Czorcik Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 mam nadzieję , ze w końcu nastąpi ten szczęśliwy dzień i ktoś się zainteresuje nim Quote
luka1 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 No i mamy czerwiec. Czas leci jak błyskawica i nie zastanawia się nad tym, że wraz z nim życia ubywa. Quote
barb Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 (edited) [quote name='Czorcik']mam nadzieję , ze w końcu nastąpi ten szczęśliwy dzień i ktoś się zainteresuje nim Ja tez :kciuki: Reaktywowałam Bastowi ogłoszenie na Morusku. Widze, ze ma tam tez jeszcze jedno, zrobione przez bazyliszek. http://www.morusek.pl/ogloszenie/96609/Bast---duzy-inteligentny-pies-szuka-domu/ Edited June 3, 2012 by barb Quote
luka1 Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 No to zaczynamy kolejny dzionek. Znowu święto. Kraj w którym dni wolnych od pracy jest więcej niż tych do przepracowania. Tak z rana lubię sobie poczytać ciekawostki na Fb. Dziś znalazłam coś co napełniło mnie wielką radością i optymizmem na lepsze jutro. :p http://stopsyjonizmowi.wordpress.com/2012/06/06/katastralne-uderzenie-w-mieszkancow-miast/ A Baścik siedzi sobie wśród zieleni Noskowego ogrodu i ma głęboko pod ogonem wszystkie problemy nasze i wasze, byle micha była. I tym radosnym akcentem zapraszam wszystkich do spędzenia miło rozpoczętego dnia. Quote
Czorcik Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Micha jest , głaski sa , smaczek tez się znajdzie , kurcze żyć nie umierać , i pod drzewkiem się byczyć Quote
sharka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Czorcik napisał(a):Micha jest , głaski sa , smaczek tez się znajdzie , kurcze żyć nie umierać , i pod drzewkiem się byczyć i nam właśnie chodzi o takie szczęśliwe psy :] bo dzieciom zapewnia się beztroskie dzieciństwo i troskami rodziców nie zamęcza, a że pies to wieczny dzieciak... ;) luka1 już pewnie cioteczko siwiejesz ze zgryzoty skąd brać fundusze na hotelik... przydałby się domek, oj przydał... Quote
luka1 Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Spokojnie - już nie siwieję teraz farbuję :evil_lol: Quote
barb Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 sharka napisał(a):no tak, dziś szukamy samych pozytywów :D Baścisko ma dziś odnowioną tablicę, szczeniaczki też. :lol: Quote
barb Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 sharka napisał(a):a szczeniaczki jeszcze nie w domkach? Ogłoszenie zostało wyedytowane, foty wymienione dla innych szczeniorków. Quote
luka1 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Wreszcie obejrzałam ten program z udziałem P. Małgosi i nadal nie wiem czemu nie było tam Basta :-( Quote
barb Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 luka1 napisał(a):Wreszcie obejrzałam ten program z udziałem P. Małgosi i nadal nie wiem czemu nie było tam Basta :-( Jaki to program ? Mozna go gdzieś jeszcze obejrzeć? Może jakiś link ? Quote
luka1 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/hotele-dla-zwierzat/7603366 Quote
barb Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='luka1']http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/hotele-dla-zwierzat/7603366 Dziękuję. Obejrzę. Quote
luka1 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='sharka']Z wątku Szarika podkradłam ;) KONKURS Który pies pokazany na zdjęciu jest najmądrzejszy, najpiękniejszy, no w ogóle NAJ ...? Quote
sharka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 (edited) żartuję brzydko... on ma tą łepetynkę taką że aż łapsko do czochrania samo się wyciąga :) Edited June 10, 2012 by sharka Quote
Awit Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Haha, ale masz Sharka tempo!! Największy to Bast. Ale łakome to wszystkie:-) Quote
luka1 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Łakomy? - on po prostu musi sie spieszyć by go inne nie objadły. Miał już przykład jakie to przykre więc teraz jest zapobiegliwy ( a nie łakomy). No i oczywiście odpowiedź na moje konkursowe pytanie jest? Tak, oczywiście, BAST!!! Quote
barb Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 luka1 napisał(a):Łakomy? - on po prostu musi sie spieszyć by go inne nie objadły. Miał już przykład jakie to przykre więc teraz jest zapobiegliwy ( a nie łakomy). No i oczywiście odpowiedź na moje konkursowe pytanie jest? Tak, oczywiście, BAST!!! Ten najwiekszy na zdjeciu to Bast ? Z boku widać tez jakiegoś czekoladka. Quote
sharka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Jak Baścisko taki głód zaznało w przeszłości to zrozumiałe że jest zapobiegliwy :] moja Mika też wie co to głód - jak przyjechała do mnie to zdrapywała z drogi znalezioną rozjechaną starą bułkę :/ Quote
barb Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 To zdjecie z Mokrego Noska ? Tam jest też piesek Bartuś, przeczytalam przed chwila na olkuskim tzn. w M.Nosku, bo czy jest na zdjecie to nie wiem. Quote
sharka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 barb napisał(a):To zdjecie z Mokrego Noska ? Tak, chłopaki są w Mokrym Nosku Quote
Recommended Posts