Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nadchodzą wakacje a wraz z nimi bardzo smutny okres dla wielu psiaków. Jak niepotrzebne zabawki są wyrzucane z domów prosto na ulicę , bo przecież czeka nas wyjazd na wczasy i trzeba się pozbyc niepotrzebnego balastu.

Tylko ludzie mogą być tak okrutni.
Taki los spotkał tego staruszka, który nie dość że jest stary , to jeszcze nie widzi, miał pełno kleszczy, guza przy odbycie.
Na szczęście nasi wolnotariusze , którzy mają serca pełne miłości zabrali go do siebie na DT, teraz tylko potrzebne pieniążki na leczenie staruszka.

ZBIERAMY NA OPERACJĘ POŁĄCZONĄ Z KASTRACJĄ.

BARDZO PROSIMY O WSPARCIE KAŻDY GROSIK SIĘ PRZYDA

LESTER JUŻ PO OPERACJI < WSZYSTKO U NIEGO DOBRZE< CIESZY SIĘ ŻYCIEM ZOSTAŁ NA STAŁE U BOŻENY

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest AnetaR
Posted

Ja też się melduję!
Jak zostanie ogarnięty zakończony bazarek (na Kłapacza i Agrę) to pewnie będzie następny, bo jeszcze duuuuużo rzeczy zostało do wystawienia ^^
Może mogłybyśmy go zrobić dla staruszka :)

ps. on ma jakieś imię?

Posted

Zapisuję :)

A tu bazarek na psiaka : http://www.dogomania.pl/threads/210451-**BI%C5%BBUTERIA**-portfel-manicure-breloczki-na-operacj%C4%99-%C5%9Blepego-LESTERKA-do-14-VII-do-20

Ja zbieram pieniądze z bazarku na niego, a oprócz tego jeszcze jakaś dogomaniaczka prosiła o dane do przelewu na operację na niego. Jak zbiorę całą kasę to przekażę Bożenie :)

Abra64 jak możesz to zmień troszkę pierwszy post. Dopisz, że zbieramy na operację połączoną z kastracją. Podczas operacji ma być usunięty guz z okolic odbytu (jeśli dobrze zrozumiałam) i jakiś naddziąślak. Poza tym psiak ma coś ze śluzówką w odbycie i będzie musiał chyba do końca życia brać leki jakieś.

Posted

[FONT=Times New Roman]abra64 dziękuję za podesłanie wątku..... Mogę podjąć się zebraniem pieniążków na leczenie naszego staruszka, osoby chętne pomóc finansowo, proszę o kontakt , wyślę nr konta na PW. Psiak jest leczony w Sosnowcu w lecznicy Lupus, gdzie dług już narasta....[/FONT]

Posted

Hej. Lester będzie miał operowany naddziąślak i guza koło tylnej łapki [tego na zdjęciu]. Operacja będzie połączona z kastracją żeby lżej mu się wypróżniało, gdyż ma wybujałą śluzówkę w odbycie. Tego jednak nie da się zrobić chirurgicznie bo jest ryzyko przecięcia zwieraczy, dlatego będzie leczony na tę przypadłość tylko farmakologicznie. Na dodatek biedak ma chore stawy i myślę że będzie musiał przyjmować leki już do końca życia

Posted

Czy Lester jest u Mony?
W tym miesiącu nie dam już rady.
Nawet bazarkowo, bo ciągnę te dla Duni, a już obiecałam Natankowi...
Wiesz co Abra, odstąpię bazarek tamborkowy który zrobiłam dla Duni, jeżeli się licytująca Ania zgodzi.
To chociaż 45 PLN bedzie.
Zaraz wkleję link.

http://www.dogomania.pl/threads/209923-Tamborek-drewniany-z-mocowaniem-dla-Duni-do-10-lipca-do-20.00/page2

Jeżeli Ania będzie na tak, to wpiszę na bazarku w pierwszym poście.

Edit - Ania się zgodzila, poproszę o konto na PW.
Bazarek kończy się 10 lipca.

Posted

[quote name='_Mona'][SIZE=3][FONT=Times New Roman]abra64 dziękuję za podesłanie wątku..... Mogę podjąć się zebraniem pieniążków na leczenie naszego staruszka, osoby chętne pomóc finansowo, proszę o kontakt , wyślę nr konta na PW. Psiak jest leczony w Sosnowcu w lecznicy Lupus, gdzie dług już narasta....[/FONT][/SIZE][/QUOTE]

Widzę, że Mona została księgową ;-)

Posted

[quote name='Jasza']Widzę, że Mona została księgową ;-)[/QUOTE]

Jak chcesz :) Mnie to obojętne :)

A mona pieniądze da komu? Bożenie czy bezpośrednio zapłaci w Lupusie?

Posted

[quote name='maxelka']Tak, Lesterek jest u nas. Za niedługo będzie operowany, zamierzam pokryć część długu[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: