Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to zaczynamy kolejny dzionek. Znowu święto. Kraj w którym dni wolnych od pracy jest więcej niż tych do przepracowania.
Tak z rana lubię sobie poczytać ciekawostki na Fb. Dziś znalazłam coś co napełniło mnie wielką radością i optymizmem na lepsze jutro. :p
http://stopsyjonizmowi.wordpress.com/2012/06/06/katastralne-uderzenie-w-mieszkancow-miast/

A Baścik siedzi sobie wśród zieleni Noskowego ogrodu i ma głęboko pod ogonem wszystkie problemy nasze i wasze, byle micha była.
I tym radosnym akcentem zapraszam wszystkich do spędzenia miło rozpoczętego dnia.

Posted

Czorcik napisał(a):
Micha jest , głaski sa , smaczek tez się znajdzie , kurcze żyć nie umierać , i pod drzewkiem się byczyć

i nam właśnie chodzi o takie szczęśliwe psy :] bo dzieciom zapewnia się beztroskie dzieciństwo i troskami rodziców nie zamęcza, a że pies to wieczny dzieciak... ;)
luka1 już pewnie cioteczko siwiejesz ze zgryzoty skąd brać fundusze na hotelik... przydałby się domek, oj przydał...

Posted

sharka napisał(a):
no tak, dziś szukamy samych pozytywów :D

Baścisko ma dziś odnowioną tablicę, szczeniaczki też. :lol:

Posted

sharka napisał(a):
a szczeniaczki jeszcze nie w domkach?

Ogłoszenie zostało wyedytowane, foty wymienione dla innych szczeniorków.

Posted

luka1 napisał(a):
Wreszcie obejrzałam ten program z udziałem P. Małgosi i nadal nie wiem czemu nie było tam Basta :-(

Jaki to program ? Mozna go gdzieś jeszcze obejrzeć? Może jakiś link ?

Posted

[quote name='sharka']Z wątku Szarika podkradłam ;)

KONKURS
Który pies pokazany na zdjęciu jest najmądrzejszy, najpiękniejszy, no w ogóle NAJ ...?

Posted (edited)

żartuję brzydko...
on ma tą łepetynkę taką że aż łapsko do czochrania samo się wyciąga :)

Edited by sharka
Posted

Łakomy? - on po prostu musi sie spieszyć by go inne nie objadły. Miał już przykład jakie to przykre więc teraz jest zapobiegliwy ( a nie łakomy). No i oczywiście odpowiedź na moje konkursowe pytanie jest? Tak, oczywiście, BAST!!!

Posted

luka1 napisał(a):
Łakomy? - on po prostu musi sie spieszyć by go inne nie objadły. Miał już przykład jakie to przykre więc teraz jest zapobiegliwy ( a nie łakomy). No i oczywiście odpowiedź na moje konkursowe pytanie jest? Tak, oczywiście, BAST!!!

Ten najwiekszy na zdjeciu to Bast ?
Z boku widać tez jakiegoś czekoladka.

Posted

Jak Baścisko taki głód zaznało w przeszłości to zrozumiałe że jest zapobiegliwy :] moja Mika też wie co to głód - jak przyjechała do mnie to zdrapywała z drogi znalezioną rozjechaną starą bułkę :/

Posted

To zdjecie z Mokrego Noska ? Tam jest też piesek Bartuś, przeczytalam przed chwila na olkuskim tzn. w M.Nosku, bo czy jest na zdjecie to nie wiem.