Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1'] I nagle dostaję maila, w którym ktoś prosi by pomóc mu w znalezieniu domu dla jego psów - dlaczego? Bo rozszerzyli swoją działalność gospodarczą i psy im w tym przeszkadzają.
[/QUOTE]
To jacyś ludzie zupełnie pozbawieni serca i odpowiedzialności.

Posted

Jak tam Baścik? Ja dziś miałam dzień pełen wrażeń. Przyjechał wór ryżu, paczka z darami, a na koniec zabrałyśmy malutkiego pieseczka postrzelonego śrutem.

Posted

[quote name='barb']Wczoraj w programie na tvn o piesku mieszkającym na ulicy wystąpiła Pani z Fundacji Nero.[/QUOTE]
Dziś ma być trzeci odcinek programu.

Posted

[quote name='barb']Dziś ma być trzeci odcinek programu.[/QUOTE]

ja znam kolejne odcinki tego serialu :megagrin: - te nie realizowane przez TVN:roflt:

Posted

[quote name='luka1']ja znam kolejne odcinki tego serialu :megagrin: - te nie realizowane przez TVN:roflt:[/QUOTE]
Udało się złapać psiaka?

Posted

[quote name='barb']Udało się złapać psiaka?[/QUOTE]

Trzecia część pokazuje jak Wtorka złapano. Wtorek jest u nas nadal i już pozostanie, został prawnie adoptowany przez Łolkiee - moją córkę. Jest u nas od grudnia i właściwie już nie ma z nim większych problemów. Jedynie konieczność podróży samochodem wywołuje w nim niesamowitą panikę. Pies okropnie się trzęsie, ślini, jest jakby sparaliżowany. Zafundowałyśmy mu ostatnio taką atrakcję wioząc go do weta na kastracją. Pies musiał pozostać w gabinecie przez noc. Rano zastałyśmy go tak spanikowanego, że łzy zakręciły się w oczach. Po powrocie do domu pies na sekundę nie opuszczał mojego pokoju, a gdy siadałam, on przytulał się jak skrzywdzony dzieciak. To ostatecznie przekonało mnie do decyzji córki.

Posted

przepraszam nie było mnie całe wieki, ale nie dlatego , ze Was nie lubię :diabloti: tylko miałam troszkę problemów.
Wracam, czytam, uzupełniam wpłaty - przepraszam Bastowi też zalegałam . :(

MILKA adoptowana, moja kochaniutka krówka adoptowana !!! :):)
musze teraz wyjść a potem lecę do niej na watek

Posted (edited)

[quote name='luka1']Trzecia część pokazuje jak Wtorka złapano. Wtorek jest u nas nadal i już pozostanie, został prawnie adoptowany przez Łolkiee - moją córkę. Jest u nas od grudnia i właściwie już nie ma z nim większych problemów. Jedynie konieczność podróży samochodem wywołuje w nim niesamowitą panikę. Pies okropnie się trzęsie, ślini, jest jakby sparaliżowany. Zafundowałyśmy mu ostatnio taką atrakcję wioząc go do weta na kastracją. Pies musiał pozostać w gabinecie przez noc. Rano zastałyśmy go tak spanikowanego, że łzy zakręciły się w oczach. Po powrocie do domu pies na sekundę nie opuszczał mojego pokoju, a gdy siadałam, on przytulał się jak skrzywdzony dzieciak. To ostatecznie przekonało mnie do decyzji córki.[/QUOTE]
Niestety przegapiłam ostatni odcinek...
Dziekuję luka, że dzięki Tobie wiem, że zakończenie jest szczęśliwe.
[quote name='Czorcik']przepraszam nie było mnie całe wieki, ale nie dlatego , ze Was nie lubię :diabloti: tylko miałam troszkę problemów.
Wracam, czytam, uzupełniam wpłaty - przepraszam Bastowi też zalegałam . :(
MILKA adoptowana, moja kochaniutka krówka adoptowana !!! :):)
musze teraz wyjść a potem lecę do niej na watek[/QUOTE]
Rzeczywiście dawno Cię nie było Cioteczko.

[quote name='luka1']odwiedziłyśmy dziś Basta i nawet pozował do zdjęcia. Śmieszny, wielki pies.[/QUOTE]
Będą nowe fotki? :lol:

Edited by barb
Posted

[quote name='luka1']Trzecia część pokazuje jak Wtorka złapano. Wtorek jest u nas nadal i już pozostanie, został prawnie adoptowany przez Łolkiee - moją córkę. Jest u nas od grudnia i właściwie już nie ma z nim większych problemów. Jedynie konieczność podróży samochodem wywołuje w nim niesamowitą panikę. Pies okropnie się trzęsie, ślini, jest jakby sparaliżowany. Zafundowałyśmy mu ostatnio taką atrakcję wioząc go do weta na kastracją. Pies musiał pozostać w gabinecie przez noc. Rano zastałyśmy go tak spanikowanego, że łzy zakręciły się w oczach. Po powrocie do domu pies na sekundę nie opuszczał mojego pokoju, a gdy siadałam, on przytulał się jak skrzywdzony dzieciak. To ostatecznie przekonało mnie do decyzji córki.[/QUOTE]

ja też przegapiłam ostatni odcinek -ale wciągnęło mnie, jak w telenowelę haha. Jak go złapano???? w tą klatkę

Posted

[quote name='luka1']No i odwiedzam Baścika. Ciotki wywiało.

Wlasnie mialam napisać, że odświeżylam tablicę Bastowi :lol:

Szczeniakom tez odświeżylam, choć ostanio pisałaś, że został tylko jeden.

Ciotki moze przeniosły się na fb na wydarzenie Basta ?

Posted

[quote name='luka1']No i odwiedzam Baścika. Ciotki wywiało.[/QUOTE]

Ciotki kaskę dla psiula organizują ;) jeśli uda się sprzedaż poza bazarkowa to wpadnie dla małego kilka zł. Czekam jeszcze na ostateczną odpowiedź.
Cioteczko wpłaciłam niedawno 7 zł z bazarku i choć to drobniutka kwota potrzebuję potwierdzenia :]

Posted

[quote name='luka1']Wakacje, niektórzy mogą wyjechać, odpocząć, wąchać trawkę, słuchać ptaszków....ech.[/QUOTE]
ale przed wyjazdem natłok pracy, a po powrocie nie wiadomo w co ręce włożyć i w rezultacie bieganie z jęzorem wywieszonym dwa razy mocniej niż przed wakacjami...
Ale może zrób sobie cioteczko wypad weekendowy, może przez dwa dni córka dopilnuje stada?

Posted

[quote name='sharka']Ciotki kaskę dla psiula organizują ;) jeśli uda się sprzedaż poza bazarkowa to wpadnie dla małego kilka zł. Czekam jeszcze na ostateczną odpowiedź.
[/QUOTE]
Widzialam wczoraj. Chodzi o telewizor ? Ciotka, ja sie naprawde martwię, że Ty się wysprzedasz ze wszystkiego...

Posted

[quote name='luka1']Wakacje, niektórzy mogą wyjechać, odpocząć, wąchać trawkę, słuchać ptaszków....ech.[/QUOTE]
A niektórzy muszą pracować, wąchać spaliny w mieście i słuchać od rana warkotu samochodów...ech ;)

Posted

już uzupełniłam wpłaty. Niestety tak działa mój internet - raz jest raz go nie ma i nigdy nie wiem co zapisało a co nie. Przepraszam i bardzo dziękuję w imieniu Basta. Bardzo proszę o kontrolowanie wpisów żebym czegoś nie przeoczyła.