phase Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Wstawiam ostatnie zdjęcia , wybaczcie , że was tak nimi nudzę. ;p Quote
phase Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 W tym moim ulubionym "dziale" akurat było złe naświetlenie i najgorsze fotki. Quote
phase Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Przepiękna bulterierka, ciągle merdała ogonem, cieszyła się, szczekała na "pana" by ją pogłaskał, a piszę w cudzysłowiu jego, bo gdy już mu się znudziło te szczekanie to po prostu ją uderzył w mordkę. S z o k ...... !! :angryy: Quote
phase Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Amstaff, nie dość że cudo to jeszcze spokój... I fajnego miał pana, siedział, a ten amstaff ciągle przy nim... Hehe. Quote
phase Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ostatni najświetniejszy pies. :loveu::loveu: Jeszcze raz wszystkim GRATULUJĘ. :) Quote
PaniKapsla Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Asiaczek napisał(a): PaniKapsla - no coś Ty! Wstawiamy takie fotki, jakiemamy. Czy to z Bis'ów czy z ringów - nie ma znaczenia. A, i pamietaj, że tylko 5 zdjęć w 1 poscie można;) Pzdr. dzieki będę pamiętac a co do tej ilości w jednym poście jakoś te moje 8 przeszło więc az tak regulaminu nie naruszylismy ;) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Regulamin naruszony, tak czy siak. Jak Mod tutaj wejdzie, to zamieni Twoje zdjęcia w linki. Ale to juz nie mój problem:) Pzdr. Quote
ewtos Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 http://images38.fotosik.pl/962/e30127f863cfc4e9gen.jpg Też zauważyłam tego amstafa , tylko on już nie kazał się miziać tylko wpakował się panu na kolana :evil_lol: i tak już pozostał . Quote
Don_Vito Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Też mam fotkę tego amstafa , ale jak leży sobie. Widać psiak robił furorę. :lol: Quote
orinka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Phase dziękujemy za fotki! Miło nam że nasz pomarszczuch się załapał :) Masz możne jakieś jeszcze fotki shar pei? Quote
phase Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Już nistety nie mam nic. :( Zdjęcia i tak było ciężko robić na hali... Cudem cokolwiek wyszło z tego mojego normalnego aparatu. Byłam naprawdę na krótko, a wystawa baardzo mi się podobała. I sher peiki były śliczne, aż chciało się pomiziać ich te mordki. :) A ten amstaff to piękny, taki spokój w nim i naprawdę widać, że zrobił tą furorę... teoretycznie niczym. :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 phase napisał(a):Już nistety nie mam nic. :( Zdjęcia i tak było ciężko robić na hali... Cudem cokolwiek wyszło z tego mojego normalnego aparatu. Byłam naprawdę na krótko, a wystawa baardzo mi się podobała. I sher peiki były śliczne, aż chciało się pomiziać ich te mordki. :) A ten amstaff to piękny, taki spokój w nim i naprawdę widać, że zrobił tą furorę... teoretycznie niczym. :evil_lol: Jak to "niczym"? Swoim urokiem:) Pzdr. Quote
phase Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Nie no oczywiście, że urok miał piękny. ;) Ale to chyba jak wszystkie psiakulce Mnie najbardziej spodobało się jak on spokojnie przy tym panu siedział, leżał i ciągle to samo w kółko, hehe. Quote
orinka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 phase napisał(a): I sher peiki były śliczne, aż chciało się pomiziać ich te mordki. :) Oj mój Bajbus (ten jaśniejszy sharpek) to do miziania pierwszy - kocha wszystko i wszystkich czy to człowiek czy pies czy motylek a nawet mrówka :) Quote
Asiaczek Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Czy moge ukraść tę fotkę? http://img146.imageshack.us/img146/4876/1001842y.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts