Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepiękna bulterierka, ciągle merdała ogonem, cieszyła się, szczekała na "pana" by ją pogłaskał, a piszę w cudzysłowiu jego, bo gdy już mu się znudziło te szczekanie to po prostu ją uderzył w mordkę. S z o k ...... !! :angryy:

Posted

Asiaczek napisał(a):

PaniKapsla - no coś Ty! Wstawiamy takie fotki, jakiemamy. Czy to z Bis'ów czy z ringów - nie ma znaczenia.
A, i pamietaj, że tylko 5 zdjęć w 1 poscie można;)

Pzdr.

dzieki będę pamiętac a co do tej ilości w jednym poście jakoś te moje 8 przeszło więc az tak regulaminu nie naruszylismy ;)

Posted

Już nistety nie mam nic. :( Zdjęcia i tak było ciężko robić na hali... Cudem cokolwiek wyszło z tego mojego normalnego aparatu. Byłam naprawdę na krótko, a wystawa baardzo mi się podobała. I sher peiki były śliczne, aż chciało się pomiziać ich te mordki. :)

A ten amstaff to piękny, taki spokój w nim i naprawdę widać, że zrobił tą furorę... teoretycznie niczym. :evil_lol:

Posted

phase napisał(a):
Już nistety nie mam nic. :( Zdjęcia i tak było ciężko robić na hali... Cudem cokolwiek wyszło z tego mojego normalnego aparatu. Byłam naprawdę na krótko, a wystawa baardzo mi się podobała. I sher peiki były śliczne, aż chciało się pomiziać ich te mordki. :)
A ten amstaff to piękny, taki spokój w nim i naprawdę widać, że zrobił tą furorę... teoretycznie niczym. :evil_lol:

Jak to "niczym"? Swoim urokiem:)

Pzdr.

Posted

Nie no oczywiście, że urok miał piękny. ;) Ale to chyba jak wszystkie psiakulce
Mnie najbardziej spodobało się jak on spokojnie przy tym panu siedział, leżał i ciągle to samo w kółko, hehe.

Posted

phase napisał(a):
I sher peiki były śliczne, aż chciało się pomiziać ich te mordki. :)

Oj mój Bajbus (ten jaśniejszy sharpek) to do miziania pierwszy - kocha wszystko i wszystkich czy to człowiek czy pies czy motylek a nawet mrówka :)