Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za off'a, ale chciałam Was zaprosić na wątek kolejnej bidy z Sosnowca. Bary został bardzo pogryziony, u weta rany zostały oczyszczone, pies dostał antybiotyk. gdyby wrócił do schroniska, mogoby dojść do sepsy! Dlatego został przewieziony do hotelu. Koszt to 250zł/miesiąc +karma. Nie mamy ŻADNYCH deklaracji !

Oto wątek "Malucha" http://www.dogomania.pl/threads/210863-Pogryziony-Bary-cierpi-i-czeka-na-nowy-dom-!!!-Zbieramy-na-hotelik-i-leki-!

Posted

Chciałam powiedzieć, że foteczki na bazarek dla Basta porobione, do wieczora zrobię opisy, napiszcie proszę komu wysłać fotki.... a propos off topa może 30% przekazać na Kornela, co o tym myślicie ? z tego co widzę fundusze Basta są na + a Kornel nie ma nic, a jest uroczy...

Posted

łolkiee napisał(a):
Ja powiem tak, nie lubię robić bazarków z ciuchami

hm no ja mam tylko ciuchy, część nowa, część raz ubrana, nie żadne szmatki, ja sama nie ogarnę zrobienia bazarku więc jesli ktoś chętny się podjąć proszę o info bo opisy już zrobione...

Posted

misiadg napisał(a):
Chciałam powiedzieć, że foteczki na bazarek dla Basta porobione, do wieczora zrobię opisy, napiszcie proszę komu wysłać fotki.... a propos off topa może 30% przekazać na Kornela, co o tym myślicie ? z tego co widzę fundusze Basta są na + a Kornel nie ma nic, a jest uroczy...

czy jest tak bardzo na + ?
powiem że boję się rachinku od naszej vetki... ona podliczy nas gdy zdejmie wszystkie szwy...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wczoraj mamcia przywiozła dla basta worek jedzenia, gdy zeszłam na dół zastałam tylko worek rozerwany, a jedzonka ni ma :( musiałam wskoczyć na górę i ukraść troche jedzonka mojej fidze, nie wiem czy będzie z tego zadowolona...

Posted

sonek już pilnie pracuje nad bazarkiem- łolkiee jeśli uznacie z luką, że BNast powinien mieć 100% dochodu z bazarku to proszę bardzo dajcie znać sonek666, póki bazarku nie otworzyła.