Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Ja odmawiam przeznaczenia jakiegokolwiek z moich na pieczeń, ale mogę za to nazbierać grzybków takich białych co za płotem rosną...
zapomnialas dodać ,że mają male , czerwone kropeczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wszyscy chętni zaproszeni - Wandul możemy zapraszać prawda?
Neris, a Ty taka skąpa nie bądź daj jakiegoś swojego na urozmaicenie.
A kociki w grzybkach - Formica pycha pomysł.

Mój TZ- zapewnia muzykę, będzie grał nam na tniutni (gdyby ktoś nie wiedział: TNIUTNIA - to taka elektroniczna bitumija :evil_lol: )

Posted

Muzykę zapewni Bąbel (Formica wie, o czym piszę!)...
Swoim skowytem i szczekiem może zastąpić cały chór Aleksandrowa :evil_lol:
A jeśli zabraknie na tej imprezie jedzenia, to tylko dlatego, że Neris chce się wykpić wegetariańską zagrychą... :mad:

Posted

Po negocjacjach z Halbiną pomyślałam, że ewentualnie możemy zgrillować Sarę. Durne toto, szczeka piskliwie, żre kaktury, gryzie....

To co, jabłko w pysk i na rożen?

Posted

Proponujemy następującą oprawę muzyczną:

Skowyt Bąbla
łojojczenie Bazyla
pipipiiiiii Inki

Dodatowo możemy zapewnić występy kabaretowe w stylu wrestling Krokosia z Karolkiem, bieg z przeszkodami Bazyla z Dofi, i radosne pląsy szczeniaków.

Posted

:lilangel: :lilangel:Aniołeczki dwa!... z :cooldevi: :cooldevi:
Grzeczne jak :sleep2:
I jak pańca patrzy, to udają, że nie one narozrabiały, tylko tamci... :siara: Na spacerkach też grzeczne, jak na smyczy spacerują, tylko wtedy pańcia rączki ma jakieś dłuuuuugie takie... :painting: A jak sobie mogą pobiegać, rączki krótsze, :Dog_run: tylko nie zawsze chcą do domu w tym samym czasie, co pańcia... Wtedy trzeba je sobą zainteresować: :sweetCyb: albo jakąś przynętę mieć: :kociak: , albo kręćka: :stupid: , takie kółka psiaki kręcą...
A po powrocie z pracy za każdym razem: :shock: Stały dopływ adrenaliny do krwi zapewniony. A ktoś mi mówił, że tylko sporty ekstremalne dają power... :eviltong:

Posted

Halbinko - wszystko przed Tobą :cool3: . Może ten grill pomoże. Nawet Neris przekonałaś i się dorzuci, a nie takie bezmięsne serwować.
No i muzyka do wtóro dla TZ-owej tniutni będzie ekstra.
I za chwile trafi tu ktoś, kto ma poczucie humoru na poziomie stonki ziemniaczanej (swoja drogą jak bym była stonka tez by mi do smiechu nie było) i dostaniemy bana za krwiożerczość i za sekciarstwo. :evil_lol:

Posted

:oops2: przepraszamy za te wizje:

:eating: :wolfie: :eating: :dog: :eating: :Dog_run: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drink1: :laola: :cunao: :kociak: :kociak: :kociak: :BIG:
A mogło być tak pięknie...

Posted

Bąbel się chyba zadomowił za bardzo... Wypycha mnie z fotela i w łóżku się rozpycha coraz bardziej...
Ostatnio też wieczorami zaczepia wszystkie okoliczne suczki...
Formico, on się chyba przejął, że zamierzasz mu coś tam wyciąć, zanim sobie użyje... Ale jajka na imprezce wolę kurze, jakby co... :evil_lol:

Posted

Jeszcze nie rządzi, dzięki Bogu, ale już próbuje!...
Dziś mu sadystycznie powiedziałam, że to nie jego dom i żeby się zachowywał, jak na gościa przystało. Merdał ogonkiem, ale tak na mnie patrzył, że koleżanka stwierdziła, że wszystko zrozumiał i teraz jest w rozpaczy... :oops: