halbina Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Formica napisał(a):no cioteczko chłopaki pilnuja cobys w trzeźwości żyła :diabloti: :lol: :loveu: Tak, tak, a dzisiaj to telewizor podgłośniły, jak byłam pod prysznicem, żebym usłyszała, że dziś XVI raz Dzień Walki z Nałogiem Tytoniowym i Uzależnieniem... Jeszcze chwila, a pogadanki się zaczną... i gotowe mi jeszcze ocenę z zachowania obniżyć!... Quote
Neris Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 A my wczoraj z Bazylkiem biegliśmy, tyle że każde w inna stronę, a Bazylek nagle się jakoś wykręcił i z całym impetem wpadł na moją wyciągniętą nogę. I co? Palec spuchnięty, boli od wczoraj i w ogóle... A Bazyli NIC. Żadnego wstydu, żadnej skruchy... Quote
halbina Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 U nas przed chwilą polała się krew... awantura o świńskie ucho... Były dwa, ale oczywiście każdemu spodobało się tylko to jedno! Bąbel dziabnął w nos Platona, ten nie pozostał dłużny... Teraz za karę stoją w kątach! :mad: Quote
Tiger Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Łomatko!!! nie było na tym wątku kilka dni a tu proszę......... A cóż to za łobuzy jedne nie wychowane , nic !!!! Niszczą , gryzą, sikają .straszne...po prostu straszne ....... Wszystko bym zniosła , wszystko......ale żeby ma na dwie godzinki na piwo nie mogła wyskoczyc ????!!!!! Ooooooooooooooooooooooooooo , co to to nie !!!!! Weż coś z nimi zrób ...... do schroniska może?:evil_lol: :evil_lol: I wybierz sobie jakieś grzeczniejsze, albo co ...........:evil_lol: Quote
halbina Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Tiger napisał(a):Łomatko!!! nie było na tym wątku kilka dni a tu proszę......... A cóż to za łobuzy jedne nie wychowane , nic !!!! Niszczą , gryzą, sikają .straszne...po prostu straszne ....... Wszystko bym zniosła , wszystko......ale żeby ma na dwie godzinki na piwo nie mogła wyskoczyc ????!!!!! Ooooooooooooooooooooooooooo , co to to nie !!!!! Weż coś z nimi zrób ...... do schroniska może?:evil_lol: :evil_lol: I wybierz sobie jakieś grzeczniejsze, albo co ...........:evil_lol: Rozważam! :evil_lol: Quote
karusiap Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 opowiesci Halbinki dzialaja na mnie kojaco...dzis znowu zly "ktos" mi wieczor zepsul a tu raz dwa i juz smiech:)odwych niezly i za darmo to taka...terapia grupowa:evil_lol: Quote
supergoga Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Halbinko - a może zabierz je do Wandul na grilla, ja tez przyjade, dołożę jeszcze moją Larwę, która od kilku dni przyprawia nas o zawał serca nagłymi kanonadami obłędnego szczekania na wszelkie ruchy klatkowe - i będzie wyżerka jak się patrzy. Kto się przyłączy i przyniesie popitke i przyprawy? Quote
halbina Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Chcesz grilla z moich kochanych pieseczków, Supergogo!?... :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ciekawe co pieseczki zrobią jutro:cool3: Jak tam koty? Napisz Halbino coś o kotach - jak one to znoszą?:razz: Quote
halbina Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Gadu gadu: halina 22:24:29 Chcesz grilla z moich kochanych pieseczków, Supergogo!?... supergoga 22:24:50dołożę jeszcze Larwę, ona dużo bęzie sporo mięcha halina 22:25:10 Co na to Wandul? 22:25:27 że o Formicy nie wspomnę... supergoga 22:25:32 na pewno chętnie, kiedyś sama proponowała miejsce i organizację halina 22:26:28 No byłoby trochę kotlecików... żeberka też... supergoga 22:26:57 u mojej to i schabik i szyneczka. Piwko do tego i mniam mniam halina 22:27:35 poczekajmy, co na to powie Gospodyni, czyli Wandul... Quote
halbina Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Koty na pewno chętnie przyszłyby na tę imprezę... oczywiście w charakterze gości, nie dań głównych!... :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='halbina']Gadu gadu: halina 22:24:29 Chcesz grilla z moich kochanych pieseczków, Supergogo!?... supergoga 22:24:50dołożę jeszcze Larwę, ona dużo bęzie sporo mięcha halina 22:25:10 Co na to Wandul? 22:25:27 że o Formicy nie wspomnę... supergoga 22:25:32 na pewno chętnie, kiedyś sama proponowała miejsce i organizację halina 22:26:28 No byłoby trochę kotlecików... żeberka też... supergoga 22:26:57 u mojej to i schabik i szyneczka. Piwko do tego i mniam mniam halina 22:27:35 poczekajmy, co na to powie Gospodyni, czyli Wandul... :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
karusiap Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 czy moge czuc sie zaproszona z miesami o wadze 36 i 30 kg??:) Quote
halbina Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Oczywiście, jeśli tylko dojdzie do imprezy! Dostawcy żarełka zawsze mile widziani! :lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 czy mogę też być pieczone papużki i świnki morskie-jako deser, na słodko lub słono? Quote
halbina Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Frykasy! :evil_lol: A może muzyczkę zapewnicie?... Quote
supergoga Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ja jeszcze ślimaki dostarczę na zupkę - a kto nam pośpiewa? Quote
supergoga Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 karusiap napisał(a):czy moge czuc sie zaproszona z miesami o wadze 36 i 30 kg??:) Zapraszamy bardzo serdecznie. To teraz popitka i przyprawy - kto dostarczy? Quote
karusiap Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 hmmm jak przejezdza karetka na sygnale to ja mam w domu istna orkiestre..moze cos by z tego bylo:) Quote
karusiap Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 popitka chyba na wlasna reke:evil_lol: trzeba uwazac na Babla i Platonika bo jak Halbina pisala to chyba abstynenci i na nia sie zloszcza jak na piwko idzie:evil_lol: Quote
Formica Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 :diabloti: Ja tez chce na taką imprezke. Dostarczę młode mieśiwo z kocików tegorocznych w grzybkach :cool3: znowy na uszkach im wyrosły , wiec w końcu raz i skutecznie się paskudztwa z domu pozbęde i w jakim pięknym stylu... prosze pozwólcie :razz: :diabloti: Raport medyczny : Babel dzisiaj postanowił Halbinke skopac , a mnie ogłuszyć :shake: . Do teraz mi piszczy w uchu choć juz dobrą godzinkę temu Halbinka z psiakami stąd wyszłą. Dodatkowo Babęl swoja serenadą przstraszył smiertelnie piczerkowatego pacjenta czekającego w poczekalni... :mad: A wszystko to przez... wstrętną Formice co szwy wyciągała:lol: myslał chyba ,ze jak mi porządnie zawyje do ucha w odpowiednim tonie to mi coś we łbie strzeli i nie bede go juz meczyc. Ale nie ma tak łatwo dzieki czemu nóżka Bąbla została uwolniona z szwów i znowu przymocowana do usztywnienia :diabloti: . W przyszłym tygodniu zrobimy RTG naszej nózi i zobaczymy co i jak. Tylko już się boje o naszego rentgena czy wytrzyma głosik Bąbla. Bo jeszcze rochę i szyby by nam w lecznicy posżły.... Quote
Ania_w Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ja tez chce wpasc na ta impreze, tylko co ja moge przywiez... Juz wiem, przywioze Formice :evil_lol: z tym miesiwem z kocikow tegorocznych w grzybkach:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Halbina-żyjesz?!!!! :placz: Ta cisza jest niepokojąca-może dziś zeżarły komputer? Albo Halbinę? Quote
Ania_w Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 tez zaczynam sie juz martwic.. caly dzien cisza.. :crazyeye: a) psy zjadly kable b) psy zjadly Halbine c) Halbina zjadla psy :evil_lol: Quote
Neris Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ja odmawiam przeznaczenia jakiegokolwiek z moich na pieczeń, ale mogę za to nazbierać grzybków takich białych co za płotem rosną... Quote
Recommended Posts