angineuuka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Witam , są chętni na spacer+piknik ? Jeśli tak , to pisać a potem uzgodni się szczegóły aby każdemu pasowało :lol: ZABRZE i okolice :)) Quote
Naklejka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ja też :D Jasne, że z psiakami :) Park przy czołgistów? Tam w głębi są fajne ścieżki :lol: Od 2lipca będę miała u siebie tymczasowo goldenka, więc z 2 psami musiałabym przyjść :P Quote
angineuuka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 jasne że z psiakami :) . Ja też z dwoma, a nawet trzema :D Goldenek od znajomych , czy jakaś bida? Narazie zbierajmy chętnych , potem wrazie ak by nie wypaliło to można się spotkać ' ot tak ' na spacerze .:D Quote
halbina Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Inka i mała Maja mogą wziąć udział, Platon niestety zbyt agresywny... a termin? Quote
Naklejka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Angi, jak z trzema? :D co do goldena to na fejsie napisałam :P Najlepiej w jakiś weekend.... Quote
Mysia_ Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ja niestety dopiero gdzieś pod koniec lipca będę miała jakiś wolny weekend, może kiedyś się załapię ;) Quote
Naklejka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Mysia, a w środku tygodnia coś by Ci pasowało? Bo mi tam jedno w jaki dzień, nie wiem jak reszta ;) Quote
angineuuka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 halbina napisał(a):Inka i mała Maja mogą wziąć udział, Platon niestety zbyt agresywny... a termin? Majusia :loveu: . Termin .. jak komu odpowiada? Mi to wszystko pasuje , bo wakacje siedzę w domu :( Naklejka napisał(a):Angi, jak z trzema? :D co do goldena to na fejsie napisałam :P Najlepiej w jakiś weekend.... 2 moje , no i Brutus :D . chociaż chyba wezmę 2 abo samego Brutusa :) Mysia_ napisał(a):ja niestety dopiero gdzieś pod koniec lipca będę miała jakiś wolny weekend, może kiedyś się załapię ;) To pod koniec lipca też się coś zrobi :D. Naklejka napisał(a):Mysia, a w środku tygodnia coś by Ci pasowało? Bo mi tam jedno w jaki dzień, nie wiem jak reszta ;) mi też :P , no chyba że nauka mnie pożre / tak , ta NAUKA w wakacje / Quote
Gosiara Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Podajcie przybliżony termin chociaż?Bo ja teraz często do stajni jeżdzę... Quote
ania > Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 tez się wstepnie pisze, jeszcze nie wiem kiedy, ale bede sledzic temat :) Quote
angineuuka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 a ja tydzien na wsi , z dostepem do kompa wiec wstepnie mozemy sie dogadywac :) Quote
Naklejka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Angi, organizatorko :lol: , zarzuć datą, a potem się zobaczy komu pasuje :P Quote
angineuuka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Mhm , Sobota (następna) ok.godziny 16:30 . Aby lepiej dla piesków :) Quote
Naklejka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Mi na razie pasuje, goldenek będzie u mnie od 2 do 10 ;) Ewentualnie zabiorę siostrę, żeby psy pomogła trzymać :lol: Quote
halbina Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Gosiara']Mnie osobiście pasuje;)[/QUOTE] Gosiaro, z okazji urodzin wszystkiego wymarzonego! [video=youtube;ESIozh6MwGc]http://www.youtube.com/watch?v=ESIozh6MwGc&feature=related[/video] Quote
halbina Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 O ile pogoda się zlituje... A tak apropos, ktoś jeździ do schroniska samochodem może? mam trochę rzeczy dla schroniska: kołdry, ponton, może nawet klatkę kennel... nie mam tego jak przetransportować... Quote
angineuuka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Jeżeli nikt się nie zgłosi z pomocą , to mój tata będzie po 10 lipca to będzie mnie do schronu woził ( a co się będę autobusami tłuc :evil_lol: ) to mogłam bym to przewieść ;) Quote
Natalia&Cody Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Kurcze...Chętnie bym wpadła, ale niestety mieszkam w Poznaniu...Mam nadzieję, że jakieś zdjęcia przyniesiecie ? ;d Quote
Recommended Posts