Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Formica napisał(a):
no cioteczko chłopaki pilnuja cobys w trzeźwości żyła :diabloti: :lol: :loveu:

Tak, tak, a dzisiaj to telewizor podgłośniły, jak byłam pod prysznicem, żebym usłyszała, że dziś XVI raz Dzień Walki z Nałogiem Tytoniowym i Uzależnieniem...
Jeszcze chwila, a pogadanki się zaczną... i gotowe mi jeszcze ocenę z zachowania obniżyć!...

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my wczoraj z Bazylkiem biegliśmy, tyle że każde w inna stronę, a Bazylek nagle się jakoś wykręcił i z całym impetem wpadł na moją wyciągniętą nogę.

I co? Palec spuchnięty, boli od wczoraj i w ogóle... A Bazyli NIC. Żadnego wstydu, żadnej skruchy...

Posted

U nas przed chwilą polała się krew... awantura o świńskie ucho... Były dwa, ale oczywiście każdemu spodobało się tylko to jedno! Bąbel dziabnął w nos Platona, ten nie pozostał dłużny... Teraz za karę stoją w kątach! :mad:

Posted

Łomatko!!!
nie było na tym wątku kilka dni a tu proszę.........

A cóż to za łobuzy jedne nie wychowane , nic !!!!
Niszczą , gryzą, sikają .straszne...po prostu straszne .......
Wszystko bym zniosła , wszystko......ale żeby ma na dwie godzinki na piwo nie mogła wyskoczyc ????!!!!!
Ooooooooooooooooooooooooooo , co to to nie !!!!!

Weż coś z nimi zrób ......
do schroniska może?:evil_lol: :evil_lol:
I wybierz sobie jakieś grzeczniejsze, albo co ...........:evil_lol:

Posted

Tiger napisał(a):
Łomatko!!!
nie było na tym wątku kilka dni a tu proszę.........

A cóż to za łobuzy jedne nie wychowane , nic !!!!
Niszczą , gryzą, sikają .straszne...po prostu straszne .......
Wszystko bym zniosła , wszystko......ale żeby ma na dwie godzinki na piwo nie mogła wyskoczyc ????!!!!!
Ooooooooooooooooooooooooooo , co to to nie !!!!!

Weż coś z nimi zrób ......
do schroniska może?:evil_lol: :evil_lol:
I wybierz sobie jakieś grzeczniejsze, albo co ...........:evil_lol:

Rozważam! :evil_lol:

Posted

Halbinko - a może zabierz je do Wandul na grilla, ja tez przyjade, dołożę jeszcze moją Larwę, która od kilku dni przyprawia nas o zawał serca nagłymi kanonadami obłędnego szczekania na wszelkie ruchy klatkowe - i będzie wyżerka jak się patrzy. Kto się przyłączy i przyniesie popitke i przyprawy?

Posted

Gadu gadu:
halina 22:24:29 Chcesz grilla z moich kochanych pieseczków, Supergogo!?...
supergoga 22:24:50dołożę jeszcze Larwę, ona dużo bęzie sporo mięcha
halina 22:25:10 Co na to Wandul?
22:25:27 że o Formicy nie wspomnę...
supergoga 22:25:32 na pewno chętnie, kiedyś sama proponowała miejsce i organizację
halina 22:26:28 No byłoby trochę kotlecików... żeberka też...
supergoga 22:26:57 u mojej to i schabik i szyneczka. Piwko do tego i mniam mniam
halina 22:27:35 poczekajmy, co na to powie Gospodyni, czyli Wandul...

Posted

[quote name='halbina']Gadu gadu:
halina 22:24:29 Chcesz grilla z moich kochanych pieseczków, Supergogo!?...
supergoga 22:24:50dołożę jeszcze Larwę, ona dużo bęzie sporo mięcha
halina 22:25:10 Co na to Wandul?
22:25:27 że o Formicy nie wspomnę...
supergoga 22:25:32 na pewno chętnie, kiedyś sama proponowała miejsce i organizację
halina 22:26:28 No byłoby trochę kotlecików... żeberka też...
supergoga 22:26:57 u mojej to i schabik i szyneczka. Piwko do tego i mniam mniam
halina 22:27:35 poczekajmy, co na to powie Gospodyni, czyli Wandul...
:shake:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:diabloti: Ja tez chce na taką imprezke. Dostarczę młode mieśiwo z kocików tegorocznych w grzybkach :cool3: znowy na uszkach im wyrosły , wiec w końcu raz i skutecznie się paskudztwa z domu pozbęde i w jakim pięknym stylu... prosze pozwólcie :razz: :diabloti:

Raport medyczny :
Babel dzisiaj postanowił Halbinke skopac , a mnie ogłuszyć :shake: . Do teraz mi piszczy w uchu choć juz dobrą godzinkę temu Halbinka z psiakami stąd wyszłą. Dodatkowo Babęl swoja serenadą przstraszył smiertelnie piczerkowatego pacjenta czekającego w poczekalni... :mad:
A wszystko to przez...
wstrętną Formice co szwy wyciągała:lol: myslał chyba ,ze jak mi porządnie zawyje do ucha w odpowiednim tonie to mi coś we łbie strzeli i nie bede go juz meczyc.
Ale nie ma tak łatwo dzieki czemu nóżka Bąbla została uwolniona z szwów i znowu przymocowana do usztywnienia :diabloti: .
W przyszłym tygodniu zrobimy RTG naszej nózi i zobaczymy co i jak. Tylko już się boje o naszego rentgena czy wytrzyma głosik Bąbla. Bo jeszcze rochę i szyby by nam w lecznicy posżły....