Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sharka napisał(a):
bo cioteczka luka1 zaraz biedaka jako gratis do waty cukrowej doda :diabloti:

mi Baścisko wydaje się akurat :loveu: zazdrościcie po prostu przystojniakowi figury :eviltong:

hahahahah ale się usmiałam dodatek do waty cukrowej , zaraz przy wejściu do zoo :):)

Posted

Jest mi niezmiernie przykro, ale na jakiś czas muszę zawiesić mój wkład 20 zł miesięcznie- wróciła do mnie tymczasowiczka z adopcji, która u mnie zostać nie może, będę jej opłacać płatny dom tymczasowy i to mnie finansowo pochłonie bo jak wiecie na deklaracje chętnych wielu nie ma. Mam nadzieję, ze to zrozumiecie. Jak tylko Milka znajdzie dom natychmiast będę wspierać Basta.

Posted

Ponieważ Kajtun nie dostał pozwolenia na bazarek :-(, to ja poproszę chętnych o zgłoszenia :smile: :

http://www.dogomania.pl/threads/189215-Kajtun-potrzebuje-behawiorysty-apelujemy-do-deklarowicz%C3%B3w-o-drobne-wp%C5%82aty!?p=18469385&viewfull=1#post18469385

Pozdrawiam Cioteczki i Wujciów oraz Baścisko! :loveu:

PS. Stańcie pod zoo i niech Bast pozuje dzieciom do zdjęć "z niedźwiedziem". :diabloti:

Posted

gdyby Łolkiee się nim nie zajmowała to nawet operacja nie wiele by pomogła.
Bakusiowa, wpłata dotarła - dziękuję
i dziękuję Dorotce
bez Was i wszystkich pomagających nie byłoby Wielkopsa

Posted

luka1 napisał(a):
gdyby Łolkiee się nim nie zajmowała to nawet operacja nie wiele by pomogła.
Bakusiowa, wpłata dotarła - dziękuję
i dziękuję Dorotce
bez Was i wszystkich pomagających nie byłoby Wielkopsa

Luka w rozliczeniu na pierwszej stronie wkradł się mały błędzik , bo po pierwsze Dorota F. z Warszawy to ja Czorcik:) hehehh, a po drugie 02.02 przelałam 30zł stałej na Basta , sprawdź jeszcze raz :):)

Posted

Już poprawiłam. Pomyłka nastąpiła ponieważ pozycję niżej mam wpłatę 20,- od Marka S. z Łodzi . Wpłata jest "bez adresu"- przypisałam ją do darowizn ogólnych.
Czorcika bardzo przepraszam a Markowi bardzo dziękuję :loveu:

Posted

luka1 napisał(a):
Już poprawiłam. Pomyłka nastąpiła ponieważ pozycję niżej mam wpłatę 20,- od Marka S. z Łodzi . Wpłata jest "bez adresu"- przypisałam ją do darowizn ogólnych.
Czorcika bardzo przepraszam a Markowi bardzo dziękuję :loveu:

nie , no spoko tylko tak się zdziwiłam, że mnie tak oficjalnie potraktowałaś : Dorota F. z Warszawy hehehhehe

Posted

Bastowi trzeba będzie zrobić badanie kontrolne krwi. Na razie zawieziono mocz do laboratorium. W moczu pojawiła się krew. Trzeba sprawdzić co to znaczy.

Posted

w poniedziałek przelewam pieniążki z bazarku, czekam tylko na potwierdzenie dostarczenia przesyłek, poproszę Cię luka1 o potwierdzenie kiedy dojdą na wątku bazarkowym i tutaj

Posted

sharka napisał(a):
w poniedziałek przelewam pieniążki z bazarku, czekam tylko na potwierdzenie dostarczenia przesyłek, poproszę Cię luka1 o potwierdzenie kiedy dojdą na wątku bazarkowym i tutaj

Bardzo dziękuję i natychmiast jak odkryję wpłatę pochwalę się nią na wątku :p
Mam nadzieję, że te dolegliwości Basta to nic groźnego. Co prawda skrócenie odcinaka moczowego spowodowało, że Bast trochę przeciekał ale nie wiadomo czy nie robił tego tez trochę świadomie. Jednak obecność krwi w moczu to inna bajka. Czekam z niecierpliwością na wyniki