Basia1244 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Bo prawda jest taka, że rzadko kto jest idealny - rzadko kiedy nie popełnia błędów, ale ....uczymy się :) na błędach - i uczymy się ...pokory :) A ideałów nie ma :) , ale nam się u Pestki refleksyjnie zrobiło :)- a ja wierzę głęboko , że to ten dom i ta pani i że Pestka wkrótce zostanie wrocławianką :). Quote
Basia1244 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 No to już po wizycie :) To była sama przyjemność, ale po kolei... Młode sympatyczne małżeństwo w fajnym mieszkanku, ruchliwi, energiczni i z doświadczeniem w psach. Mieli już adoptowaną ze schroniska suczkę w wieku 9 lat, która u nich dożyła do 14 lat i odeszła kilka tygodni temu, po długiej chorobie. Pani jest psim fryzjerem :D i swoja poprzednią sunię zabierała do pracy ze sobą, planuje także zabierać Pestkę, jeśli ta będzie chciała. Na pestkę czeka wspaniała rodzina, posłanko, miski , zabawki dużo miłości i naprawdę sporo doświadczenia. Państwo byli we wrocławskim schronisku (dlaczego ja ich nie spotkałam !) , ale przerosło ono ich możliwości poszukiwawcze i dlatego przeglądali strony internetowe w poszukiwaniu suni do adopcji - tak znaleźli Pestkę. Innymi słowy Pestce się udało, jak mało której suni, zwłaszcza, że oni jutro po nią chcą sami jechać do Łodzi i ją przywieźć do domu - Pestka pakuj się i wszystkiego najlepszego w nowym domu!!! Quote
tana Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 :multi: grtuluję serdecznie sunieczce i dzięki Ci Basiu za sprawdzenie domku. To się mała zdziwi jak zobaczy jaki raj na nia czeka:) Wspaniale! Quote
Borówka16 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Super wieści Basiu! :loveu: Pestka - pakuj się! :) Quote
Limba Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Cudowne wieści , mam Pesię cały czas na tablicy na fb, cieszę się z tego domu - mam podobne suczki ze schroniska, tzn. niepozorne z wygladu, ale o wspaniałym harakterze! wyciąganie psa z cienia i nagłasnianie działa cuda, dzięki Wam za to! Quote
Limba Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Laptop mi zjada litery i jak nie poprawię to wygląda jak byki ort. - oczywiście c h a r a k t e r... Quote
Marycha35 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Basiu dziękujemy:):):) Bardzo się cieszę, że domek wypadł cudnie. Dla tej suni wszystko co najlepsze:) Quote
2010 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Super wiadomość i czekamy do jutra...Trzymam mocno kciuki! Quote
Nano Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 to ja przy okazji: Zapraszam na bazarek dla Kremci !!! Zbieramy na utrzymanie w DT !!! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210557-SESJA-ZDJ%C4%98CIOWA-gdzie-tylko-zechcesz-MASA%C5%BB-z-dojazdem-%21%21%21-Dla-Kremci-do-13.07-"]http://www.dogomania.pl/threads/210557-SESJA-ZDJ%C4%98CIOWA-gdzie-tylko-zechcesz-MASA%C5%BB-z-dojazdem-!!!-Dla-Kremci-do-13.07-[/URL] okazja !!! atrakcyjne ceny !!! SESJA ZDJĘCIOWA - cała Polska !!! MASAŻ - Poznań, Międzywodzie !!! :D Quote
kinia098 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Mocne kciuki za przepiękną Pesteczkę :loveu: :thumbs: Quote
Marycha35 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 No i co z sunią???????????????????????????? Quote
Borówka16 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Na prośbę niki piszę, że mała jest w domku, zaaklimatyzowała się, jest ok :) Quote
Marycha35 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ooooo supero:) Ale jakoweś foty to nam się należą;) Quote
2010 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A będą jakieś fotki.............albo ....czekamy Quote
Marycha35 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ludkowie proszę looknijcie tu: http://www.dogomania.pl/threads/2098...OMOZ-MU!/page5 Bidulec staruszek w potrzebie, z szansą na nowe, lepsze życie:smile: 1 Quote
nika28 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Wczoraj napisałam długiego posta i mi go wcięło :oops: Basiu, dziękuję baaaardzo za wizytę :loveu: Ja nadal nie mogę uwierzyć że się udało... Ona tyle czekała na domek :( i wcale urodziwa nie była... ALE SIĘ UDAŁO :) Państwo sami po nią przyjechali do przytuliska, Pestka od razu wskoczyła do samochodu, tak jakby wiedziała, że to jej ludzie. W drodze na początku bardzo zaciekawiona, później jednak położyła się grzecznie. Państwo są nią zachwyceni, w domu jest grzeczna, nie niszczy, załatwia się na dworze :) Bardzo mądra i szybko się uczy. A to meil od p. Gosi : dziekujemy za zrobienie oglaszenia o pestce..dzieki tobie dowiedzielismy sie o niej,a tak to pewnie nie wiedzielibysmy do teraz o jej istnieniu.wysylam kilka zdjec, jest super,nie mamy z nia zadnych problemow(chciala na lozko wskakiwac,ale jej nie pozwolilismy i spi u siebie lub za lozkiem) i wszyscy nam mowia ze to taka madra i fajna psinka.puszczamy ją juz ze smyczy (w parkach,w miejscach gdzie jest trawa,nie przy ulicy oczywiscie:)) i pilnuje sie,ucze ja przybiegac na zawolanie-zawsze przychodzi.ucze ją super bawi sie z innymi psami - ganiaja w kolko jak szalone.wczesniej tez wyslalam kilka zdjec,mam nadzieje ze dotarly.pozdrawiam! i zycze jak najwiecej udanych adopcji dla pieskow,a w szczegolnosci dla tych z Głowna:) Idę zmienić tytuł :) Quote
Iljova Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 super !!!! Bardzo się cieszę i zamieszczam tą informację na FB :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tana Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Matulu jak bosko!!! Ogromnie się cieszę. Gratuluję psince:) Quote
Marycha35 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Nooooooooooooooo i właśnie dokładnie o takie pycha wieści chodziło:) Nikuś miało być cudnie i jest:):):) Pestko śliczna jesteś i szczęśliwa, huraaa. Uściski dla państwa:) Quote
Recommended Posts