Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze , to na kiedy mam ten moj wspaniały ogrod szykować???? aż się boję ,że taka liczba zwierzakow zadepta mój perfekcyjnie ekologiczny ogrodek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiśącie mowię o tych na 4 łapach , choć po paru godzinach może ich przybyć;) ;) ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: :ices_bla: :ices_bla: :ices_bla:

Posted

no ładnie ! takie balety sie zapowiadają a ja się jeszcze nie wprosiłam! dorzucam 2 tłuste charty i zylastą dobkę - w pysku zamiast jabłka piłeczka bo bez niej wierciłaby się okrutnie na roznie :evil_lol:

tymczasem czekam na nowe fotki babelka rozrabiaki! no Halbinko chyba faceci pokolorowali Ci życie haha ;) Domku 3ba szybciutko szukac bo Babel zaczyna czuc się jak u siebie, Pan na włościach heh

a co to za wielki dzis dzien? :crazyeye: o czyms nie wiem?:razz:

Posted

A taki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Medal_Komisji_Edukacji_Narodowej
A za co, piszę na wątku Platona, nie będesie powielać (ani chwalić! :evil_lol: )
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32488&page=32
Tam też opiszę, jak było w stolicy...
U nas w domu dośc tradycyjnie - psy wyrwały konktakt ze ściany (podejrzewam, że stało się to w czasie pogoni za kotami), Platon zabrał się też za smakowanie biurka...
Jolę, moją koleżankę najbardziej ubawiło i rozbroiło to, że kiedy przyszłą je wyprowadzić na spacer około 9.00 rano, oba leżały sobie na dużych poduszkach na podłodze, zupełnie jak rasowe yorki. Poduszki ściągnęły z rogówki, bo specjalnie zostawiąłm im pościel, by mogły sie mościć do woli. Cóż, pańca schowała już praktycznie wszystko, co mogło by stanowić pretekst do dewastacji i bałaganierstwa, więc ich wyobraźnia musi się napracować nieco... Ubrania i buty odizolowałam w pokoju zamykanym na klucz i w łazience. Sprawdziany i kartkówki porządnie ułożone w sterty schowałam do szafy. Podrzucam psiakom różne plastikowe butelki, kubeczki po jogurcie i torby, by miały co rozwlekać po podłodze i co gryźć bezkarnie. Mają koc pod biurkiem (świetnie reagują na hasło: "do budy!" i sprawnie oba upychają się w tej ciasnej przestrzeni przeznaczonej na kończyny dolne człowieka siedzącego przy komputerze) i rogówkę do dyspozycji, na której mogą się kotłować i przytulać do woli. Będę chyba musiałą zainwestować w dywan, bo wyraźnie wolą podłogę, ale koniecznie wyściełaną najlepiej moimi osobistymi rzeczami... A może wystarczy porozwieszać tu i ówdzie elementy bielizny osobistej, by zaspokoić perwersyjne potrzeby moich zwierzaków? Koty także bardzo lubią wtulić się w coś, co pachnie pańcią... ;)