Magdina Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Witam, Jestem z Wrocławia, wczoraj przyjechałam na weekend do Łodzi i znalazłam na drodze wyrzuconego psiaka-troche większy szczeniak. Zaraz jade z nim do weterynarza ale w niedziele wracam do domu i nie wiem co robić. Boję się,że jak go oddam do schroniska to może źle skończyc! a na to zimo nie mozna go wypuścić bo zamarznie!!!! INFO BIEŻĄCE-suńcia przebywa w domku zastępczym w Warszawie ale potrzebuje stałego właściciela!jest kochanym przytulańcem,wesoła i ciekawska świata!ktoś ,kto ją przygarnie będzie z niej miał bardzooooooo dużo radości!!!SZUKAMY CIEPŁEGO DOMKU!! Quote
pixie Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Magdina']Witam, Jestem z Wrocławia, wczoraj przyjechałam na weekend do Łodzi i znalazłam na drodze wyrzuconego psiaka-troche większy szczeniak. Zaraz jade z nim do weterynarza ale w niedziele wracam do domu i nie wiem co robić. Boję się,że jak go oddam do schroniska to może źle skończyc! a na to zimo nie mozna go wypuścić bo zamarznie!!!!Jeśli ktos moze jakoś pomóc??potrzebny domek!! proszę o sms na 502287283 Pozdrawiam Magda zawiadamiam przez gg wszystkich dogo z Lodzi Katya Karola Moriaaa Majafaja Shadow..popatrzcie moe o kims zapomnialam moze tez warto jednak wroclaw zawiadomic, z Mapy Dogo bo skoro wracasz jutro moze jakims cudem tam sie domek choc tymczasowy znajdzie? Quote
Kar0la Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Jestem. Tylko nie oddawajcie go do łódzkiego schroniska. U nas zdarzają się przypadki nosówki. A on pewnie nieszczepiony. Z tymczasami ciężko, ale daj zdjęcie będziemy myśleć. Wracasz jutro do Wrocławia??? Quote
pixie Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Jeszcze zaprosze tu Seaside, jest nieoceniona w dryblingu...czyli w poszukiwaniu potencjalnych skutecznych watkowiczow Quote
Kar0la Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Moriaaa nie ma neta. No chyba, że zajrzy do siostry. Netti masz jakiś pomysł? Katya ma w tej chwili 3 psy w domu. Mai chyba nie ma w Polsce. Jest jeszcze Niewiasta, Julia... Quote
pixie Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 do tych nie mam zadnych namiarow..juz musze wyjsc z dogo seaside zawiadomiona na pw..nie wiem czy ma dostep do netu w we.. jednakze caly wroclaw byl sciagniety przez nia w watku psa z kulkurydzy zalozoym przez kulka8 - mozna w tem sposb do wroclawian z mapy dogo i nie tylko dotrzec Quote
Kar0la Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Czekamy na Magdinę. Może jak wróci od weta to się odezwie. Ja też zaraz muszę wyjść. Zajrzę później. Quote
Magdina Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Dopiero jade z nim do lekarza, bo wczesniej nie miałam auta.Postaram sie zrobic mu fotki i tu dołączyc.Jesli nie był sczepiony a pewnie nie to zapłacę za szczepeienie byle znalazł domek!!czyli do łódzkiego schronu go nie oddawac??? Quote
Magdina Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Kar0la napisał(a):Jestem. Tylko nie oddawajcie go do łódzkiego schroniska. U nas zdarzają się przypadki nosówki. A on pewnie nieszczepiony. Z tymczasami ciężko, ale daj zdjęcie będziemy myśleć. Wracasz jutro do Wrocławia??? Jutro wracam wiec mam mało czasu na działanie! a tu śnieg sypie i szkoda piesia zostawiać Quote
Magdina Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 pixie napisał(a):zawiadamiam przez gg wszystkich dogo z Lodzi Katya Karola Moriaaa Majafaja Shadow..popatrzcie moe o kims zapomnialam moze tez warto jednak wroclaw zawiadomic, z Mapy Dogo bo skoro wracasz jutro moze jakims cudem tam sie domek choc tymczasowy znajdzie? DO mAJAFAJA JUZ PISAŁAM ALE NIE MA JEJ W POLSCE,DAŁA MI TEL,DO JAKIEJS DZIEWCZYNY,PRZEDZWONIE DO NIEJ ZARAZ Quote
Magdina Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 właśnie wróciliśmy od weterynarza, oto wieści:Sunia jest młoda bardzo,do roku, nie urośnie już,zdrowa, dostała tabletke na robaki i płyn na pchły.Jest mega radosna i wielka przytulaka. POTRZEBNY DOM BO INACZEJ JUTRO SCHRONISKO:( zaraz dołącze fotkę Quote
katya Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Do jutra to na pewno nie uda się znalźć stałego domku... Quote
Kar0la Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Śliczna sunieczka... Proszę tylko nie łódzkie schronisko... Quote
Niewiasta_21 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ah,znowu jakas bidulka. Co tu robic,co tu robic?! Quote
pixie Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 widze, ze niedobrze... seaside nie przybyla...wroclaw jeszcze wroclaw zostal ale z drugiej strony ona raczej na zadbana wyglada..wiec moze komus uciekla? ale tez i na spokojna..wiec sama nie wiem co tu myslec zle bardzo zle..zaraz trzeba wroclawian zwolywac magdo czy mozez ja w razie czego zabrac ze soba do wroclawia...jedziesz pociagiem? jesli tak i moglabys ja tam zabrac zakladajac jakims cudem DT we wroclawiu to trzebaby jakas ksiazeczke wypozyczyc ...znaczy sie zdrowia psa Quote
Niewiasta_21 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ale jesli sunia wyląduje w schronie łódzkim to jest szansa na to ze własciwciel bedzie ją szukał. Chciaz nie koniecznie. Quote
katya Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A jak nie wyląduje w schronie to nie ma szansy, że ją znajdzie??? Jak ktoś szuka, to znajdzie. Ale ja jestem pewna, że ona nie zginęła... Quote
Kar0la Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Niewiasta_21 napisał(a):Ale jesli sunia wyląduje w schronie łódzkim to jest szansa na to ze własciwciel bedzie ją szukał. Chciaz nie koniecznie. Albo odejdzie na nosówkę... Quote
Magdina Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Piesio został wyrzucony z auta w czwartek rano przynajmniej tak mi tu doniesli ludzie,którzy to widzieli!! piesio dostał w klinice książeczkę. Jesli chodzi o Wrocław to mogę go zabrać tylko muszę byc pewna,że ktoś go przejmie bo ja mam psa w domu i moze 1 noc by był u mnie a co potem??!!schronisko łódzko odpada,jak cos to zawioze do Sycyna bo tam jestem wolontariuszka ale tam kobieta ma 170 psów!patrzcie www.przytulisko.com Quote
Magdina Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 czy macie może namiary do kogos kto mógłby przenocowac 1 noc tego psiaka?tzn jutro?bo wtedy w poniedziałek moj chłopak jedzie z Łodzi do Zielonej Góry wiec podrzuci go do tamtego przytuliskaale jutro nie mamy gdzie go dac Quote
Recommended Posts