Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ellig,nie masz za co dziękować!
Journey TY szczęściaro!!! Ale MASZ SUPER STADO !!! A Bruno jest KOCHANYM I BARDZO MĄDRYM KŁAPOUCHEM :-) małymi kroczkami nauczy się wszystkiego!!!! Dzięki za foto, które zawsze się miło ogląda !!!!

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz pomyśl jak ciężko będzie Brunowi :-( Znów zmiany? A teraz jest taki szczęśliwy! Ma tylu ludzkich i psich przyjaciół :-)
Właśnie wróciłam z Bródna! Nogi wchodzą mi nie powiem gdzie.... Była ze mną Aga2402, jej pewnie też nogi wchodzą tam gdzie mi moje ;-) ! Mam nadzieję,że jeśli ktoś nawet wziął tą malizę do domu, może choć zadzwoni, że jest cała i zdrowa!
pozdrowienia dla Was i całuski dla psiaczków :-*

Posted

Journey napisał(a):
Bruno był dziś ze mną w Towarzystwie Weterynaryjnym i przy okazji go zważyłam ;)Waży już 30 kg :loveu::loveu::loveu:

Swietnie, chlopak ma bardzo dobrze!:)

Posted

Journey napisał(a):
Bruno był dziś ze mną w Towarzystwie Weterynaryjnym i przy okazji go zważyłam ;)Waży już 30 kg :loveu::loveu::loveu:

Journey, wspaniała wiadomość! No ale nic dziwnego- jest w domu, gdzie jest otoczony opieką, ma kochających go ludzi i psich przyjaciół. Brawo!!!

Posted

Ten jest dużo mocniejszy :) , ale piękny !

Bruno ma się dobrze. Co prawda waży już 30 kg, ale jak na moje oko będzie wyglądał pięknie, gdy przytyje jeszcze co najmniej 5 ;) W przyszłym tygodniu będziemy umawiać zabieg kastracji, który chce Brunowi zasponsorować Aga2402 - bardzo dziękujemy ! Jeśli ktoś z Was chciałby podarować Brunowi jedzenie bylibyśmy wdzięczni. Jest na diecie barf. Zainteresowanym podałabym namiar na sklep, który dostarcza karmę kurierem.

Bruno jest ogłoszony na dogomanii w dziale dot. owczarków oraz na stronie owczarki.eu , ale jak dotąd nie mieliśmy żadnego telefonu w sprawie jego adopcji.

• 3 weeks later...
Posted

Czy mogłabym prosić o pomoc w ogłoszeniach?

Bruno ma się dobrze i ma nową koleżankę :) - suczkę DONka, również poszukującą domu - młodą, pełną energii łobuziarę :). Dogadują się wręcz wyśmienicie. Jednak nią jest zainteresowana pewna osoba, a o Bruna nie było ani jednego zapytania.

Idealnie byłoby, gdyby Bruno zamieszkał w domu z drugim owczarkiem lub innym towarzyskim psem lubiącym zabawę :) On kocha towarzystwo, samemu byłoby mu smutno.

Tekst do ogłoszeń:

Bruno - duży pies w typie owczarka (aktualnie waży 30 kg, ma ponad 60 cm wzrostu), zrównoważony, mądry, toleruje inne psy i koty, uwielbia dzieci. Szuka odpowiedzialnego i kochającego nowego właściciela. Chętnie do domu z drugim owczarkiem. Toleruje koty i zwierzęta gospodarcze.
Może mieszkać w bloku lub domu z ogrodem. Doskonale zachowuje się w mieście i na wsi. Lubi podróżować samochodem i innymi środkami lokomocji.
Polecamy Bruna do domu z dziećmi - jest bardzo opiekuńczy i delikatny.

Bruno błąkał się kilka miesięcy i nikomu nie dawał się złapać. Bał się podniesionego głosu, szybkich ruchów i smyczy. Ktoś kiedyś bardzo go skrzywdził... Po 3 godzinnej pogoni udało nam się go złapać w Ząbkach pod Warszawą. Brunek jest u nas już trzeci miesiąc i zrobił ogromne postępy. To ciepły, wrażliwy i wyjątkowo MĄDRY pies.

Tel. w sprawie adopcji 514 507 273, e-mail justynawydra@vp.pl

Może być ???

Zdjęcia

Więcej zdjęć jest na różnych stronach wątku :)

Posted

Kejszo, przed chwilą szukałam filmiku Bruna, który robiliście jeszcze w parku, ale wyświetlił się napis, że został usunięte przez użytkownika. Czy moglibyście jeszcze raz go wstawić albo przesłać mi mailem? Byłabym bardzo wdzięczna.

Posted

Vutz, link nie działa.

...a Bruno nadal czeka na wyjątkowego człowieka. Jeśli ktoś ma na zbyciu artykuły typu legowisko/porządna obroża i smycz to byłabym wdzięczna. Większość osób o Brunie już dawno zapomniała, a ja pragnę z całego serca podziękować pani Agnieszce za wsparcie i zainteresowanie jego losami.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...