Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']dzisiaj niedziela - skłąd nie czynny. Właśnie tak liczyłąm, że gdyby od razu zainwestować w boks tą kwotę którą zapłaciłyśmy za jego hotel to miałby super domek. ( 9744,-)[/QUOTE]

O matko! Za takie pieniadze to on by miał domek z ganeczkiem. Sprawdź koniecznie koszty jakie bedą i coś się wymyśli.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']O matko! Za takie pieniadze to on by miał domek z ganeczkiem. Sprawdź koniecznie koszty jakie bedą i coś się wymyśli.[/QUOTE]

dokładnie :]

Posted

A wiecie, że Bast ma tablicę wyświetlaną 2191 razy i 16 odsłon telefonu ?

Ciociu Obieżyświat a co z tym zamowionym tekstem. Dalej nic ?

Posted

sharka, stokrotne dzięki. Ten pies nie moze iść do adopcji - jest Twój :p
Kombinuję i rachuję zbieram oferty. Muszę to zrobić choćby dla swojej wygody. Teraz gdy ktoś chce wejść na podwórko, musi się przedzierać przez stosy futra i brudne łapy. Całe podwórko to pułapki. Leje po bombach i jamy. My wiemy jak sie poruszać, ale goście - nie. Dlatego przyjmujemy gości zza furtki. Gościnna jestem, co?:diabloti:

Posted

[quote name='luka1']sharka, stokrotne dzięki. Ten pies nie moze iść do adopcji - jest Twój :p
Kombinuję i rachuję zbieram oferty. Muszę to zrobić choćby dla swojej wygody. Teraz gdy ktoś chce wejść na podwórko, musi się przedzierać przez stosy futra i brudne łapy. Całe podwórko to pułapki. Leje po bombach i jamy. My wiemy jak sie poruszać, ale goście - nie. Dlatego przyjmujemy gości zza furtki. Gościnna jestem, co?:diabloti:[/QUOTE]

Baścisko :loveu::loveu::loveu:

luka, przynajmniej nie musisz kawek robić jak kogoś przyniesie ;) jeszcze się zastanów z tą przebudową ;P albo po prostu taki tunel z siatki trzeba zrobić dla ludzi - jak w parku jurajskim :D

Posted

w ten upał to nawet nie chce mi się uzupełniać wpłat. Cały dzień w upale i kurzu, więc wieczorem - prysznic i leżanko. Ale dziś nadrobię zaległości - jeszcze tylko trochę poganiam psiaki.

Posted

[quote name='luka1']w ten upał to nawet nie chce mi się uzupełniać wpłat. Cały dzień w upale i kurzu, więc wieczorem - prysznic i leżanko. Ale dziś nadrobię zaległości - jeszcze tylko trochę poganiam psiaki.[/QUOTE]

nie gorączkuj się, będziesz miała chwilę to sprawdzisz, banki maja jakieś problemy z przelewami, dlatego pytam

Posted

[quote name='luka1']Królików nie mam ale kotów co raz więcej - swoich i obcych co to na pojedzonko wpadają. To ostatni przybytek

ależ ma piękne cętki :crazyeye:

Posted

W przyszłym tygodniu ma przyjechać kopara i wyrównywać teren. Jedna ze znajomych zaoferowała pomoc i właściwie to ona ma robić ogrodzenie boksów. Po zrobieniu ogrodzenia zostaną przeniesione istniejące boksy i ustawione dwa nowe, które czekają na zrobienie ogrodzenia. Dopiero wtedy rozpatrzę sie gdzie i jak zorganizować dom dla Basta. Myślę, że jedna z zapasowych bud będzie dla niego dobra. Muszę poszukać pomysłu na wygodny kojec dla niego, taki żeby był zaciszny i dawał trochę ciepła. - może z płyt OSB? Może znacie jakieś projekty, widziałyście gdzieś przykłady - chętnie przyjmę podpowiedź.