Jump to content
Dogomania

Mała, ruda terierkowata zostaje NA ZAWSZE w domku "tymczasowym"!!!

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z drugą moja suką (Jagną) mogłaby pomieszkać "trochę". Czata jest konfliktowa.
Więc jako wyjście awaryjne, mogę ją wziąć - Jeśli rodzice wezmą moją Czatę, a na "jakiś" czas na pewno wezmą. Na długo już będą marudzić, że im kłopot na głowę zwalam.

Posted

Magdina,
Myślę (głowy nie dam, ale tak mi się wydaje!!!), że sunia mogłaby byc u moich rodziców dłużej. Może nawet do czasu znalezienia stałego domu - ale nie mogę wprost zapytać rodziców, bo się wystraszą, że jeszcze u nich zostanie całe miesiące i się nie zgodza.

Posted

Mój tata ma wielkie serce.
A jesli mama po 3 tyg nie będzie się zgadzac na dłuższe przechowanie suni, to zawsze można ją ulokować na kolejne 2 tyg u mnie (jesli mama weźmie moja Czatę)

Posted

ok, to skontaktujmy sie z ta dziewczyna i jesli moze to niech psine zabierze dzisiaj a jak nie to nakręcę mojego narzeczonego żeby jutro skoczył do Warszawy:) kupie jakies puszki dla niej,chrupki itp

Posted

Magdina napisał(a):
ok, to skontaktujmy sie z ta dziewczyna i jesli moze to niech psine zabierze dzisiaj a jak nie to nakręcę mojego narzeczonego żeby jutro skoczył do Warszawy:) kupie jakies puszki dla niej,chrupki itp

Magdina no i co z rudzielcem? Jedzie do Wawy?

Posted

własnie ustalilismy,ze mój chłopak razem z sasiadem przyjada do was dzisiaj koło 17-18. Sam nie moze jechac bo pies nie usiedzi na miejscu i bedzie skakał po całym aucie.Z Łodzi do Warszawy to chyba mu zajmie tak koło 2 godz. Pasuje ci tak? a co mam mu kupic-chrupki czy puszki?

Posted

ok to lecę do sklepu. Podaje ci tez numer mojego chłopaka tak na wszelki wypadek 508168003 ,jeszcze sie odezwe bo pociag do wrocławia mam o 14.30-on mnie odwiezie i potem jedzie do ciebie

Posted

Super!
Już mamy wygrzebane z szafy stare obróżki, smyczki, szelki, miski itd...
Myślicie, że ona lubi sie bawić zabaweczkami? Mam w domu masę zabawek - mogę troche zawieźć rodzicom.

Posted

uwielbia sie bawić!!to straszna pieszczocha i ciagle merda ogonkiem!nawet wet powiedział,że ktoś będzie miał super psa jesli ja przygarnie!!od jutra trzeba zaczac akcje poszukiwania dla niej domku!jak nikt sie nie znajdzie to juz rozmawiałam z właścicilka przytuliska w Sycynie i ona go wezmie ,zreszta każdego innego psa tez bo ona kocha zwierzaki!!tylko szkoda psiaków zeby tam spędziły całe życie:(