barb Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Wszystko ok, na dziewczynki czekał juz ugotowany obiad, pani uszyla im kolderki, warunki podobno super, państwo ok 50 bardzo zaaferowani, dziewczyna schowała sie miedzy drzewami i ich obserwowala :) Pieski pierwsza noc przespaly, za panią zaczynaja powoli chodzić, maja apetyt, więc chyba będzie ok.... Miło czytać takie wieści :lol: Quote
barb Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Czy były jakieś telefony w sprawie Basta ? Pytam bo ostatnio 2 razy byl odslaniany telefon na tablicy... Zmieniłam dziś region na Wielkopolskę, miasto Poznań. Może być ? Quote
sharka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 ostatnio Poznań pewnie się za dobrze nie kojarzy :/ ale może ktoś stąd też się zakocha w Baście :) Quote
barb Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 sharka napisał(a):ostatnio Poznań pewnie się za dobrze nie kojarzy :/ ale może ktoś stąd też się zakocha w Baście :) Dlatego wolę zapytać. Quote
luka1 Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Był jeden telefon. Pani wypytywała o jego charakter, zdrowie, zachowanie (koty, dzieci) i ma się zastanowić. To było chyba za ślązka (?). Quote
barb Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 luka1 napisał(a):Był jeden telefon. Pani wypytywała o jego charakter, zdrowie, zachowanie (koty, dzieci) i ma się zastanowić. To było chyba za ślązka (?). Wreszcie jest jakiś odzew. Pokazywałam go juz w kilku województwach. Bast goni koty ? Dobrze pamiętam ? Luka, a masz jakieś wieści od Milki ? Quote
luka1 Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Nawet dziś wspominałam, że trzeba poprosić Naris o odwiedziny Milki. Ostatnie wiadomości były bardzo dobre. Pani przysłąła zdjęcia ale nie mailem tylko na papierze. Miałam zeskanować ale skaner wysiadł a potem zapomniałam. :oops: Najistotniejsze było to, że Milka zaakceptowała przewagę Pana w stadzie.Przestała go wyrzucać z sypialni. Tzn Pan od samego początku pokazał Milce, że to on ma prawo do łóżka a nie ona i w końcu pogodziła się z losem. :evil_lol: A tu przeczytajcie coś jako ciekawostkę - uczyć trzeba się od mądrzejszych, ja np nie potrafię wyżywić psa za 1,20 http://www.ziemia-sochaczewska.pl/spolecznosc/azorek-ma-nowego-pana/ Quote
bakusiowa Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Ostatnio nie przysyłam pieniędzy dla Bastusia lecz nie zapomniałam o nim. Niedługo moje sprawy wyprostują się i wszystko wyrównam. Quote
luka1 Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 A mnie udało się płacić zadłużenie hotelowe. Została mi jeszcze wetka :lol: ale to już tylko jakieś 2000,- :p Quote
barb Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Zrobilam Bastowi nowe ogłoszenie na gumtree - na Kraków . http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/bast-idealny-pies-strozujacy-501526419 Ciociu Obiezyświat, a jest już ten zamówiony dla Basta tekst ? Edited July 7, 2013 by barb dodanie linku Quote
obiezyswiat75 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Jeszcze nie :( moze Basta tez na Morusku podpromować? Quote
barb Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) obiezyswiat75 napisał(a):Jeszcze nie :( moze Basta tez na Morusku podpromować? Poczekajmy z tym. Dziś na tablicy znow byl odsłonięty telefon. :lol: Tak bym chciala, żeby osoba ktora dzwoniła w sprawie Basta do Cioci luki zdecydowała się na jego adopcję :modla: Edited July 7, 2013 by barb Quote
inka33 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Baścior :kciuki: zaciskam, kawopijcu! :glaszcze: Quote
luka1 Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 barb napisał(a):. :lol: Tak bym chciala, żeby osoba ktora dzwoniła w sprawie Basta do Cioci luki zdecydowała się na jego adopcję :modla: o ile to ten właściwy dom. Quote
luka1 Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 zainteresowanie Basta zabawką jest wręcz powalające. Gdyby ta zabawka miała długie uszy i miękkie futerko- ale sznurek? BLE Quote
Czorcik Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 luka1 napisał(a):zainteresowanie Basta zabawką jest wręcz powalające. Gdyby ta zabawka miała długie uszy i miękkie futerko- ale sznurek? BLE przemykał jak cień wtedy :D Quote
barb Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Zmienilam z Poznania na Wrocław i dodałam jedno z nowych zdjęć jako głowną fotkę http://tablica.pl/oferta/bast-idealny-pies-strozujacy-szuka-domu-IDPl6x.html - może być czy zmienić ? Quote
obiezyswiat75 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 zła jestem. Dziewczyna od tekstów zniknęła, pewno na urlop pojechała. A ja wciąż czekam na 3 teksty do ogłoszeń. Ech.... Quote
sharka Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 mogła info zostawić... we wrześniu wszystko wróci do normy :) Quote
barb Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='obiezyswiat75']zła jestem. Dziewczyna od tekstów zniknęła, pewno na urlop pojechała. A ja wciąż czekam na 3 teksty do ogłoszeń. Ech....[/QUOTE] To nie w porządku. A czyj to był bazarek ? Na pocieszenie dodam, że ogłoszenie Basta ma bardzo duża oglądalność. Telefon odslaniany w sumie 15 razy (7 razy od czasu wyrożnienia). Quote
obiezyswiat75 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Dzhagody albo jakoś podobnie- muszę sprawdzić. tak myślę, że jak Barry jedzie do domu, to ja jego wyróżnione gumtree i Moruska na Basta przerzucę. jak myślicie? Quote
barb Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Dzhagody albo jakoś podobnie- muszę sprawdzić. tak myślę, że jak Barry jedzie do domu, to ja jego wyróżnione gumtree i Moruska na Basta przerzucę. jak myślicie?[/QUOTE] Byłoby super :lol: A jeśli do 27 lipca wciąż nie znajdzie domu to przedłużę wyróznienie tablicy (dzięki Tobie ):lol: Quote
obiezyswiat75 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 na której stronie znajdę fotki do ogłoszeń? Chciałam zwłaszcza tą, która jest na tablicy tę z uszami do góry, bo mnie rozczula :) Quote
Recommended Posts