Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Wszystko ok, na dziewczynki czekał juz ugotowany obiad, pani uszyla im kolderki, warunki podobno super, państwo ok 50 bardzo zaaferowani, dziewczyna schowała sie miedzy drzewami i ich obserwowala :) Pieski pierwsza noc przespaly, za panią zaczynaja powoli chodzić, maja apetyt, więc chyba będzie ok....

Miło czytać takie wieści :lol:

Posted

Czy były jakieś telefony w sprawie Basta ? Pytam bo ostatnio 2 razy byl odslaniany telefon na tablicy...
Zmieniłam dziś region na Wielkopolskę, miasto Poznań. Może być ?

Posted

sharka napisał(a):
ostatnio Poznań pewnie się za dobrze nie kojarzy :/ ale może ktoś stąd też się zakocha w Baście :)

Dlatego wolę zapytać.

Posted

Był jeden telefon. Pani wypytywała o jego charakter, zdrowie, zachowanie (koty, dzieci) i ma się zastanowić. To było chyba za ślązka (?).

Posted

luka1 napisał(a):
Był jeden telefon. Pani wypytywała o jego charakter, zdrowie, zachowanie (koty, dzieci) i ma się zastanowić. To było chyba za ślązka (?).

Wreszcie jest jakiś odzew. Pokazywałam go juz w kilku województwach. Bast goni koty ? Dobrze pamiętam ?
Luka, a masz jakieś wieści od Milki ?

Posted

Nawet dziś wspominałam, że trzeba poprosić Naris o odwiedziny Milki. Ostatnie wiadomości były bardzo dobre. Pani przysłąła zdjęcia ale nie mailem tylko na papierze. Miałam zeskanować ale skaner wysiadł a potem zapomniałam. :oops: Najistotniejsze było to, że Milka zaakceptowała przewagę Pana w stadzie.Przestała go wyrzucać z sypialni. Tzn Pan od samego początku pokazał Milce, że to on ma prawo do łóżka a nie ona i w końcu pogodziła się z losem. :evil_lol:

A tu przeczytajcie coś jako ciekawostkę - uczyć trzeba się od mądrzejszych, ja np nie potrafię wyżywić psa za 1,20

http://www.ziemia-sochaczewska.pl/spolecznosc/azorek-ma-nowego-pana/

Posted (edited)

obiezyswiat75 napisał(a):
Jeszcze nie :(
moze Basta tez na Morusku podpromować?

Poczekajmy z tym.
Dziś na tablicy znow byl odsłonięty telefon. :lol:
Tak bym chciala, żeby osoba ktora dzwoniła w sprawie Basta do Cioci luki zdecydowała się na jego adopcję :modla:

Edited by barb
Posted

barb napisał(a):
. :lol:
Tak bym chciala, żeby osoba ktora dzwoniła w sprawie Basta do Cioci luki zdecydowała się na jego adopcję :modla:

o ile to ten właściwy dom.

Posted

luka1 napisał(a):
zainteresowanie Basta zabawką jest wręcz powalające. Gdyby ta zabawka miała długie uszy i miękkie futerko- ale sznurek? BLE

przemykał jak cień wtedy :D

Posted

[quote name='obiezyswiat75']zła jestem. Dziewczyna od tekstów zniknęła, pewno na urlop pojechała. A ja wciąż czekam na 3 teksty do ogłoszeń. Ech....[/QUOTE]
To nie w porządku. A czyj to był bazarek ?

Na pocieszenie dodam, że ogłoszenie Basta ma bardzo duża oglądalność. Telefon odslaniany w sumie 15 razy (7 razy od czasu wyrożnienia).

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Dzhagody albo jakoś podobnie- muszę sprawdzić.
tak myślę, że jak Barry jedzie do domu, to ja jego wyróżnione gumtree i Moruska na Basta przerzucę.
jak myślicie?[/QUOTE]
Byłoby super :lol: A jeśli do 27 lipca wciąż nie znajdzie domu to przedłużę wyróznienie tablicy (dzięki Tobie ):lol: