Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 taki medal Halbina dostała!!!!!:cool3: Proszę pozdrowić yoreczki;) Quote
MARCHEWA Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cudny Bąbelek ciągle szuka domku:loveu: Quote
Neris Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dzień dobry Bąbelku, jak dzisiaj rączka? Uczysz Platonka dobrych manier? Quote
D0minika Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Halbina gdzie uciekłaś... :roll: Ja ogłosiłam tutaj Bąbla, mam nadzieję, że Halbina mnie za to nie skrzyczy :oops: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35077 Chociaż z ciężkim sercem go ogłosiłam tam, bo co będzie jak ci ludzie go wezmą i Halbina przestanie mieć taki bałagn w domu i przestanie pisać? :placz: Quote
D0minika Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Może chłopaki Halbinie przegryźli kable netowy? :roll: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Halbiiina!!!!!!!!!!!!!! Co się dzieje, czmu nie piszesz? Co my mamy czytać?! Quote
halbina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ktoś mi zagryzł mysz komputerową! Śledztwo w toku... :evil_lol: Quote
Neris Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 HALBINKO!!!! Myśmy się tu martwili!!!! Że jakaś grypa Cię dopadła czy co... Quote
Mysia_ Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Halbinko sprawdź DNA na zagryzionej myszy komputerowej to się dowiemy kto to zmajstrował :eviltong: I wracaj szybko, bo wszyscy czekają na wieści ;) Quote
karusiap Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 MYSZ?? oj to Babla i Platonka sie nie czepiac prosze...dwa koty sa tez na skladzie:razz: Quote
Mysia_ Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 A moze ta mysz była już stara i psiak chciały uświadomić Halbince, że najwyższy czas na wymianę :evil_lol: Quote
Formica Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Tak to jest w przyrodzie ,ze ofiara padaja zwierzeta starre i słbe :eviltong: Quote
Neris Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 A dlaczego ona nie uciekała właściwie? Malutka jest, zmieściłaby się pod łóżko albo gdzieś... Quote
halbina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Gryzoń nie miał szans w tym zoo... poza tym był przywiązany do komputera... emocjonalnie i... dla pewności za ogon także... :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 świeczka dla grzyzonia Halbiny (') Quote
halbina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Żeby mi się tylko cmentarz tych gryzoni komputerowych nie zrobił z domu... :mad: Quote
halbina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Supergoga (23.41): pozdrów chłopaków ja: ... już smacznie śpią... jak się obudzą to mnie wywleką na spacer... supergoga: oj nie, po nocy niebezpiecznie! ja: no właśnie, najbezpieczniej we własnym łóżeczku z czterema ochroniarzami ososbistymi pod warunkiem, że im się na amory nie zbiera... wszystkim naraz supergoga: fuj, fuj, zoofilia sie szerzy ja: jaka zoofilia? raczej humanofilia! to nie ja się na nie napalam! tylko one na mnie! supergoga: AAA, NO TO JESTEŚ USPRAWIEDLIWIONA ja: no ja myślę! supergoga: to znaczy tak prawie... ja: co ja poradzę, że ja jakieś feromony wydzielam na które reagują zwierzęta zamiast facetów... supergoga: no cóż, jesteś ewenementem i tyle. Tylko że zwierzaki są niestety czasem fajniejsze od facetów ja: to prawda, ale jakbym to głośno zaczęła głosić, to podpadałoby pod zoofilię, więc sza! miesiąc tymczasu kończy się nieubłaganie... co mam zrobić potem? jak się zgodzę trzymać Bąbla dalej, pewnie zostanie na amen supergoga: A w okolicznej gazecie dawaliście. To taki fajny młody pies. A tak ogólnie mamy jeszcze grill u Wandul ja: no mamy i chyba Bąbla trzeba będzie skonsumować... supergoga: to ugrilujemy i po kłopocie ja: a może przedstawić się na dogo jako zoofilka, to mi sami odbierzecie Bąbelka?... Ofiarę... Quote
Formica Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Halbina ile czasu z tego miesiąca nam zostało?? bo ja z kalendarzem się dawno nie widziałam :lol: acha moze zściągniemy Anię _w do ciem na sesje zdjęciowa dla Bąbla?? i nowe piekne portrety wstawie na allegro i gdzie inkszej!! Quote
karusiap Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 glosujcie!!jest szansa na karme dla biedactw!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35283 Quote
halbina Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Formica napisał(a):Halbina ile czasu z tego miesiąca nam zostało?? bo ja z kalendarzem się dawno nie widziałam :lol: acha moze zściągniemy Anię _w do ciem na sesje zdjęciowa dla Bąbla?? i nowe piekne portrety wstawie na allegro i gdzie inkszej!! Niech no sobie przypomnę... A może zrobimy tak, Ty weźmiesz Juniora (nie potrafię złapać tego moczu do badań, a kot się męczy znowu), jestem też tak wypompowana opieką nad całą czwórką rozrabiaków i sprzątaniem po nich, że nie mam siły wstać o świcie, by zawieźć ten mocz, którego nie potrafię złapać, do laboratorium, a ja zapomnę na czas jakiś o wyznaczonym terminie tymczasu... :evil_lol: Tobie na pewno uda się zdobyć próbkę moczu i przekazać je do badań na obecność kryształków... Quote
Recommended Posts