Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a my dziś zabrałyśmy owczarkowatą sunię. Suka od tygodni błąkałą się koło sklepu. Teraz jest tuż przed porodem. Zawiozłyśmy ją na sterylizację ale co z nią zrobimy jutro? - nie wiem. No i druga suka, która jest na DT straciła miejsce. Nie może dogadać się z mała suczką-rezydentką. Sunia praktycznie na już ma opuścić tymczas.
MA KTOŚ JAKIŚ POMYSŁ????

Posted

Przepraszam ale sie wtrące
UWAGA!
Podczas wypadku samochodowego w okolicach Spały (koło Tomaszowa Maz.) uciekła nasza suczka arlekinka Bestla. Ogromnie prosimy o pomoc w odnalezieniu suni. Bestla jest miłą, nieagresywną suczką o wesołym usposobieniu. Reaguje na imię LALA. Poniżej jej zdjęcie.

Tel 600154475

Posted

Ach Guliwer, wy i tak już od ust sobie odejmujecie żeby to Baścisko mogło się byczyć w hotelu. Jeśli uda mi się ogarnąć to zaczniemy z Olą bazarki tworzyć. Na razie nie wiem gdzie jest wyjście w tym domu - taki bałagan.

Posted

misiadg napisał(a):
jakby ktoś robił bazar dla Basta to mam fanty...

Ja sie niestety nie ogarnę a więcej fantów w domku nie pomieszczę wiec może jakas cioteczka pomoże :) Mój książkowy oczywiście będzie ale nie dziś niestety :(

Posted

_ogonek_ napisał(a):
czy te zdjęcia mogę wykorzystać wq ogłoszeniach?
wg mnie są ładne, a od Czorcika jedno dostałam :D

wysłałam więcej , ale widocznie nie przeszły przez skrzynke , wysyłałam po 6 na każdego zwierza :)

Posted

Tu się Bast schował.
Dzięki Czorcik, sorki że tu nie wkleiłam ,ale dla mnie odkopanie wątku w subskrypcji lub znalezienie użytkownika to nie lada wyczyn biorąc pod uwagę czasowe ograniczenia...

Postaram się wpaść tu czasami :)

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Tu się Bast schował.
Dzięki Czorcik, sorki że tu nie wkleiłam ,ale dla mnie odkopanie wątku w subskrypcji lub znalezienie użytkownika to nie lada wyczyn biorąc pod uwagę czasowe ograniczenia...

Postaram się wpaść tu czasami :)

fajnie dzięki ,
jak będziesz organizowac bazarki ogłoszeniowe , to pamiętaj , ze ja wierny kibic , zawsze chetna :):)

Posted

Czorcik napisał(a):
fajnie dzięki ,
jak będziesz organizowac bazarki ogłoszeniowe , to pamiętaj , ze ja wierny kibic , zawsze chetna :):)

to jesteś już trzecim "kibicem" moich bazarków ;)
ten był tak naprawdę czwartym w mojej historii :D