Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj racja... straszna cisza telefoniczna zapanowała.
Tzn. ostatnio dzwoniło do mnie dwóch starszych (bynajmniej po głosie) Panów, ale drugiego telefonu już się nie doczekałam...

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejam informacje ze strony Schroniska w Orzechowcach

27 - 28 sierpnia zapraszamy na wystawę fotograficzną wykonaną przez Młodzież z Klubu Fotograficznego Stowarzyszenia "Młodość ze sztuką" w Rynku Przemyskim.

Tegoroczna wystawa przygotowana zostanie we współpracy ze Schroniskiem dla Bezdomnych Zwierząt w Orzechowcach. Fotografiami podopiecznych schroniska chcielibyśmy ukazać potrzebę odpowiedzialności za zwierzęta, ale także włączyć się do kształtowania wrażliwości na starość i chorobę zwierzaków.

Starszy lub chory pies czy kot nie oznacza, że jest gorszy, a może właśnie oni potrzebują naszej miłości ?

Podarujmy odrobinę serca zwierzakom, które są przez ludzi zapomniane, bo nie są młode i zdrowe... a może wtedy nasze kroki będą dla nich najpiękniejszą muzyką. Może ta chwila, gdy będą przy nas będzie najlepszym co nas może spotkać, gdyż "jeśli mnie oswoisz, będziemy się wzajemnie potrzebowali. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. Ja także będę dla Ciebie jedyny na świecie... ".

Zapraszamy na Rynek i do Schroniska !

• 2 weeks later...
Posted

W sprawie adopcji Mohombieho proszę kontaktować się ze schroniskiem.
Zmieniam namiary w 1 poście, zmieniłam numer telefonu... w razie potrzeby piszcie PW albo na maila ;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Neczka']Wszelkie informacje o psiaku można próbować uzyskać kontaktując się ze schroniskiem.
Ja niestety nie mam już pojęcia.[/QUOTE]

Na Dogo są od niedawna wolontariusze z Orzechowiec. Pewnie będą jakieś nowe informacje i foty. ;)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Nikaragua']może zaglądają tu jakieś mamy? albo babcie?
zapraszam na bazarek z rzeczami dla dzieci takich około 10-15 lat :) http://www.dogomania.pl/threads/216444
bazar się kończy jutro (ale mogę powtórzyć jeśli ktoś nie zdąży)

Nikaragua to autorka wierszyka o "orzechowskiej" Chabie .
Wprawdzie bazarek na ktory, zaprasza już się zakończyl ale będzie powtorzony a drugi - róznościowy jest w jej podpisie.

Posted

Zapraszam na bazarek(książki,kosmetyki,kucyki Pony i Trolle, ubranka), z którego ewntualne pieniążki pójdą na kastrację Lutka- psiaka błąkającego się długo pomiędzy tramwajami... oraz na jedzenie dla schroniska...
[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/217156-Książki-kosmetyki-na-opłacenie-kastracji-dla-Lutka-i-na-schronisko.-Do-10.11.2011?p=17929083#post17929083[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]oraz na bazarek z ciuszkami, z którego pieniążki pójdę na opłaty hoteliku dla 13 letniego ONKA- Seniorka...[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/216610-Bazarek-z-ubraniami-dla-13-letniego-onka-seniorka-kt%C3%B3ry-jest-w-hotelu...?p=17868810#post17868810

Dziękuję! :)
[/FONT]