Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje posty gdzieś zniknęły no więc kolejny raz piszę:

BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ, ŻE MI POMAGACIE W PRZETRWAĆ, ŻE DZIĘKI WAM MOJE ZWIERZAKI I BAST MOGĄ SOBIE POŻYĆ W GODNYCH WARUNKACH.
bARDZO DZIĘKUJĘ I ŻYCZĘ WSZYSTKIM FANOM BASTA SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU I W NASTĘPNYCH TEŻ.( bo jak gdzieś wyczytałam - na Titaniku byli ludzie zdrowi ale nie mieli szczęścia).
TAK WIĘC SZCZĘŚCIA, SZCZĘŚCIA I JESZCZE RAZ SZCZĘŚCIA. :loveu::loveu::loveu:

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
znowu kupiłam kilka książek i zastanawiam się, czy nie wystawić ich bez czytania, korzystając z szału zakupowego na książki :)

jakk coś Patersona to się zapisuję :D

Posted

sharka napisał(a):
ja Ci dam luka brzydala... :mad:

No właśnie , kiedy do mnie przyjechał to był raczej niebardzo urodziwy. Teraz jest z każdym dniem ładniejszy, ale jakoś nie mam pomysłu na imię. Psiak jest niesamowity, energiczny i dzielny - potrafi się odszczeknąć nawet największym psom na podwórku. Straszny żarłok - zje wszystko co mu nie ucieknie. Dusi koty - co prawda w zabawie, ale koty nie zawsze o tym wiedzą. No i sika gdzie popadnie, a najlepiej tam gdzie własnie zmyłam.

Posted

luka1 napisał(a):
No właśnie , kiedy do mnie przyjechał to był raczej niebardzo urodziwy. Teraz jest z każdym dniem ładniejszy, ale jakoś nie mam pomysłu na imię. Psiak jest niesamowity, energiczny i dzielny - potrafi się odszczeknąć nawet największym psom na podwórku. Straszny żarłok - zje wszystko co mu nie ucieknie. Dusi koty - co prawda w zabawie, ale koty nie zawsze o tym wiedzą. No i sika gdzie popadnie, a najlepiej tam gdzie własnie zmyłam.

może poszukamy mamy chrzestnej na FB :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):

W każdym razie jesli odświeżę ogłoszenia to jakieś szczeniaczki do zaproponowania są ? ;)

Posted

barb napisał(a):
W każdym razie jesli odświeżę ogłoszenia to jakieś szczeniaczki do zaproponowania są ? ;)

Są, są , a jak nie ma to się dorobi :evil_lol::evil_lol:

Posted

Czorcik napisał(a):
a prosze bardzo , super :)

Dziękuję:lol: Moze zachęcą do zakupów ? :lol: jeszcze dwie ksiązki zostaly niezaopiekowane.:lol: