karusiap Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 oj taka prawde okrutna prosto z mostu:( Quote
halbina Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dowód desperacji lub frustracji spowodowanej brakiem postępów w wychowaniu... Jednym słowem porażka pedagogiczna... :oops: Potrzebuję SUPERNIANI! Quote
karusiap Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 hahaha a to dobre...wyslij zgloszenie do TVN kochana:) Quote
halbina Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Już nas zgłosiłam! :evil_lol: Ciekawe, czy przyjmie wyzwanie... :evil_lol: Quote
karusiap Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 hahaha mysle ze zrezygnuje z zawodu jak zobaczy takieeee wyzwanie:)hehe e tam chyba przesadzamy..Panowie to dzentelmeni:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 kurcze , to na kiedy mam ten moj wspaniały ogrod szykować???? aż się boję ,że taka liczba zwierzakow zadepta mój perfekcyjnie ekologiczny ogrodek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiśącie mowię o tych na 4 łapach , choć po paru godzinach może ich przybyć;) ;) ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: :ices_bla: :ices_bla: :ices_bla: Quote
halbina Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Na kiedy?... Oto jest pytanie! W końcu to wątek Bąbla, a ten szuka domku stałego, bo jest przecież u mnie pod opieką tymczasową i to na określony czas... Quote
Formica Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Babelek był na sesji Rtg , jeszcze zgózdkiem musi pomykać troche, Jutro fachowe oko szefa powie nam wiecej :) Quote
halbina Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Komu Bąbelka, komu? Pies idealny do jakuzi! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 oj Bąbelku na 1 idź. Halbino napisz koniecznie jutro co zrobiły psy podczas Twojej nieobecności:). Dobranoc. Quote
halbina Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Już się boję! :evil_lol: Z tych nerw aż nie śpię... Quote
karusiap Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Halbinka ma dzis wieli dzien...chlopcy nie psocic-niespodzianka ma byc:mad: Quote
MARCHEWA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Bąbelek,na pewno będzie grzeczny,a teraz wskakuje na 1! Quote
D0minika Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 MARCHEWA napisał(a):Bąbelek,na pewno będzie grzeczny,a teraz wskakuje na 1! Bąbel zawsze grzeczny, to Platon rozrabia :evil_lol: Quote
Ambra Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 no ładnie ! takie balety sie zapowiadają a ja się jeszcze nie wprosiłam! dorzucam 2 tłuste charty i zylastą dobkę - w pysku zamiast jabłka piłeczka bo bez niej wierciłaby się okrutnie na roznie :evil_lol: tymczasem czekam na nowe fotki babelka rozrabiaki! no Halbinko chyba faceci pokolorowali Ci życie haha ;) Domku 3ba szybciutko szukac bo Babel zaczyna czuc się jak u siebie, Pan na włościach heh a co to za wielki dzis dzien? :crazyeye: o czyms nie wiem?:razz: Quote
karusiap Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Halbina odbiera medal !!!!jaki pisala na watku Platona ale mam nadzieje ze opisze nam jak wroci.. Quote
MARCHEWA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 To Bąbelkowi będzie kiedyś trudno rozstać się z pańcią MEDALISTKĄ!:evil_lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Jak ja tu dawno nie zaglądałam :roll: Co tam u Bąbelka? :cool3: Quote
halbina Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A taki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Medal_Komisji_Edukacji_Narodowej A za co, piszę na wątku Platona, nie będesie powielać (ani chwalić! :evil_lol: ) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32488&page=32 Tam też opiszę, jak było w stolicy... U nas w domu dośc tradycyjnie - psy wyrwały konktakt ze ściany (podejrzewam, że stało się to w czasie pogoni za kotami), Platon zabrał się też za smakowanie biurka... Jolę, moją koleżankę najbardziej ubawiło i rozbroiło to, że kiedy przyszłą je wyprowadzić na spacer około 9.00 rano, oba leżały sobie na dużych poduszkach na podłodze, zupełnie jak rasowe yorki. Poduszki ściągnęły z rogówki, bo specjalnie zostawiąłm im pościel, by mogły sie mościć do woli. Cóż, pańca schowała już praktycznie wszystko, co mogło by stanowić pretekst do dewastacji i bałaganierstwa, więc ich wyobraźnia musi się napracować nieco... Ubrania i buty odizolowałam w pokoju zamykanym na klucz i w łazience. Sprawdziany i kartkówki porządnie ułożone w sterty schowałam do szafy. Podrzucam psiakom różne plastikowe butelki, kubeczki po jogurcie i torby, by miały co rozwlekać po podłodze i co gryźć bezkarnie. Mają koc pod biurkiem (świetnie reagują na hasło: "do budy!" i sprawnie oba upychają się w tej ciasnej przestrzeni przeznaczonej na kończyny dolne człowieka siedzącego przy komputerze) i rogówkę do dyspozycji, na której mogą się kotłować i przytulać do woli. Będę chyba musiałą zainwestować w dywan, bo wyraźnie wolą podłogę, ale koniecznie wyściełaną najlepiej moimi osobistymi rzeczami... A może wystarczy porozwieszać tu i ówdzie elementy bielizny osobistej, by zaspokoić perwersyjne potrzeby moich zwierzaków? Koty także bardzo lubią wtulić się w coś, co pachnie pańcią... ;) Quote
karusiap Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ee z dywanem to nie bedzie juz taka radocha jak z Panci rzeczami:evil_lol: czyli chyba ogolnie chlopaki dzielnie zniosly pobyt samotny w domku? Quote
Recommended Posts