Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm... Może dlatego, że sama najlepiej wiem, co znaczy stracić najbliższych ludzi i tak naprawdę - dom, nawet jeśli się ma cztery ściany, a na nich kafelki, to jeszcze nie szczęście, to jeszcze nie wszystko...
Najważniejsza w życiu jest bliskość ukochanej osoby, jej obecność i całkowita pewność jej istnienia, zaufanie i wzajemne wsparcie. Taką miłość oferuje Bąbel.
I nie jest to żadna literatura, to raczej zapis doświadczeń i wynikających z nich przemyśleń.

Posted

Ciekawe, jak się sobie nawzajem spodobają?... Bąbel potrzebuje czasu, żeby się oswoić i zaprezentować wszystkie swoje walory... U mnie jest dwa miesiące, ale dziś wiem, że to przekochany psiak... A tak się starałam nie angażować emocjonalnie w ten związek... To miało być takie "małżeńswto" z rozsądku... i to na miesiąc...

Posted

Bąbel chyba zauroczył Panią i całajej rodzinę, w tym stadko dzieciaków. Przeprowadzka we wtorek. Ale niedaleko, kilkanaście ulic dalej, więc może się jeszcze spotkamy?...
Po powrocie przytulanko, odwiedziny w misce, kilka smaczków w nagrodę, a teraz kotłowanko z Platonem.
Za godzinę spacerek, potem spanko pod kołderką. Ciekawe, czy jego nowa Pańcia ma świadomość, że ma zapewnione towarzystwo i w dzień i w nocy... :evil_lol:
W końcu to rasowy Bąbel nakolankowy i podkołderkowy!

Posted

Ale z początku lepiej żeby Cie Halbinko nie widywał, aż ablaknie pamięć i pokocha nowych Państwa. Nie można narażać jego serduszka na stres i tęsknotę tylko dla własnych potrzeb. :shake:

Posted

halbina napisał(a):
No to pogotowie pocieszeń pilnie wzywane na wątek! :evil_lol:

Halbinko najlepszym pocieszeniem niech bedzie fakt ze uratowalas Bablusia ,wypiescilas i znalazlas cudny domek...a jeszcze lepszym , ze byc moze uratujesz kolejnego psiaka...ciezko Ci bedzie na pewno-taki los domkow tymczasowych...sciskam Was mocno