieci .