abra64 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nadchodzą wakacje a wraz z nimi bardzo smutny okres dla wielu psiaków. Jak niepotrzebne zabawki są wyrzucane z domów prosto na ulicę , bo przecież czeka nas wyjazd na wczasy i trzeba się pozbyc niepotrzebnego balastu. Tylko ludzie mogą być tak okrutni. Taki los spotkał tego staruszka, który nie dość że jest stary , to jeszcze nie widzi, miał pełno kleszczy, guza przy odbycie. Na szczęście nasi wolnotariusze , którzy mają serca pełne miłości zabrali go do siebie na DT, teraz tylko potrzebne pieniążki na leczenie staruszka. ZBIERAMY NA OPERACJĘ POŁĄCZONĄ Z KASTRACJĄ. BARDZO PROSIMY O WSPARCIE KAŻDY GROSIK SIĘ PRZYDA LESTER JUŻ PO OPERACJI < WSZYSTKO U NIEGO DOBRZE< CIESZY SIĘ ŻYCIEM ZOSTAŁ NA STAŁE U BOŻENY Quote
Dorin91 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Psiak ma uszkodzoną rogówkę. To ja jeszcze dorzucę zdjęcia biedaka Quote
Sandra222 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Zapisuję...Basiu kto będzie zbierał pieniądze? chętnie "grosika" wrzucę :) Quote
Biedronka39 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Melduje się i ja na wątku. Zobaczymy ile uda się wydusić z naszego bazarku. A resztę trzeba będzie dozbierać Quote
abra64 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 pieniążki ma zbierać Mona-Ania ale jeszcze nie dotarła na wątek Quote
Guest AnetaR Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ja też się melduję! Jak zostanie ogarnięty zakończony bazarek (na Kłapacza i Agrę) to pewnie będzie następny, bo jeszcze duuuuużo rzeczy zostało do wystawienia ^^ Może mogłybyśmy go zrobić dla staruszka :) ps. on ma jakieś imię? Quote
abra64 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 nie wiem, może Bożena/ o ile dobrze pamiętam imię?/ dala mu jakies imię? Quote
maxelka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Hej i ja się melduję. Agnieszka nazwała go Lester Quote
maxelka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Lesterk to super psinka i jak go tu nie kochać ;) Quote
gosia2313 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Zapisuję :) A tu bazarek na psiaka : http://www.dogomania.pl/threads/210451-**BI%C5%BBUTERIA**-portfel-manicure-breloczki-na-operacj%C4%99-%C5%9Blepego-LESTERKA-do-14-VII-do-20 Ja zbieram pieniądze z bazarku na niego, a oprócz tego jeszcze jakaś dogomaniaczka prosiła o dane do przelewu na operację na niego. Jak zbiorę całą kasę to przekażę Bożenie :) Abra64 jak możesz to zmień troszkę pierwszy post. Dopisz, że zbieramy na operację połączoną z kastracją. Podczas operacji ma być usunięty guz z okolic odbytu (jeśli dobrze zrozumiałam) i jakiś naddziąślak. Poza tym psiak ma coś ze śluzówką w odbycie i będzie musiał chyba do końca życia brać leki jakieś. Quote
abra64 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Dopisałam w pierwszym poście , że zbieramy na operację Quote
_Mona Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [FONT=Times New Roman]abra64 dziękuję za podesłanie wątku..... Mogę podjąć się zebraniem pieniążków na leczenie naszego staruszka, osoby chętne pomóc finansowo, proszę o kontakt , wyślę nr konta na PW. Psiak jest leczony w Sosnowcu w lecznicy Lupus, gdzie dług już narasta....[/FONT] Quote
maxelka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Hej. Lester będzie miał operowany naddziąślak i guza koło tylnej łapki [tego na zdjęciu]. Operacja będzie połączona z kastracją żeby lżej mu się wypróżniało, gdyż ma wybujałą śluzówkę w odbycie. Tego jednak nie da się zrobić chirurgicznie bo jest ryzyko przecięcia zwieraczy, dlatego będzie leczony na tę przypadłość tylko farmakologicznie. Na dodatek biedak ma chore stawy i myślę że będzie musiał przyjmować leki już do końca życia Quote
abra64 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 dziewczyny wpłacajcie na Lestera bo jak nam dług narośnie to inne psy nie będą miały być gdzie leczone Quote
Jasza Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Czy Lester jest u Mony? W tym miesiącu nie dam już rady. Nawet bazarkowo, bo ciągnę te dla Duni, a już obiecałam Natankowi... Wiesz co Abra, odstąpię bazarek tamborkowy który zrobiłam dla Duni, jeżeli się licytująca Ania zgodzi. To chociaż 45 PLN bedzie. Zaraz wkleję link. http://www.dogomania.pl/threads/209923-Tamborek-drewniany-z-mocowaniem-dla-Duni-do-10-lipca-do-20.00/page2 Jeżeli Ania będzie na tak, to wpiszę na bazarku w pierwszym poście. Edit - Ania się zgodzila, poproszę o konto na PW. Bazarek kończy się 10 lipca. Quote
zebrazebra Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Też jestem. Finansowo nie dam rady, ale będę szykować kolejny zbiorczy bazarek za jakiś tydzień, to podczepię tam biedaka... Quote
gosia2313 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='__Lara']Jestem. To gdzie jest teraz psiak?[/QUOTE] Jest u Bożeny :) Chyba maxelka (kilka postów wyżej). Z bazarku jest już ponad 50 zł:multi::multi: Quote
gosia2313 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Jasza']Jak Lester? Mogę prosić o konto?[/QUOTE] Ja mogę podać moje na które zbieram kasę z bazarku, nie wiem czy ktoś jeszcze zbiera na niego? :> Quote
Jasza Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='_Mona'][SIZE=3][FONT=Times New Roman]abra64 dziękuję za podesłanie wątku..... Mogę podjąć się zebraniem pieniążków na leczenie naszego staruszka, osoby chętne pomóc finansowo, proszę o kontakt , wyślę nr konta na PW. Psiak jest leczony w Sosnowcu w lecznicy Lupus, gdzie dług już narasta....[/FONT][/SIZE][/QUOTE] Widzę, że Mona została księgową ;-) Quote
gosia2313 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Jasza']Widzę, że Mona została księgową ;-)[/QUOTE] Jak chcesz :) Mnie to obojętne :) A mona pieniądze da komu? Bożenie czy bezpośrednio zapłaci w Lupusie? Quote
maxelka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Tak, Lesterek jest u nas. Za niedługo będzie operowany, zamierzam pokryć część długu Quote
__Lara Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='maxelka']Tak, Lesterek jest u nas. Za niedługo będzie operowany, zamierzam pokryć część długu[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maxelka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Będzie dobrze. Byleby operacja się powiodła. To najważniejsze Quote
Recommended Posts