Czorcik Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 sharka napisał(a):bo cioteczka luka1 zaraz biedaka jako gratis do waty cukrowej doda :diabloti: mi Baścisko wydaje się akurat :loveu: zazdrościcie po prostu przystojniakowi figury :eviltong: hahahahah ale się usmiałam dodatek do waty cukrowej , zaraz przy wejściu do zoo :):) Quote
masza44 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Jest mi niezmiernie przykro, ale na jakiś czas muszę zawiesić mój wkład 20 zł miesięcznie- wróciła do mnie tymczasowiczka z adopcji, która u mnie zostać nie może, będę jej opłacać płatny dom tymczasowy i to mnie finansowo pochłonie bo jak wiecie na deklaracje chętnych wielu nie ma. Mam nadzieję, ze to zrozumiecie. Jak tylko Milka znajdzie dom natychmiast będę wspierać Basta. Quote
luka1 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Masza, ależ oczywiście rozumie i bardzo Ci dziękuję, że przez tak długi czas wspierałaś Basta. Quote
inka33 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ponieważ Kajtun nie dostał pozwolenia na bazarek :-(, to ja poproszę chętnych o zgłoszenia :smile: : http://www.dogomania.pl/threads/189215-Kajtun-potrzebuje-behawiorysty-apelujemy-do-deklarowicz%C3%B3w-o-drobne-wp%C5%82aty!?p=18469385&viewfull=1#post18469385 Pozdrawiam Cioteczki i Wujciów oraz Baścisko! :loveu: PS. Stańcie pod zoo i niech Bast pozuje dzieciom do zdjęć "z niedźwiedziem". :diabloti: Quote
Joanna K. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dotarłam tu dopiero dzisiaj, przeczytałam cały wątek Bastusia. Wielkie brawa dziewczyny co dla niego zrobiłyście.:lol: Szczególnie dla Luki:multi: Quote
Czorcik Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 gdyby nie luka , to by wielkopsa nie było Quote
luka1 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 gdyby Łolkiee się nim nie zajmowała to nawet operacja nie wiele by pomogła. Bakusiowa, wpłata dotarła - dziękuję i dziękuję Dorotce bez Was i wszystkich pomagających nie byłoby Wielkopsa Quote
Czorcik Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 luka1 napisał(a):gdyby Łolkiee się nim nie zajmowała to nawet operacja nie wiele by pomogła. Bakusiowa, wpłata dotarła - dziękuję i dziękuję Dorotce bez Was i wszystkich pomagających nie byłoby Wielkopsa Luka w rozliczeniu na pierwszej stronie wkradł się mały błędzik , bo po pierwsze Dorota F. z Warszawy to ja Czorcik:) hehehh, a po drugie 02.02 przelałam 30zł stałej na Basta , sprawdź jeszcze raz :):) Quote
luka1 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Już poprawiłam. Pomyłka nastąpiła ponieważ pozycję niżej mam wpłatę 20,- od Marka S. z Łodzi . Wpłata jest "bez adresu"- przypisałam ją do darowizn ogólnych. Czorcika bardzo przepraszam a Markowi bardzo dziękuję :loveu: Quote
Czorcik Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 luka1 napisał(a):Już poprawiłam. Pomyłka nastąpiła ponieważ pozycję niżej mam wpłatę 20,- od Marka S. z Łodzi . Wpłata jest "bez adresu"- przypisałam ją do darowizn ogólnych. Czorcika bardzo przepraszam a Markowi bardzo dziękuję :loveu: nie , no spoko tylko tak się zdziwiłam, że mnie tak oficjalnie potraktowałaś : Dorota F. z Warszawy hehehhehe Quote
luka1 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Bastowi trzeba będzie zrobić badanie kontrolne krwi. Na razie zawieziono mocz do laboratorium. W moczu pojawiła się krew. Trzeba sprawdzić co to znaczy. Quote
sharka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 w poniedziałek przelewam pieniążki z bazarku, czekam tylko na potwierdzenie dostarczenia przesyłek, poproszę Cię luka1 o potwierdzenie kiedy dojdą na wątku bazarkowym i tutaj Quote
inka33 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Zdróweczka, Baściorku! Nie daj się żadnemu paskudztwu! :loveu: Quote
sharka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Jak tylko będzie wiadomo co małemu dolega bardzo proszę o info... się trochę przejęłam, ech Quote
luka1 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 sharka napisał(a):w poniedziałek przelewam pieniążki z bazarku, czekam tylko na potwierdzenie dostarczenia przesyłek, poproszę Cię luka1 o potwierdzenie kiedy dojdą na wątku bazarkowym i tutaj Bardzo dziękuję i natychmiast jak odkryję wpłatę pochwalę się nią na wątku :p Mam nadzieję, że te dolegliwości Basta to nic groźnego. Co prawda skrócenie odcinaka moczowego spowodowało, że Bast trochę przeciekał ale nie wiadomo czy nie robił tego tez trochę świadomie. Jednak obecność krwi w moczu to inna bajka. Czekam z niecierpliwością na wyniki Quote
misiadg Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Baścik masz być zdrowy, czekamy na wiadomości od weta. Quote
luka1 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Wyniki badania moczu nie są złe, ale jest jakiś piasek i Bast przechodzi na karmę specjalistyczną właśnie kupiłam 14kg Quote
Czorcik Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 trzymaj sie Baście dzielnie w sobotę odszedł Łatek co był w Nosku :(:( Quote
Recommended Posts