Awit Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Luka czy to Ty byłaś w tv? Ślicznego psiaczka zobaczyłam i myślę, kurde, jaki fajny, jakbym go znała i za chwilę usłyszałam, że to Mysza i od razu wiedziałam że to ta Mysza:-) Quote
luka1 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 No tak Mysza musi wszędzie się wkręcić. :lol: Ona nie ma oporów przed obcymi, za to jak ktoś z domowników coś od niej chce - sika pod siebie. A najlepsza jest jak trzeba jej leki podać :evil_lol::evil_lol:. Ostatnie zakraplanie fiprexsem spowodowało obsikanie nas wszystkich, pomijam panikę w jaką wpadła. Taki to dziwoląg ale kochany dziwoląg i nie do adopcji - jest moja. Quote
bakusiowa Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='Awit']Luka czy to Ty byłaś w tv? Ślicznego psiaczka zobaczyłam i myślę, kurde, jaki fajny, jakbym go znała i za chwilę usłyszałam, że to Mysza i od razu wiedziałam że to ta Mysza:-) Też miałam o to zapytać po pierwszym reportażu. Quote
Czorcik Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 no pewnie ja też oglądała i widziałam kilka znajomych mordek i kawałek futra Milki z boksu, O kurcze luka wybacz Ciebie też widziałam :) a Mysza jak to Mysza to jest mój nakolankowy psiaczek jak do luki wpadam :) Quote
sharka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 no to chyba tylko ja nie widziałam... no ładnie :/ Quote
bakusiowa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 sharka napisał(a):no to chyba tylko ja nie widziałam... no ładnie :/ Były w zeszłym tygodniu aż trzy reportaże w programie Uwaga. Quote
Czorcik Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 a ja dziś wygłaskałam Basta , długo , długo, długo , pół dnia się z nami byczył na słoneczku :):) Quote
sharka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 luka1 jak będziesz miała pieniążki z bazarku na koncie - proszę potwierdź tutaj i na bazarku, że dotarły. Wysłałam 19.04. Bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-KONIEC_Ubrania_duże-rozmiary_pieluszki-na-basen_dla-Basta_rozliczenia (bazarek - sharka i barb) Quote
barb Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='sharka']luka1 jak będziesz miała pieniążki z bazarku na koncie - proszę potwierdź tutaj i na bazarku, że dotarły. Wysłałam 19.04. Bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-KONIEC_Ubrania_duże-rozmiary_pieluszki-na-basen_dla-Basta_rozliczenia (bazarek - sharka i barb) Sharka bazarek Twój - mój był tylko jeden fant. A dziś bylam w Poznaniu dopiero okolo 9.00 - pociąg był 2 godziny spoźniony. Quote
sharka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 barb napisał(a):Sharka bazarek Twój - mój był tylko jeden fant. A dziś bylam w Poznaniu dopiero okolo 9.00 - pociąg był 2 godziny spoźniony. oj tam oj tam, jeden ale zacny ;) ja nie mogę przeboleć że się na kawie nie spotkałyśmy, nie masz czasem przesiadki w P-niu w drodze powrotnej? Ile Ty biedna pojedziesz, 6-8 h? Quote
barb Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 sharka napisał(a):oj tam oj tam, jeden ale zacny ;) ja nie mogę przeboleć że się na kawie nie spotkałyśmy, nie masz czasem przesiadki w P-niu w drodze powrotnej? Ile Ty biedna pojedziesz, 6-8 h? Jadę zawsze bezpośrednim. Czas podróży od 16 godzin w górę ... Quote
sharka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 barb napisał(a):Czas podróży od 16 godzin w górę ... :-o nie mam więcej pytań... Quote
barb Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 sharka napisał(a)::-o nie mam więcej pytań... Najdłużej zdarzyło mi sie jechać 19 godzin , przy czym był to planowany czas podróży z uwagi na remont torów ;) Dobranoc Quote
luka1 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Sharka, oczywiście kasa z bazarku dotarła. Dopisałam tą wpłatę do ogólnego rozliczenia. Mieszkam niby w mieście, ale internet mam radiowy. Ostatnio coś się z nim dzieje - nie wiem czy drzewa podrosły, czy fale radiowe wiatr zwiewa - jak tylko mam coś pilnego do zrobienia - BĘC nie ma internetu. Być może nie pisałam, że pieniążki dotarły albo mi zeżarło. Już nie wiem. Najfajniej jest z przelewami - nigdy nie mam pewności czy już poszedł czy dopiero się wybiera. Przepraszam i oficjalnie potwierdzam że gotówka z bazarku zasiliła konto Basta. Wielkie dzięki Quote
luka1 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 A dziś odebrałam OLBRZYMIE DWIE PAKI SKARBÓW. [SIZE=2]Straszne dzięki i teraz to już muszę się jakoś - masz u mnie Milkę i obydwa szoguny - Czorcik poświadczy, że to oznaka ogromnej wdzięczności z mojej strony :p Quote
barb Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='luka1']A dziś odebrałam OLBRZYMIE DWIE PAKI SKARBÓW. /QUOTE] sharka, udało Ci się podać okazyjnie czy zarobiła poczta ? Quote
sharka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 cieszę się że się przydadzą :) stworki owszem wzięłabym i przytuliła do serducha, ale chcieć a muc... A wdzięczność to z mojej strony jest ogromna za to, że zajmujesz się i pomagasz zwierzakom :loveu: Quote
sharka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='barb'] sharka, udało Ci się podać okazyjnie czy zarobiła poczta ? pocztą niestety, nikt nie zaoferował pomocy w transporcie :/ ale opłata za przesyłkę nie wyszła na szczęście tak duża jak myślałam :) Quote
Czorcik Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='luka1']A dziś odebrałam OLBRZYMIE DWIE PAKI SKARBÓW. [SIZE=2]Straszne dzięki i teraz to już muszę się jakoś - masz u mnie Milkę i obydwa szoguny - Czorcik poświadczy, że to oznaka ogromnej wdzięczności z mojej strony :p Sharka mówię Ci , Milka Szogun, Morusek to prawdziwe psie rarytasy wśród lukowej elity :diabloti: Quote
luka1 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 (edited) mam, ale jaką kochaną. ( w DT - Bast, Piaskowy, Brutus, LaKosta. Na placu - Misia, Szogun, Morusek, Mikuś, Kiler, Marlej, Bury, Tajga, Filipek, Lobo, Zigo, Mat, Nella, Bakara, Hawana, Milka, Mafi, Malwa, w domu też na działce - Norcia, MyszaRuda, Wtorek, Figunia (pies Oli). Są też kotusie: Sziwa, Kili, Luka, Auci, i kot na etacie do ewentualnej adopcji Groszek. W DT ma Farmaceutkę i Laskę. Kochani szukam domu dla mix dobermana. Pies do końca kwietnia musi znaleźć dom bo trafi do schroniska. Bąbel Edited April 25, 2012 by luka1 Quote
Awit Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Czy ta ogromna ilość zwierzaków mieszka z Tobą? Quote
luka1 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Awit napisał(a):Czy ta ogromna ilość zwierzaków mieszka z Tobą? zastanawiam się kto z kim mieszka :evil_lol::evil_lol: a zapomniałam jeszcze o Lakim, ale on jest u koleżanki i ona go całkowicie ogarnia Quote
Recommended Posts