Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ciekawa jestem jak Maczka się odnajdzie u Kasi. Tak jest moja słodka Korunia, która trochszkę lubi sobie poustawiać stadko ha ha oj będzie się działo.

Martka chciałam się zapytać czy sunia o imieniu Ufo ma wątek na dogo? Czy mieszaniec dalmatyna Laki ma wątek i czy dziewczyny od dalmatynów o nim wiedzą?

Posted

[quote name='martka1982']nic jeszcze nie wiem, czekamy na wieści:)[/QUOTE]

Ja niestety nie wyrobiłam się ;-(
Dzisiaj odzyskałam samochód i mogłabym podjechać jutro ale w niedziele wychodzę na kilka godzin i nie chce żeby Maczka siedziała bez opieki sama w nowym miejscu.
Jestem umówiona z Biafrą na wtorek rano ;-)

Posted

[quote name='martka1982']witamy u konińskich psiaków, zawsze możesz jakoś pomóc, chociażby odwiedzając ich wątki i wspierając dobrym słowem:)[/QUOTE]

Konińskie psiaki nie są mi obce, jak choćby ruda Klusia albo Viki ( na Śląsku domki znalazły przez mój profil na naszej-klasie)

trzymam kciuki za Maczkę..... i proszę o nr konta - niewiele mogę, ale ziarnko do ziarnka...... teraz na pewno pieniążki będą potrzebne bardzo

Posted

jutro Maczka będzie miała ponownie robione badania i najprawdopodobniej będzie operowana
bo albo się ją zoperuje teraz i przedłuży życie albo zostawi tego guza aż sam pęknie, a wtedy wiadomo....

najważniejsze to aby Maczka przeżyła operację!

Kasia ma teraz urwanie głowy, więc spieszę donieść,że Maczka wczoraj została wykąpana i grzecznie pozwoliła na ten zabieg! u weta też stała grzecznie tak długo jak Kasia stała przy niej, a gdy się na chwilę oddaliła próbowała chapnąć wetki
grzecznie siedziała sobie w aucie na siedzeniu obok Kasi i patrzyła za okno oraz dyskretnie ją obwąchiwała
w domu z psami i kotami ok, ale wiadomo, dla niej to stres, więc może zachowywać się inaczej niż normalnie, gdy Kasia krzątała się po domu, Maczka nie uciekała, leżała i obserwowała, pozwala się również głaskać

jutro około południa będzie wiadomo co dalej. Maczka nie daj się! zbyt wiele przeszłaś psino, jeszcze nie czas na Ciebie....

Posted

mari23 napisał(a):
Konińskie psiaki nie są mi obce, jak choćby ruda Klusia albo Viki ( na Śląsku domki znalazły przez mój profil na naszej-klasie)

trzymam kciuki za Maczkę..... i proszę o nr konta - niewiele mogę, ale ziarnko do ziarnka...... teraz na pewno pieniążki będą potrzebne bardzo

z tego wszystkiego, nawet nie zauważyłam Twojego wpisu
jak si będzie na dogo, to prześlę nr konta, bardzo dziękujemy!

nie znamy jeszcze ceny operacji, to będzie zależało od tego jak rozległa ona będzie ale wetka powiedziała,że może wynieść około 400zł

Posted

martka1982 napisał(a):
z tego wszystkiego, nawet nie zauważyłam Twojego wpisu
jak si będzie na dogo, to prześlę nr konta, bardzo dziękujemy!

nie znamy jeszcze ceny operacji, to będzie zależało od tego jak rozległa ona będzie ale wetka powiedziała,że może wynieść około 400zł

Nr konta już dostałam, zaraz zrobię przelew