Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mały Bąbel , podobny do Kaji ( ,która pechowo pojechała do Wałbrzycha), roczny psiak , czarny podpalany , piekny , zdrowy . Taki jamnikowaty
miał pecha dzis rano potrąciło go auto :( piesek jest cały oprócz łapki. Złamanie kości piszczelowej , do drutowania . Gdyby jego Państwo zdecydowali się go leczyc Babel miałby piekne życie. Ale niestety znowu usłyszałam to koszmarne zdanie:
Nie stac mnie teraz na tego psa i tak miałam go wyrzucic , a tu tyle forsy trzeba by było wydac. Niech go Pani uspi albo zrobi z nim co chce!!!:angryy: :angryy: :angryy:

Oczywiście go nie uspiłam.Tylko kompletnie nie mam co znim zrobic!!! nie moge go wziąsc do domu, bo tam juz wojna otwarta o koty. Nie moge go zostawic w lecznicy ( do jutra przetrzymam , ale co potem??) a do schroniska nie zawioze , bo jest nieszczepiony i ze złamana noga.
Ania_w ma przyjechac porobic mu zdjęcia. Musze pilnie znaleźc mu dom tymczasowy

Błagam pomóżcie:placz:

Oto Bąbel :

wiecej zdjęc strona 3

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Formica']Nie stac mnie teraz na tego psa i tak miałam go wyrzucic , a tu tyle forsy trzeba by było wydac. Niech go Pani uspi albo zrobi z nim co chce!!!:angryy: :angryy: :angryy:

Noz kur*****:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: gdzie my zyjemy?????????????????????
Po cholere tacy biora psa???????????????????????????????????????
Formica do kiedy on moze maksymalnie u Ciebie zostac?I wrzuc foty jesli mozesz. Ja na razie niestety jestem uziemiona z tymczasami u mnie :roll: ale postaram sie jakos pomoc.

Posted

W lecznicy moze zostać do jutra. My mnie mamy żadnych dodatkowych pomieszczeń , które byłby ogrzewane , jest zaplecze zupełnie nieogrzewanie , ale tam by zmarzł okrutnie.

Ania_w wklei zdjęcia za dwie godziny.
Bąbel jest zdezorientowany i przestraszony.

Posted

Moze to głupio zabrzmi , ale jesli znalazły by sie pieniądze , albo zarcie dla Bąbla to ubłagałabym mame ,zeby go przetrzymac , a szefa o profeszynal zabieg. U mnie teraz wojna jest o koty z powodu wyzywienia . K oszty nas przerosły. Miejsce by się znalazło.
Musze przegrzebać szafki albo zjac sie jakiś kreatywnym hobby i wystawiac coś na bazarku.

Posted

ja sie poddaję, własnie dowiedziałam sie o jamniku, którego baba wzieła 1,5 roku temu, szczeniaka, a tera chce go uspic, po jej kwiatki zjada. zagroziłysmy jej ogniem piekielnym i sądem doczesnym, przytrzyma, ale domu szukać na cito trzeba. Tak wiec ja w kwestii bąbla sie pddaje

Posted

Sorki rozmawiałam z rodzina przed chwilą . Odmowa kategoryczna nawet jesli znalazłby się sponsor.
do jutra mamy czas.

Na spokojnie :
Pieska moge przetrzymac do jutra , góra poniedziałek. Musze z szefem pogadać , a on wraca z urlopu jutro
Pieniądze na zabieg trzeba zebrać ( ok 250 zł) ja nie mam na tyle doświadczenia aby złozyc samemu ta łapkę , a szef mój jest ortopeda chirurgiem specjalistą wiec chyba zrobi to najlepiej. Jelsi ktoś zna tańsza mozliwośc chętnie skorzystamy.
Leczenie po zabiegu nie jest jakies straszne , bo łapka jest usztywniona i tylko podaję się okresowo antybiotyk i p/bólowe.

Dom pilnie potrzebny!!!!!

Posted

to mamy trochę czasu , teraz najważniejsze wysupłac forse na zabieg , i myśleć o tymczasie , nie mogę siedzieć przy kompie , jutro jestem cały dzień w pracy , napewno coś wymyślimy !!! czekamy ANIU na fotki!!!

Posted

mi po prostu rece opadaja.. jak mozna wejsc do lecznicy i bez emocji chciec uspic zdrowego psa.. albo zostawic go i nawet sie za nim nie obejrzec.. :-(
zaraz wstawie zdjecia...