Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_ogonek_ napisał(a):
to jesteś już trzecim "kibicem" moich bazarków ;)
ten był tak naprawdę czwartym w mojej historii :D

pozwoliłam sobie wykorzystac ten tekst co pisałaś dla Sary , wiem, wiem , prawa autorskie, ale przerobiłam troszkę :):)

Posted

Czorcik napisał(a):
pozwoliłam sobie wykorzystac ten tekst co pisałaś dla Sary , wiem, wiem , prawa autorskie, ale przerobiłam troszkę :):)

żaden problem ;)
tekst to tylko moja sugestia, a przerabiać go sobie mozna dowolnie ;)

Posted

_ogonek_ napisał(a):
żaden problem ;)
tekst to tylko moja sugestia, a przerabiać go sobie mozna dowolnie ;)

ale on służy w tej chwili innemu psu :) ale to dobrze , powinnas być dumna z tego :)

Posted

moge wam dac dwa nowe aparaty do mierzenia cisnienia i drobne rzeczy na loterie ,mieszkam kolo piaseczna,jutro bede w warszawie na ursynowie i na solcu to moglabym komus podac ,lub tak samo za tydzien w piatek lub niedziele,zdjec nie moge teraz zrobic

Posted

nie mam komputera w domu , zepsuł się i w weekend zaglądam tylko okazyjnie z uczelni , dziasiaj jestem na uczelni na Ursynowie , tak do 17tej.
Luka jakby co to wyślij mi smsa jeżeli sprawa jest aktualna odebrania tych rzeczy

Posted

Wielkie dzieki dla wszystkich osób poświęcających niedzielę by Bast miał za co żyć :loveu:
Czorcik, Guli - czy wy macie jeszcze życie prywatne? Bo coś mi się widzi, że wpadliście w psie ........e, jak to nazwać? :roll:

No i nie widać obiecanych fotek.

Posted

Kochani wspomóżcie moje tymczasy. Mam długi na ponad trzy tysiące.
Nie proszę o pieniądze za darmo, ale ciężko je wypracowuję bazarkami.
Może znajdziecie coś dla siebie?
Zapraszam na bazarki z banerków
V
V
V
V
V
V
V
V
V