Jump to content
Dogomania

Mała, ruda terierkowata zostaje NA ZAWSZE w domku "tymczasowym"!!!

Recommended Posts

Posted

Witam,
Jestem z Wrocławia, wczoraj przyjechałam na weekend do Łodzi i znalazłam na drodze wyrzuconego psiaka-troche większy szczeniak. Zaraz jade z nim do weterynarza ale w niedziele wracam do domu i nie wiem co robić. Boję się,że jak go oddam do schroniska to może źle skończyc! a na to zimo nie mozna go wypuścić bo zamarznie!!!!

INFO BIEŻĄCE-suńcia przebywa w domku zastępczym w Warszawie ale potrzebuje stałego właściciela!jest kochanym przytulańcem,wesoła i ciekawska świata!ktoś ,kto ją przygarnie będzie z niej miał bardzooooooo dużo radości!!!SZUKAMY CIEPŁEGO DOMKU!!

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magdina']Witam,
Jestem z Wrocławia, wczoraj przyjechałam na weekend do Łodzi i znalazłam na drodze wyrzuconego psiaka-troche większy szczeniak. Zaraz jade z nim do weterynarza ale w niedziele wracam do domu i nie wiem co robić. Boję się,że jak go oddam do schroniska to może źle skończyc! a na to zimo nie mozna go wypuścić bo zamarznie!!!!Jeśli ktos moze jakoś pomóc??potrzebny domek!! proszę o sms na 502287283
Pozdrawiam

Magda

zawiadamiam przez gg wszystkich dogo z Lodzi
Katya Karola Moriaaa Majafaja Shadow..popatrzcie moe o kims zapomnialam

moze tez warto jednak wroclaw zawiadomic,
z Mapy Dogo
bo skoro wracasz jutro moze jakims cudem tam sie domek choc tymczasowy znajdzie?

Posted

Jestem. Tylko nie oddawajcie go do łódzkiego schroniska. U nas zdarzają się przypadki nosówki. A on pewnie nieszczepiony. Z tymczasami ciężko, ale daj zdjęcie będziemy myśleć.

Wracasz jutro do Wrocławia???

Posted

Moriaaa nie ma neta. No chyba, że zajrzy do siostry. Netti masz jakiś pomysł?
Katya ma w tej chwili 3 psy w domu. Mai chyba nie ma w Polsce. Jest jeszcze Niewiasta, Julia...

Posted

do tych nie mam zadnych namiarow..juz musze wyjsc z dogo
seaside zawiadomiona na pw..nie wiem czy ma dostep do netu w we..
jednakze caly wroclaw byl sciagniety przez nia w watku psa z kulkurydzy zalozoym przez kulka8 - mozna w tem sposb do wroclawian z mapy dogo i nie tylko dotrzec

Posted

Dopiero jade z nim do lekarza, bo wczesniej nie miałam auta.Postaram sie zrobic mu fotki i tu dołączyc.Jesli nie był sczepiony a pewnie nie to zapłacę za szczepeienie byle znalazł domek!!czyli do łódzkiego schronu go nie oddawac???

Posted

Kar0la napisał(a):
Jestem. Tylko nie oddawajcie go do łódzkiego schroniska. U nas zdarzają się przypadki nosówki. A on pewnie nieszczepiony. Z tymczasami ciężko, ale daj zdjęcie będziemy myśleć.

Wracasz jutro do Wrocławia???

Jutro wracam wiec mam mało czasu na działanie! a tu śnieg sypie i szkoda piesia zostawiać

Posted

pixie napisał(a):
zawiadamiam przez gg wszystkich dogo z Lodzi
Katya Karola Moriaaa Majafaja Shadow..popatrzcie moe o kims zapomnialam

moze tez warto jednak wroclaw zawiadomic,
z Mapy Dogo
bo skoro wracasz jutro moze jakims cudem tam sie domek choc tymczasowy znajdzie?

DO mAJAFAJA JUZ PISAŁAM ALE NIE MA JEJ W POLSCE,DAŁA MI TEL,DO JAKIEJS DZIEWCZYNY,PRZEDZWONIE DO NIEJ ZARAZ

Posted

właśnie wróciliśmy od weterynarza, oto wieści:Sunia jest młoda bardzo,do roku, nie urośnie już,zdrowa, dostała tabletke na robaki i płyn na pchły.Jest mega radosna i wielka przytulaka. POTRZEBNY DOM BO INACZEJ JUTRO SCHRONISKO:( zaraz dołącze fotkę

Posted

widze, ze niedobrze...
seaside nie przybyla...wroclaw jeszcze wroclaw zostal

ale z drugiej strony ona raczej na zadbana wyglada..wiec moze komus uciekla? ale tez i na spokojna..wiec sama nie wiem co tu myslec

zle bardzo zle..zaraz trzeba wroclawian zwolywac
magdo czy mozez ja w razie czego zabrac ze soba do wroclawia...jedziesz pociagiem? jesli tak i moglabys ja tam zabrac zakladajac jakims cudem DT we wroclawiu to trzebaby jakas ksiazeczke wypozyczyc ...znaczy sie zdrowia psa

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Ale jesli sunia wyląduje w schronie łódzkim to jest szansa na to ze własciwciel bedzie ją szukał. Chciaz nie koniecznie.

Albo odejdzie na nosówkę...

Posted

Piesio został wyrzucony z auta w czwartek rano przynajmniej tak mi tu doniesli ludzie,którzy to widzieli!! piesio dostał w klinice książeczkę. Jesli chodzi o Wrocław to mogę go zabrać tylko muszę byc pewna,że ktoś go przejmie bo ja mam psa w domu i moze 1 noc by był u mnie a co potem??!!schronisko łódzko odpada,jak cos to zawioze do Sycyna bo tam jestem wolontariuszka ale tam kobieta ma 170 psów!patrzcie www.przytulisko.com

Posted

czy macie może namiary do kogos kto mógłby przenocowac 1 noc tego psiaka?tzn jutro?bo wtedy w poniedziałek moj chłopak jedzie z Łodzi do Zielonej Góry wiec podrzuci go do tamtego przytuliskaale jutro nie mamy gdzie go dac